Blogs

10-12-2018 14:21 - Leestijd 3 min.
my-beloved.nl

Origineel geboortekaartje van groeipapier

Groeipapier als origineel geboortekaartje is een heel goed idee! Tegenwoordig willen we allemaal iets origineels en houden we steeds meer rekening met duurzaamheid en het milieu. Heb jij al weleens een geboortekaartje van groeipapier gezien?

lees verder
03-12-2018 09:00 - Leestijd 4 min.

Energie besparen: het zit 'm in de kleine dingen

Energie besparen willen we allemaal wel. Dat kan ook makkelijk, want het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Er zijn een aantal grote veranderingen die je in je huis kunt aanbrengen om je energierekening omlaag te brengen, maar energiebesparing zit hem ook vaak in kleine dingetjes die geen of weinig geld kosten. En daarmee bespaar je dan wel weer op de uitgaven.

lees verder
26-11-2018 09:00 - Leestijd 3 min.

Dit zijn de winnaars van de zonnebloemwedstrijd!

Misschien herinner je het je nog dat we met onze open dag afgelopen juni leuke goodiebags met inhoud mee naar huis gaven. Hier zat onder andere een zakje met zonnebloemzaden in. Daar hadden we namelijk een leuke wedstrijd aan verbonden: wie de hoogste zonnebloem had, zou een prijs krijgen! We kregen dan ook een hoop prachtige inzendingen binnen, maar er kan er maar een de winnaar zijn. Of nou ja, in dit geval toch drie…

lees verder
19-11-2018 08:52 - Leestijd 2 min.

Gewonnen! FD Gazellen 2018

In deze blog hebben jullie al kunnen lezen hoe Greengiving voor de tweede keer genomineerd is voor de FD Gazellen Awards. Daar staan ook de voorwaarden waaraan we moesten voldoen. Op dinsdag 13 november was het dan zo ver: de uitreiking van de felbegeerde awards. Cora vergezelde Florus richting Apeldoorn, waar de uitreiking plaats zou vinden. Hier werden 208 bedrijven uit de regio Oost (Utrecht, Gelderland, Overijssel) voor uitgenodigd.

lees verder
05-11-2018 12:09 - Leestijd 3 min.

Is je energiecontract ook duurzaam?

Naast alle duurzame producten die je bij Greengiving kunt vinden is het ook geruststellend om te weten of je een duurzame energieleverancier hebt. Natuurlijk is de prijs van een energiecontract belangrijk, maar steeds meer mensen letten ook op hoe groen het contract is. Net als bij de aanschaf van producten kun je bij het kiezen van een energieleverancier ook kijken naar hoe duurzaam de keuze is die je maakt. Via de website van Independer kun je dan ook gemakkelijk energiecontracten vergelijken.

lees verder
29-10-2018 10:42 - Leestijd 3 min.
Der Wachsende Kalender

Hoe origineel: een kalender van groeipapier

Kalenders gebruiken we een jaar en daarna zijn ze nutteloos. Dat kan natuurlijk anders. Daarom werden we enorm enthousiast toen we zagen dat er kalenders van groeipapier worden gemaakt. Dit goed uitgedachte concept is vooralsnog alleen in het Duits verkrijgbaar, maar we kunnen het niet laten om alvast te laten zien wat de kalender precies inhoudt. Ter inspiratie!

lees verder
25-10-2018 10:23 - Leestijd 2 min.

Greengiving is genomineerd voor de FD Gazellen 2018!

Goed nieuws! Ons harde werken is beloond met een nominatie voor de FD Gazellen 2018. Vorig jaar behoorden we ook al tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en dit jaar, ondanks de aangescherpte eisen, dus weer. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee, want er zitten wel een aantal voorwaarden aan vast om door het Financieele Dagblad genomineerd te worden.

lees verder
17-10-2018 09:03 - Leestijd 3 min.
WoodWatch

Nieuw: WoodWatch horloges als relatiegeschenk

Heb je vaak een horloge om? Je relaties misschien ook wel. Misschien heb je er nooit aan gedacht, maar een horloge is daarom uitermate geschikt als relatiegeschenk! Deze luxe horloges van hout zijn nieuw in ons assortiment en daar zijn we erg blij mee. De duurzaamheid spat er namelijk vanaf en in deze blog vertellen we hoe!

lees verder
01-10-2018 08:27 - Leestijd 4 min.
Designed by Freepik

Goed voorbereid de herfst in met deze relatiegeschenken

Wat altijd erg goed werkt bij relatiegeschenken, is om in te spelen op de seizoenen. En aangezien we alweer de herfst ingerold zijn, willen we in deze blog graag laten zien wat Greengiving te bieden heeft aan herfstartikelen. Met deze handige én duurzame relatiegeschenken kun je zeker scoren!

lees verder
24-09-2018 08:00 - Leestijd 3 min.

Klantcase: Q management scoort met oer-Hollandse goodies

Elke dag worden er talloze klanten en relaties verrast met een relatiegeschenk van Greengiving. Soms sturen bedrijven dan wel eens een leuke mail waarin ze vertellen wat voor succes hun geschenken waren. Zo ontvingen wij ook een mooie mail met foto van Q management. Benieuwd waar ze mee scoorden?

lees verder
10-09-2018 10:00 - Leestijd 4 min.

Wat bamboe, appels en chocolade met elkaar te maken hebben

13 september, 15 en 18 september zijn alle drie bijzondere data waarop we wat te vieren hebben bij Greengiving. Elk van die drie dagen is namelijk genoemd naar een product waar we fan van zijn en dus ook op onze website verkopen. Dit is zo divers, dat we maar besloten om u niet te bombarderen met drie aparte Facebookposts, maar alle dagen tegelijkertijd te vieren in een blog. Ontdek onze band met bamboe, appels en chocolade: alle drie op en top duurzame producten bij Greengiving!

lees verder
27-08-2018 10:00 - Leestijd 2 min.

We zijn een P.E.T. FREE bedrijf!

Dopper kwam weer eens met een geniaal initiatief waar wij maar al te graag in meegaan: die van het P.E.T. FREE bedrijf. Dit betekent dat er in het hele bedrijf geen enkel wegwerpflesje of -beker te bekennen is. Dat deden we natuurlijk allang, maar nu is het echt officieel gemaakt met een certificaat. En daar zijn we best een beetje trots op!

lees verder
13-08-2018 15:30 - Leestijd 4 min.

Bespaar inkt met deze milieuvriendelijke lettertypes

Het bedrukken van logo’s en teksten is een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Geïnteresseerd als we zijn om alles op een zo duurzaam mogelijke manier te doen, vroegen we ons dus af of er wat te doen viel aan het vele gebruik van inkt. Wat bleek? De lettertypes die je gebruikt, hebben daar veel invloed op. Benieuwd welke lettertypes je het best kunt gebruiken om milieuvriendelijk te printen?

lees verder
06-08-2018 15:00 - Leestijd 3 min.

Alles over digitale drukproeven

Heb je een bestelling geplaatst? Wat leuk! Wij verwerken de order en gaan dan hard aan het werk om jouw gewenste bedrukking zo goed mogelijk te plaatsen op het gekozen artikel.Vervolgens sturen we je een gratis digitale drukproef. Benieuwd wat het is en welk voordeel het heeft? Lees dan snel verder.

lees verder
30-07-2018 15:00 - Leestijd 4 min.

Vier tips voor een onvergetelijk feest, jubileum of open dag

Zijn jullie 25 jaar getrouwd, bestaat je bedrijf 50 jaar of houden jullie een open dag? Er zijn talloze redenen om een feestje te vieren. Wij deden dit pas ook, met als reden dat we verhuisd waren naar een nieuw pand (klik hier voor een leuk verslag). Hierdoor hebben we ervaring opgedaan over wat wel en niet werkt op een feest. Daarom geven we in deze blog een aantal tips om jullie bedrijfsfeest of jubileum onvergetelijk te maken!

lees verder
24-07-2018 08:30 - Leestijd 3 min.

Back to school met deze duurzame stationery

De meeste mensen hebben net vakantie, maar vergis je niet: die is zo weer voorbij. Voordat je het weet begint het nieuwe schooljaar alweer. Wanneer je nog jonge, studerende relaties hebt is het leuk om daar rekening mee te houden en ze alvast een handje te helpen met hun schoolspullen. Natuurlijk wel met je bedrijfslogo erop, zodat je naast een goede band met je relaties ook naamsbekendheid opbouwt. In deze blog laten we vijf mooie stationery artikelen zien die ideaal zijn voor op school én op kantoor!

lees verder
10-07-2018 08:30 - Leestijd 4 min.

Waarom en hoe zou je relatiegeschenken laten personaliseren?

De organisatie waar je vorig jaar je vakantie hebt geboekt verrast je dit jaar met een leuke brief, een aantrekkelijke aanbieding en een persoonlijk cadeautje. Een herkenbaar scenario, toch? Hierdoor komen zij positief onder aandacht en is de kans groot dat je de vakantie dit jaar weer bij deze organisatie boekt. Als ondernemer kun je door middel van personalisatie een unieke en persoonlijke indruk achterlaten bij uw klanten en relatie. Wij leggen uit waarom en hoe je dit precies kunt realiseren.

lees verder
04-07-2018 14:00 - Leestijd 3 min.

Wat zijn de verschillende druktechnieken voor het bedrukken van relatiegeschenken?

Bij Greengiving kun je producten bedrukken, dat is net zo eenvoudig als het klinkt. Nu zijn er verschillende manieren waarop een product bedrukt kan worden waardoor het dan ook heel logisch is dat je lichtelijk in de war raakt bij termen als tampondruk, zeefdruk en lasergraveren. Gelukkig is dat vanaf nu niet meer nodig, omdat we in deze blog al onze druktechnieken haarfijn gaan uitleggen. Zo weet je precies wat geschikt is voor welk product en wat je het best kunt kiezen voor de uitstraling die jij nodig hebt!

lees verder
28-06-2018 10:30 - Leestijd 4 min.

De mooiste relatiegeschenken voor op vakantie

Het is zomer, wat betekent dat de vakantieperiode er weer aankomt. De meesten van je relaties en klanten zullen op vakantie gaan. En dat is een buitenkansje! Geef ze namelijk een relatiegeschenk die ze goed kunnen gebruiken tijdens hun vakantie en ze zullen je bedrijf zelfs op vakantie niet vergeten. Klinkt goed, toch? Lees dan gauw verder voor wat zomerse ideetjes.

lees verder
18-06-2018 09:00 - Leestijd 5 min.

Zo zag onze open dag eruit!

Vrijdag 15 juni was het groot feest bij Greengiving: we hielden onze open dag! Op deze prachtige dag konden leveranciers, relaties en familieleden ons nieuwe pand komen bewonderen. Als kers op de taart werd ook nog eens ons nieuwe logo onthuld. Het was een enorm succes die wel een terugblik verdient door middel van een blog!

lees verder
11-06-2018 09:00 - Leestijd 4 min.

5x tassen om weg te geven deze zomer

Wanneer je wel eens hebt rondgekeken op onze site, ben je er vast achter gekomen dat we een enorm assortiment aan duurzame tassen hebben. Vooral katoenen en papieren tassen hebben we echt in alle soorten en maten. Om je zoektijd te besparen, zetten we daarom de vijf leukste en meest originele tassen voor je op een rijtje. Wanneer je die weggeeft aan relaties en/of klanten deze zomer, is succes gegarandeerd!

lees verder
30-05-2018 11:00 - Leestijd 4 min.

Zo zorg je voor een succesvolle deelname aan een beurs of evenement

Op beurzen en evenementen staan, voor de meeste bedrijven is het een noodzakelijk kwaad. Het is nodig om de concurrentie de baas te blijven en meestal haal je toch weer een aantal opdrachten binnen. Bovendien is het netwerken een belangrijk aspect van zo’n beurs. Toch zou het jammer zijn als je niet alles uit een beurs of evenement haalt wat er te halen valt, gezien de energie die het kost. Daarom hebben we een aantal tips op een rijtje gezet, waar je op het eerste gezicht misschien niet zo snel aan zou denken maar die toch erg belangrijk zijn.

lees verder
16-05-2018 15:00 - Leestijd 3 min.

Een gezonde verhouding met je relaties

Dat we groene en duurzame relatiegeschenken aanbieden, mag wel bekend zijn. Maar daarnaast vinden we het ook belangrijk om gezonde geschenken te verkopen, die symbool staan voor een gezonde relatie met je personeel of relaties.

lees verder
07-05-2018 12:00 - Leestijd 4 min.

Tote bags bedrukken

Tote bags zijn mateloos populair. Bij Greengiving.nl kunt u die bedrukken met uw eigen logo, tekst of foto. Een nette afwerking en stevige kwaliteit is gegarandeerd! We hebben tote bags in allerlei kleuren, soorten en maten. Bekijk ons assortiment en neem bij vragen gerust contact op met onze verkoopadviseurs.

lees verder
30-04-2018 12:00 - Leestijd 4 min.

Hoe duurzaam is hout eigenlijk?

Bij verschillende producten op deze website kom je het tegen in de beschrijving: het product is van hout en dús is het duurzaam. Kun je die lijn wel trekken, met het oog op het kappen van regenwouden en alle narigheid die daarmee gepaard gaat? Jazeker, en in deze blog leggen we uit waarom.

lees verder
23-04-2018 15:00 - Leestijd 4 min.

5x relatiegeschenken op zonne-energie

Het is volop voorjaar en dat betekent dat het zonnetje steeds vaker schijnt! De energie die de zon uitstraalt is geweldig duurzaam, dus daar moet dan ook wat mee gedaan worden. Zorg bijvoorbeeld dat je relatiegeschenken op zonne-energie aanbiedt! Erg origineel en uw klanten en relaties zullen er erg blij mee zijn. Bovendien wordt de aarde niet uitgeput door deze vijf originele producten. Lees snel verder!

lees verder
11-04-2018 15:30 - Leestijd 5 min.

De ultieme relatiegeschenken voor het voorjaar

Eindelijk begint het dan toch op lente te lijken. Overal verschijnen bloemen en het weer wordt steeds zachter. Het voorjaar is een seizoen waarin alles weer nieuw wordt: prachtige symboliek om de band met je relaties te versterken! Er zijn dan ook erg leuke relatiegeschenken die juist in de lente erg effectief zijn. In deze blog zetten we er een paar op een rijtje.

lees verder
20-03-2018 09:00 - Leestijd 3 min.

Gespot: trouwkaarten van groeipapier

Op zoek naar een originele trouwkaart, maar je hebt nog geen idee wat? Wat dacht je van een trouwkaart op groeipapier? In dit speciale papier zitten bloemzaadjes verwerkt. Deze ontkiemen wanneer de kaart onder de grond wordt gestopt. Zo heb je een bloeiend overblijfsel van jullie kaart!

lees verder
12-03-2018 09:30
Bron foto: mpix.com, Ashley Ann Campbell

5x leuke weggevers voor kinderen

Het gebeurt meer dan eens dat er op een beurs of evenement kinderen aanwezig zijn. De kunst is om ze dan niet te zien als graaiers of lastposten, maar als uitstekende marketingmiddelen! Met deze leuke weggevers zijn ze wel een tijdje zoet, en dat terwijl uw bedrijf wordt gepromoot. Een win-winsituatie dus!

lees verder
05-03-2018 15:00 - Leestijd 3 min.

Vier nationale boomfeestdag met je relaties!

14 maart is het weer zover, op deze dag worden door heel Nederland bomen geplant als actie tegen de grootschalige ontbossing in de wereld. Vele basisschoolkinderen steken dan hun handen uit de mouwen om een eigen boompje te planten. Een mooie actie, als je het ons vraagt! Het bracht ons wel op een idee, namelijk dat dit de ideale gelegenheid is om een boompje weg te geven als relatiegeschenk. Want ja, dat kan echt.

lees verder
03-03-2018 12:00 - Leestijd 2 min.

Studenten maken een Bij-zonder Vriendelijke creatie van groeipapier

Dat ons groeipapier perfect is om te bedrukken en in te zetten als marketingmiddel, hadden we al wel door. Maar wanneer je een paar sample velletjes groeipapier opstuurt en zo’n creatie terugkrijgt, is dat een aangename verrassing! Studenten technische bedrijfskunde zijn namelijk aan het knutselen geweest aan een milieuvriendelijk bakje voor hun project ‘De Bakjesfabriek’.

lees verder
21-02-2018 16:00 - Leestijd 4 min.

De do’s en don’ts van relatiegeschenken

Dat relatiegeschenken wel eens voor hoofdbrekens kunnen zorgen, kunnen we heel goed begrijpen. Want wie moet je nu een relatiegeschenken, en wat voor een? Om te zorgen dat je je doel bereikt, is het belangrijk om het juiste geschenk aan de juiste persoon te geven. Hetzelfde geldt voor promotieartikelen: hoe zorg je ervoor dat die effectief zijn en je niet alleen maar geld kosten? Daarom deze gids met daarin de do’s en don’ts van (duurzame) relatiegeschenken.

lees verder
14-02-2018 12:00 - Leestijd 3 min.

Nieuw: relatiegeschenken voor de avonturier (of barbecueër)

Greengiving blijft haar assortiment maar uitbreiden, dit keer met de vuurtjes en fakkels van PALO. Dit zijn ideale relatiegeschenken voor de avonturier die graag in de open lucht bivakkeert. Maar ook mensen die het liever bij een open haard of barbecue houden, zullen de aanmaakhoutjes erg handig vinden. Wij zijn in ieder geval fan van dit leuke, duurzame concept! Welke producten nu precies aan ons assortiment zijn toegevoegd? Lees snel verder…

lees verder
21-01-2018 12:00 - Leestijd 4 min.

Duurzame relatiegeschenken: de trends voor 2018

2018 is alweer een aantal weken oud. Begin januari zijn we naar PSI geweest, de grootste beurs van Europa op het gebied van relatiegeschenken. Daar hebben we een hoop inspiratie opgedaan voor nieuwe, duurzame relatiegeschenken wat betekent dat de komende tijd veel nieuwe producten in ons assortiment komen. Uit al deze producten kunnen we een aantal trends opmaken, die je inspiratie kunnen geven voor je relatiegeschenken in 2018.

lees verder
17-01-2018 16:00 - Leestijd 4 min.

Het team achter Greengiving stelt zich voor!

Wanneer je een bestelling doet bij Greengiving, krijg je gegarandeerd met ons team te maken. Je ziet namen langskomen, maar veel meer kom je niet te weten. Daarom vonden we het de hoogste tijd voor een voorstelrondje. Alle collega’s vertellen wie ze zijn en wat ze precies doen binnen Greengiving, zodat je de volgende keer een gezicht bij de naam achter de telefoon of mail hebt!

lees verder
18-12-2017 14:55 - Leestijd 3 min.

De mooiste winterse relatiegeschenken

Met het winterse weer van de afgelopen tijd kunnen we er toch echt niet onderuit dat het weer winter is. We leven inmiddels in de donkere dagen voor kerst, maar een witte kerst of een Elfstedentocht lijken nog ver weg. Toch zijn er lichtpuntjes in deze donkere tijd, want wat is er nu leuker dan persoonlijke wintergeschenken met bedrukking te geven of te krijgen? In deze blog maken we een selectie van leuke en handige producten waar gever en ontvanger van binnen warm van worden.

lees verder
06-12-2017 07:49 - Leestijd 4 min.
Greengiving

5 verrassende producten waarbij full-colour bedrukking mogelijk is

Wanneer u een full-colour logo heeft, is het wel eens lastig om relatiegeschenken te vinden waarbij full-colour bedrukking mogelijk is. Op pennen en katoenen tassen kan het meestal wel, maar veel mensen denken onterecht dat het daarna ophoudt. Daarom geven we vandaag vijf voorbeelden van relatiegeschenken die full-colour bedrukt kunnen worden.

lees verder
20-11-2017 09:00 - Leestijd 2 min.

Greengiving heeft een FD Gazellen Award gewonnen!

In deze blog hadden we al bekendgemaakt dat Greengiving een van de 755 genomineerden was voor een FD Gazellen Award. Even om op te frissen wat dat ook al weer was: De FD Gazellen is een initiatief van het Financieele Dagblad. Om hiervoor in aanmerking te komen moeten bedrijven de afgelopen drie jaar een groei van minimaal 20% hebben laten zien en een stabiele financiële positie hebben. Het is natuurlijk al een enorm goed teken dat Greengiving aan deze eisen voldoet, maar nu weten we dus ook op welke plaats we geëindigd zijn!

lees verder
08-11-2017 10:00 - Leestijd 5 min.

Nieuw: bestel een Baby Tree!

Het assortiment van Greengiving blijft maar uitbreiden. Maar kunnen wij het helpen dat er zulke leuke, duurzame producten op de markt zijn! Deze keer hebben we een erg leuk concept, de Baby Tree, in ons assortiment opgenomen. 

 

lees verder
01-11-2017 15:00 - Leestijd 4 min.

De kracht van relatiegeschenken

Ieder bedrijf heeft met marketing te maken. Het is belangrijk om de goede communicatiemiddelen te gebruiken om een zo groot en goed mogelijk resultaat te bereiken. Een van de meest effectieve promotiemiddelen is het uitdelen van relatiegeschenken. Het is tenslotte de enige vorm van adverteren waar klanten je voor zullen bedanken! Ook zijn relatiegeschenken de perfecte manier om een breed en divers publiek te bereiken en zo naamsbekendheid te genereren. In deze blog leggen wij uit hoe de inzet van relatiegeschenken jouw bedrijf kan helpen.

lees verder
26-10-2017 12:00 - Leestijd 2 min.

Greengiving is een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’, zo luidt de slogan voor ons groeipapier. Dat hebben we aan den lijve ondervonden, aangezien Greengiving genomineerd is als een van de FD Gazellen 2017. Daarmee behoort Greengiving tot een van de 754 snelst groeiende ondernemingen van Nederland!

lees verder
24-10-2017 12:00 - Leestijd 4 min.

Nieuw bij Greengiving: kerstpakketten

Heeft u nog geen geschikt kerst- of eindejaarsgeschenk gevonden voor uw personeel en relaties? Dan komt dat mooi uit, want sinds kort is ons assortiment uitgebreid met kerstpakketten. Hierdoor kunt u niet alleen voor kerstkaarten op groeipapier bij Greengiving terecht, maar ook voor duurzame, rijkelijk gevulde pakketten. 

lees verder
18-10-2017 08:00 - Leestijd 4 min.

Greengiving is verhuisd! + een kijkje in de showroom

Grote kans dat je er al het een en ander van hebt meegekregen, maar Greengiving is verhuisd naar een gloednieuw pand! We zijn helemaal in de wolken met de vele ruimte die nu tot onze beschikking staat. In ons vorige blog over de verhuizing heb je al kunnen zien hoe het zover heeft kunnen komen en nu we zo’n beetje gesetteld zijn laten we graag wat foto’s zien van het eindresultaat!

lees verder
28-09-2017 08:36 - Leestijd 3 min.

Greengiving verhuist naar een energieneutraal pand!

Greengiving huist al ruim vier jaar in hetzelfde Barneveldse pand. De laatste tijd werd echter het magazijn te klein, de kantoorruimte te krap en ontstond de behoefte aan een grote showroom voor al onze duurzame producten. Tja, dat past allemaal niet op die 120 vierkante meter. Daarom ontstond het plan om te gaan verhuizen

lees verder
26-09-2017 16:00 - Leestijd 4 min.
Senz° Umbrella

Het is herfst! Tijd voor een Senz° stormparaplu

Het is herfst en iedereen weet wat dat betekent: regen, wind en een kapotte paraplu. Vroeg of laat krijgt de wind vat op je paraplu waardoor je je bijna nat zou laten regenen wanneer het waait. De meeste paraplu’s delven dan ook het onderspit, behalve de senz° stormparaplu. Je redder in nood wanneer het regent en waait!

lees verder
15-09-2017 09:17 - Leestijd 3 min.

Greengiving vaktaal uitgelegd

Tijdens het bestellen van een product bij Greengiving is de kans groot dat je een van onderstaande termen tegenkomt. Je kunt er overheen lezen en denken ‘het zal wel’, maar het is natuurlijk fijner om te weten wat het betekent. De kans is namelijk groot dat je termen als BPA-vrij, PMS-kleuren en gevectoriseerd bestand niet kent. Daarom vandaag een uitgebreide uitleg van de Greengiving vaktaal!

lees verder
30-08-2017 09:29 - Leestijd 4 min.

Bio-based, biologisch afbreekbaar en composteerbaar

De groene termen vliegen je om de oren tegenwoordig: bio-based, biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Ook bij Greengiving worden ze regelmatig gebruikt. Maar zit er nu echt zoveel verschil tussen die drie? En wat zijn de verschillen dan precies? Dat gaan we u eens haarfijn uitleggen.

lees verder
09-08-2017 09:22 - Leestijd 4 min.

Katoen, linnen, canvas... Wat is het verschil?

Al die verschillende materialen van tassen kunnen wel eens verwarrend werken. Want wat is nu precies het verschil tussen bijvoorbeeld katoen en canvas? De keuze van het materiaal wordt eenvoudiger wanneer je het verschil tussen de materialen inzichtelijk hebt. Wij leggen het voor je uit!

lees verder
07-08-2017 08:56 - Leestijd 4 min.

7 populaire relatiegeschenken

U weet ook wel dat u de origineelste en meest duurzame relatiegeschenken bij Greengiving besteld. Nu heeft Greengiving een enorm uitgebreid assortiment, wat het kiezen wel eens lastig kan maken. Daarom vandaag een blog met 7 populaire relatiegeschenken bij Greengiving. Met deze populaire producten kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen relatiegeschenk of promotieartikel!

lees verder
24-07-2017 08:45 - Leestijd 2 min.

Hoe maak je je Dopper schoon?

De Dopper is inmiddels zo populair dat bijna iedereen er wel een of meer heeft. En zoals met alles kan het gebeuren dat de Dopper vies wordt. De vraag is dan: hoe maak je ´m weer schoon? Dat is gelukkig niet zo moeilijk. Je Dopper kan namelijk gewoon in de vaatwasser! Hèhè, wat een opluchting. Maar er is nog meer.

lees verder
20-07-2017 08:00 - Leestijd 3 min.

Waarom duurzame geschenken?

Leuk hoor, zo’n webshop met duurzame relatiegeschenken, maar wat is daar nu precies de meerwaarde van? Waarom zou ik als bedrijf moeten investeren in duurzame relatiegeschenken? Het zou heel goed kunnen dat u zich dit afvraagt. In deze blog proberen we u de meerwaarde van duurzame relatiegeschenken voor bedrijven uit te leggen en laten we zien dat u relatiegeschenken kunt gebruiken als een strategisch product voor marketing.

lees verder

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.