Waterflesjes bedrukken

Greengiving - specialist in bedrukte waterflesjes. Populaire waterflesjes zijn De Dopper en onze opvouwbare flesjes. Met de aankoop van een Dopper krijgt u niet alleen een waterfles met een prachtig design, u steunt ook gelijk drinkwaterprojecten in Zuid-Afrika. De opvouwbare waterflesjes vervullen dezelfde functie als de 'gewone' plastic flesjes, maar zijn gemakkelijk te hergebruiken.

 

Naast deze twee soorten bestaat het assortiment uit nog meer flesjes. Wij leveren ook bidons, (roestvrijstalen) veld-, thermos- en reisflessen en allerlei andere waterflesjes die langdurig te gebruiken zijn en het gebruik van PET-flessen tegengaan. Draagt u ook zorg voor de wereld en wilt u dat laten zien in uw relatiegeschenken of promotieartikelen? Dan bent u op Greengiving.nl aan het goede adres. 

Waterflesjes bedrukt met uw logo

Net als alle andere producten bij Greengiving zijn ook de waterflesjes te bedrukken met uw logo of tekst. Voor de meeste flesjes is dit mogelijk tot wel vier kleuren of zelfs full colour. Het ontwerp hiervoor mag u helemaal zelf aanleveren. Per product staat de informatie over het bedrukken aangegeven.

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar lennard@greengiving.nl of bel één van onze specialisten 0342-745771 Wij helpen u dan graag verder! 

 

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.