Drinkwaren & waterflesjes

Waterflesjes, mokken, glazen en koffiebekers: Greengiving bedrukt werkelijk alles. Populaire flessen zijn De Dopper, Retulp fles en onze thermosflessen. Een herbruikbare waterfles heeft een mooie uitstraling én bespaart onnodig plastic afval. Onze duurzame drinkflessen zijn daarom altijd een dubbel geslaagd relatiegeschenk.

Duurzame waterfles bedrukken

Draagt u ook zorg voor de aarde en wilt u dat laten zien met uw relatiegeschenken? Dan bent u bij Greengiving aan het juiste adres. Naast de bekende Dopper bestaat ons assortiment uit nog meer duurzame flessen. Wij leveren ook bidons, (roestvrijstalen) veld-, thermos- en reisflessen en allerlei andere waterflesjes die langdurig te gebruiken zijn. Op die manier kunt u het gebruik van single-use plastic flessen tegengaan. Op kantoor zijn we u van dienst met onze koffiemokken, glazen en karaffen. De luxe uitstraling doet zeker niet onder voor de duurzaamheid van de producten.

 

Waterflesjes bedrukt met uw logo

Net als alle andere producten bij Greengiving zijn de waterflessen te bedrukken met uw logo of tekst. Voor de meeste flesjes is dit mogelijk in tot wel vier kleuren of zelfs full colour. Het ontwerp hiervoor mag u helemaal zelf aanleveren. Per product staat de informatie over het bedrukken aangegeven. Op deze manier geeft u de geschenken een persoonlijk tintje. Uw klanten of relaties ontvangen niet alleen een prachtige fles, maar onthouden ook uw organisatie. 

 

Duurzame drinkfles bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken uit al onze waterflesjes, glazen, en bekers? Dan kunt u het gewenste product bestellen via de website. Natuurlijk kunt u ook eerst een offerte aanvragen. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u uw logo of tekst uploaden. Wij maken dan een gratis digitale drukproef en zodra u die hebt goedgekeurd, beginnen we met het drukproces. U krijgt uw producten dus precies geleverd zoals u ze in gedachten had.

 

Heeft u nog vragen over Drinkwaren bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.