Blogs

Een duurzaam bedankje op de dag van de verpleging 2019 12 apr. 2019

Ben je al aan het aftellen naar 12 mei? Dat is namelijk de geboortedag van Florence Nightingale, de grondlegster van de moderne verpleegkunde. Sinds 1964 is deze dag uitgeroepen tot de dag van de verpleging, soms ook wel dag van de zorg genoemd. Op deze dag worden alle medewerkers in de zorg bedankt voor hun inzet – en dat is meer dan terecht wat ons betreft.

Lees meer 3 min.

5x gerecyclede relatiegeschenken 29 mrt. 2019

Het is natuurlijk fantastisch als je kunt besparen door een duurzaam alternatief te gebruiken, maar het is nog fantastischer wanneer dat alternatief ook nog eens gerecycled is. Bij Greengiving hebben wij een aantal van deze dubbel duurzame producten die we nu even voor je op een rijtje zetten. Zo maak je pas impact met je relatiegeschenk!

Lees meer 3 min.

Dag van de aarde: zorg voor de bij! 19 mrt. 2019

Op 22 april 2019 is het weer de dag van de aarde. Op deze dag wordt er namelijk internationaal aandacht besteed aan milieubehoud. Zo wordt er van alles en nog wat georganiseerd om ervoor te zorgen dat de zorg voor de aarde onder de aandacht komt van consumenten en bedrijven. In principe zouden we dus heel het assortiment van Greengiving onder de aandacht kunnen brengen, aangezien alle producten op een bepaalde manier het doel hebben om onze leefomgeving niet te belasten. Dit jaar willen we echter uw aandacht vestigen op een belangrijk aspect van het behoud van de aarde: biodiversiteit.

Lees meer 3 min.

Greengiving is MVO gecertificeerd! 8 mrt. 2019

28 februari 2019 was het zover: Greengiving werd MVO gecertificeerd. Dit betekent dat Greengiving zich nu een maatschappelijk verantwoorde onderneming mag noemen! Dat betekent heel veel voor ons, omdat we altijd al uit willen stralen goed om te gaan met onze medemens en het milieu. Zo’n MVO keurmerk komt alleen niet uit de lucht vallen…

Lees meer 3 min.

De mooiste duurzame relatiegeschenken voor Pasen 22 feb. 2019

Heb je je ook wel eens afgevraagd hoe het komt dat we met Kerst zoveel weggeven en met Pasen eigenlijk nooit wat? Dat is natuurlijk een beetje vreemd, dus daarom hebben we een aantal geschenken op een rij gezet die erg leuk zijn om rond Pasen weg te geven. Juist omdat niemand het echt verwacht, is dit juist een erg leuke verrassing voor je relaties!

Lees meer 3 min.

Ontmoet onze nieuwe teamleden! 31 jan. 2019

Door onderhoud aan de website konden er even geen blogs online komen, maar hier is dan eindelijk weer een nieuwe blog. Aan het begin van het jaar leek het ons een goed idee om weer eens een voorstelrondje te doen, want sinds deze blog een jaar geleden is ons team behoorlijk uitgebreid. Zo kun je de persoon achter het telefoontje of de mail net wat beter leren kennen. We hechten namelijk altijd veel waarde aan persoonlijk contact!

Lees meer 4 min.

Origineel geboortekaartje van groeipapier 10 dec. 2018

Groeipapier als origineel geboortekaartje is een heel goed idee! Tegenwoordig willen we allemaal iets origineels en houden we steeds meer rekening met duurzaamheid en het milieu. Heb jij al weleens een geboortekaartje van groeipapier gezien?

Lees meer 3 min.

Energie besparen: het zit 'm in de kleine dingen 3 dec. 2018

Energie besparen willen we allemaal wel. Dat kan ook makkelijk, want het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Er zijn een aantal grote veranderingen die je in je huis kunt aanbrengen om je energierekening omlaag te brengen, maar energiebesparing zit hem ook vaak in kleine dingetjes die geen of weinig geld kosten. En daarmee bespaar je dan wel weer op de uitgaven.

Lees meer 4 min.

Dit zijn de winnaars van de zonnebloemwedstrijd! 26 nov. 2018

Misschien herinner je het je nog dat we met onze open dag afgelopen juni leuke goodiebags met inhoud mee naar huis gaven. Hier zat onder andere een zakje met zonnebloemzaden in. Daar hadden we namelijk een leuke wedstrijd aan verbonden: wie de hoogste zonnebloem had, zou een prijs krijgen! We kregen dan ook een hoop prachtige inzendingen binnen, maar er kan er maar een de winnaar zijn. Of nou ja, in dit geval toch drie…

Lees meer 3 min.

Gewonnen! FD Gazellen 2018 19 nov. 2018

In deze blog hebben jullie al kunnen lezen hoe Greengiving voor de tweede keer genomineerd is voor de FD Gazellen Awards. Daar staan ook de voorwaarden waaraan we moesten voldoen. Op dinsdag 13 november was het dan zo ver: de uitreiking van de felbegeerde awards. Cora vergezelde Florus richting Apeldoorn, waar de uitreiking plaats zou vinden. Hier werden 208 bedrijven uit de regio Oost (Utrecht, Gelderland, Overijssel) voor uitgenodigd.

Lees meer 2 min.

Is je energiecontract ook duurzaam? 5 nov. 2018

Naast alle duurzame producten die je bij Greengiving kunt vinden is het ook geruststellend om te weten of je een duurzame energieleverancier hebt. Natuurlijk is de prijs van een energiecontract belangrijk, maar steeds meer mensen letten ook op hoe groen het contract is. Net als bij de aanschaf van producten kun je bij het kiezen van een energieleverancier ook kijken naar hoe duurzaam de keuze is die je maakt. Via de website van Independer kun je dan ook gemakkelijk energiecontracten vergelijken.

Lees meer 3 min.

Hoe origineel: een kalender van groeipapier 29 okt. 2018

Kalenders gebruiken we een jaar en daarna zijn ze nutteloos. Dat kan natuurlijk anders. Daarom werden we enorm enthousiast toen we zagen dat er kalenders van groeipapier worden gemaakt. Dit goed uitgedachte concept is vooralsnog alleen in het Duits verkrijgbaar, maar we kunnen het niet laten om alvast te laten zien wat de kalender precies inhoudt. Ter inspiratie!

Lees meer 3 min.

Greengiving is genomineerd voor de FD Gazellen 2018! 25 okt. 2018

Goed nieuws! Ons harde werken is beloond met een nominatie voor de FD Gazellen 2018. Vorig jaar behoorden we ook al tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en dit jaar, ondanks de aangescherpte eisen, dus weer. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee, want er zitten wel een aantal voorwaarden aan vast om door het Financieele Dagblad genomineerd te worden.

Lees meer 2 min.

Nieuw: WoodWatch horloges als relatiegeschenk 17 okt. 2018

Heb je vaak een horloge om? Je relaties misschien ook wel. Misschien heb je er nooit aan gedacht, maar een horloge is daarom uitermate geschikt als relatiegeschenk! Deze luxe horloges van hout zijn nieuw in ons assortiment en daar zijn we erg blij mee. De duurzaamheid spat er namelijk vanaf en in deze blog vertellen we hoe!

Lees meer 3 min.

Goed voorbereid de herfst in met deze relatiegeschenken 1 okt. 2018

Wat altijd erg goed werkt bij relatiegeschenken, is om in te spelen op de seizoenen. En aangezien we alweer de herfst ingerold zijn, willen we in deze blog graag laten zien wat Greengiving te bieden heeft aan herfstartikelen. Met deze handige én duurzame relatiegeschenken kun je zeker scoren!

Lees meer 4 min.

Klantcase: Q management scoort met oer-Hollandse goodies 24 sep. 2018

Elke dag worden er talloze klanten en relaties verrast met een relatiegeschenk van Greengiving. Soms sturen bedrijven dan wel eens een leuke mail waarin ze vertellen wat voor succes hun geschenken waren. Zo ontvingen wij ook een mooie mail met foto van Q management. Benieuwd waar ze mee scoorden?

Lees meer 3 min.