• 12 juni 2023
  • leestijd 4 min.

De top-10 relatiegeschenken voor deze zomer

Het is zomer en de vakantieperiode komt er weer aan. De meesten van je medewerkers, relaties en klanten zullen op vakantie gaan of een dagje uit plannen. En dat is een buitenkansje! Geef ze een geschenk dat ze goed kunnen gebruiken tijdens hun vakantie en ze zullen je bedrijf zelfs op vakantie niet vergeten. Klinkt goed, toch?

bekijk direct alle zomergeschenken en giveaways

 

1. Dopper Insulated - thermosfles

Koud water tijdens een warme zomerdag is een absolute must. Daarom is deze prachtige Dopper Insulated onmisbaar in de tas van je medewerkers of relaties. Hij houdt water namelijk wel tot 24 uur koud! Naast dat 'ie functioneel is, is het ook nog eens een stijlvolle fles waarmee je kilo's wegwerpplastic bespaart. Ook verkrijgbaar in een kleinere variant.

 

2. Originele zomerpakketten

Niet één, maar meerdere producten weggeven? Bekijk eens onze nieuwe zomer-geschenkpakketjes. Bijvoorbeeld het Fairtrade reispakket, het sportieve pakket of het Retulp theepakket. Je kunt ook kiezen voor een Dopper met handdoek, verpakt in een doos van stropapier. 

 

3. Eco zonnebrillen

Een geschenk waar je gegarandeerd mee scoort, zijn eco zonnebrillen. Je kunt bij Greengiving kiezen uit verschillende varianten, bijvoorbeeld de zonnebril van tarwestro, de eco zonnebril van tarwevezels of de bamboe zonnebril. Laat je logo of tekst op de pootjes bedrukken en je relaties kunnen duurzaam reclame maken!

 

4. Powerbanks op zonne-energie

Veel mensen gaan met de auto naar hun vakantiebestemming en moeten hiervoor uren rijden. Of ondernemen langdurige buitenactiviteiten. Dat houdt een telefoon natuurlijk nooit vol, dus een powerbank op zonne-energie komt goed van pas.

 

5. Houten spellen voor buiten

Spelletjes spelen is favoriet bij veel mensen. Samen een spel doen zorgt namelijk voor plezier en ontspanning. Een houten spel is daarom een ontzettend leuk en origineel relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een houten croque set, houten kegelset of houten rackets. Ook het populaire spel Kubb bedrukt met logo is superleuk om weg te geven als relatiegeschenk. 

 

                     

 

6. Koeltas

Nog zo'n onmisbaar product voor tijdens de vakantie: een koeltas. Perfect om onderweg mee te nemen en het eten en drinken koud te houden. We hebben koeltassen van o.a. papier, jute en gerecyled plastic. De keuze is reuze dus! Laat je logo erop bedrukken en je hebt een prachtig eco geschenk waar mensen veel plezier van hebben. 

 

7. Frisbee

Wat doen we op vakantie? Actieve spelletjes natuurlijk! Jij zorgt alvast voor een duurzame frisbee – mét bedrijfslogo natuurlijk. We hebben meerdere frisbees in ons assortiment, zoals deze vrolijk uitziende frisbee gemaakt van gerecycled plastic of de frisbee van bamboevezel. Je relaties en klanten kunnen gezellig met iedereen op de camping frisbeeën, terwijl je bedrijf een steeds grotere naamsbekendheid krijgt.

 

8. Duurzame katoenen weekendtas

Grote kans dat je medewerkers of relaties op reis gaan. Dan is een goede vakantietas natuurlijk onmisbaar. Deze weekendtas van 100% katoen is enorm praktisch, omdat er veel in kan én omdat hij tegelijkertijd heel compact is bij het opruimen. Laat je logo op de tas bedrukken en je bent zeker van aandacht voor je bedrijf tijdens de vakantie van je werknemers of relaties!

 

9. Hammam strandlaken

Dit lekker grote strandlaken kan multifunctioneel gebruikt worden, bijv. als picknickkleed, babydeken of als yoga-, strand- en gymhanddoek. De handdoek is gemaakt van 140-grams gerecycled katoen en gerecycled polyester. Verkrijgbaar in 3 mooie kleuren.

 

10. Duurzame waterfles

Last but not least.. Een waterfles komt echt altijd van pas, zeker in de zomer! Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten, kleuren en formaten. Bijvoorbeeld de unieke Dopper flessen, de stijlvolle Retulp flessen of de BE-O-Bottle gemaakt van suikerriet. Alle flessen kunnen worden voorzien van een logo, tekst of zelfs persoonsnaam.

 

                    

 

Nog meer zomerse producten ontdekken? Bekijk onze speciale pagina met duurzame zomergeschenken en geschenken voor op vakantie. Deze promotieartikelen zijn een zeer effectieve manier om je imago te versterken. En de ontvangers? Die genieten van handige gadgets en originele cadeaus!