Blogs

Ontmoet onze nieuwe teamleden! 31 jan. 2019

Door onderhoud aan de website konden er even geen blogs online komen, maar hier is dan eindelijk weer een nieuwe blog. Aan het begin van het jaar leek het ons een goed idee om weer eens een voorstelrondje te doen, want sinds deze blog een jaar geleden is ons team behoorlijk uitgebreid. Zo kun je de persoon achter het telefoontje of de mail net wat beter leren kennen. We hechten namelijk altijd veel waarde aan persoonlijk contact!

Lees meer 4 min.

Origineel geboortekaartje van groeipapier 10 dec. 2018

Groeipapier als origineel geboortekaartje is een heel goed idee! Tegenwoordig willen we allemaal iets origineels en houden we steeds meer rekening met duurzaamheid en het milieu. Heb jij al weleens een geboortekaartje van groeipapier gezien?

Lees meer 3 min.

Energie besparen: het zit 'm in de kleine dingen 3 dec. 2018

Energie besparen willen we allemaal wel. Dat kan ook makkelijk, want het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Er zijn een aantal grote veranderingen die je in je huis kunt aanbrengen om je energierekening omlaag te brengen, maar energiebesparing zit hem ook vaak in kleine dingetjes die geen of weinig geld kosten. En daarmee bespaar je dan wel weer op de uitgaven.

Lees meer 4 min.

Dit zijn de winnaars van de zonnebloemwedstrijd! 26 nov. 2018

Misschien herinner je het je nog dat we met onze open dag afgelopen juni leuke goodiebags met inhoud mee naar huis gaven. Hier zat onder andere een zakje met zonnebloemzaden in. Daar hadden we namelijk een leuke wedstrijd aan verbonden: wie de hoogste zonnebloem had, zou een prijs krijgen! We kregen dan ook een hoop prachtige inzendingen binnen, maar er kan er maar een de winnaar zijn. Of nou ja, in dit geval toch drie…

Lees meer 3 min.

Gewonnen! FD Gazellen 2018 19 nov. 2018

In deze blog hebben jullie al kunnen lezen hoe Greengiving voor de tweede keer genomineerd is voor de FD Gazellen Awards. Daar staan ook de voorwaarden waaraan we moesten voldoen. Op dinsdag 13 november was het dan zo ver: de uitreiking van de felbegeerde awards. Cora vergezelde Florus richting Apeldoorn, waar de uitreiking plaats zou vinden. Hier werden 208 bedrijven uit de regio Oost (Utrecht, Gelderland, Overijssel) voor uitgenodigd.

Lees meer 2 min.

Is je energiecontract ook duurzaam? 5 nov. 2018

Naast alle duurzame producten die je bij Greengiving kunt vinden is het ook geruststellend om te weten of je een duurzame energieleverancier hebt. Natuurlijk is de prijs van een energiecontract belangrijk, maar steeds meer mensen letten ook op hoe groen het contract is. Net als bij de aanschaf van producten kun je bij het kiezen van een energieleverancier ook kijken naar hoe duurzaam de keuze is die je maakt. Via de website van Independer kun je dan ook gemakkelijk energiecontracten vergelijken.

Lees meer 3 min.

Hoe origineel: een kalender van groeipapier 29 okt. 2018

Kalenders gebruiken we een jaar en daarna zijn ze nutteloos. Dat kan natuurlijk anders. Daarom werden we enorm enthousiast toen we zagen dat er kalenders van groeipapier worden gemaakt. Dit goed uitgedachte concept is vooralsnog alleen in het Duits verkrijgbaar, maar we kunnen het niet laten om alvast te laten zien wat de kalender precies inhoudt. Ter inspiratie!

Lees meer 3 min.

Greengiving is genomineerd voor de FD Gazellen 2018! 25 okt. 2018

Goed nieuws! Ons harde werken is beloond met een nominatie voor de FD Gazellen 2018. Vorig jaar behoorden we ook al tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en dit jaar, ondanks de aangescherpte eisen, dus weer. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee, want er zitten wel een aantal voorwaarden aan vast om door het Financieele Dagblad genomineerd te worden.

Lees meer 2 min.

Nieuw: WoodWatch horloges als relatiegeschenk 17 okt. 2018

Heb je vaak een horloge om? Je relaties misschien ook wel. Misschien heb je er nooit aan gedacht, maar een horloge is daarom uitermate geschikt als relatiegeschenk! Deze luxe horloges van hout zijn nieuw in ons assortiment en daar zijn we erg blij mee. De duurzaamheid spat er namelijk vanaf en in deze blog vertellen we hoe!

Lees meer 3 min.

Goed voorbereid de herfst in met deze relatiegeschenken 1 okt. 2018

Wat altijd erg goed werkt bij relatiegeschenken, is om in te spelen op de seizoenen. En aangezien we alweer de herfst ingerold zijn, willen we in deze blog graag laten zien wat Greengiving te bieden heeft aan herfstartikelen. Met deze handige én duurzame relatiegeschenken kun je zeker scoren!

Lees meer 4 min.

Klantcase: Q management scoort met oer-Hollandse goodies 24 sep. 2018

Elke dag worden er talloze klanten en relaties verrast met een relatiegeschenk van Greengiving. Soms sturen bedrijven dan wel eens een leuke mail waarin ze vertellen wat voor succes hun geschenken waren. Zo ontvingen wij ook een mooie mail met foto van Q management. Benieuwd waar ze mee scoorden?

Lees meer 3 min.

Wat bamboe, appels en chocolade met elkaar te maken hebben 10 sep. 2018

13 september, 15 en 18 september zijn alle drie bijzondere data waarop we wat te vieren hebben bij Greengiving. Elk van die drie dagen is namelijk genoemd naar een product waar we fan van zijn en dus ook op onze website verkopen. Dit is zo divers, dat we maar besloten om u niet te bombarderen met drie aparte Facebookposts, maar alle dagen tegelijkertijd te vieren in een blog. Ontdek onze band met bamboe, appels en chocolade: alle drie op en top duurzame producten bij Greengiving!

Lees meer 4 min.

We zijn een P.E.T. FREE bedrijf! 27 aug. 2018

Dopper kwam weer eens met een geniaal initiatief waar wij maar al te graag in meegaan: die van het P.E.T. FREE bedrijf. Dit betekent dat er in het hele bedrijf geen enkel wegwerpflesje of -beker te bekennen is. Dat deden we natuurlijk allang, maar nu is het echt officieel gemaakt met een certificaat. En daar zijn we best een beetje trots op!

Lees meer 2 min.

Bespaar inkt met deze milieuvriendelijke lettertypes 13 aug. 2018

Het bedrukken van logo’s en teksten is een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Geïnteresseerd als we zijn om alles op een zo duurzaam mogelijke manier te doen, vroegen we ons dus af of er wat te doen viel aan het vele gebruik van inkt. Wat bleek? De lettertypes die je gebruikt, hebben daar veel invloed op. Benieuwd welke lettertypes je het best kunt gebruiken om milieuvriendelijk te printen?

Lees meer 4 min.

Alles over digitale drukproeven 6 aug. 2018

Heb je een bestelling geplaatst? Wat leuk! Wij verwerken de order en gaan dan hard aan het werk om jouw gewenste bedrukking zo goed mogelijk te plaatsen op het gekozen artikel.Vervolgens sturen we je een gratis digitale drukproef. Benieuwd wat het is en welk voordeel het heeft? Lees dan snel verder.

Lees meer 3 min.

Vier tips voor een onvergetelijk feest, jubileum of open dag 30 jul. 2018

Zijn jullie 25 jaar getrouwd, bestaat je bedrijf 50 jaar of houden jullie een open dag? Er zijn talloze redenen om een feestje te vieren. Wij deden dit pas ook, met als reden dat we verhuisd waren naar een nieuw pand (klik hier voor een leuk verslag). Hierdoor hebben we ervaring opgedaan over wat wel en niet werkt op een feest. Daarom geven we in deze blog een aantal tips om jullie bedrijfsfeest of jubileum onvergetelijk te maken!

Lees meer 4 min.