Duurzame waterflessen bedrukken

Bij Greengiving kun je terecht voor een ruim assortiment duurzame drinkflessen. Populair zijn onze Doppers, Retulp flessen en thermosflessen. Een herbruikbare waterfles bespaart onnodig plastic afval. Bovendien kun je met deze stijlvolle drinkwaren perfect reclame maken voor jouw bedrijf of organisatie. Ga je voor een waterfles, thermosfles of koffiebeker als relatiegeschenk? We helpen je graag!

Koffiebekers to go

bekijk alle producten

Luxe drinkflessen

bekijk alle producten

Thermosflessen

bekijk alle producten

Bamboe flessen

bekijk alle producten

RVS waterflessen

bekijk alle producten

Bekers en mokken

bekijk alle producten

Glazen en Karaffen

bekijk alle producten

Assortiment duurzame waterflessen met logo

Draag je ook zorg voor de aarde en wil je dat laten zien met jouw relatiegeschenken en promotieartikelen? Dan ben je bij Greengiving aan het juiste adres. Naast de unieke, populaire Dopper flessen bestaat ons assortiment uit nog veel meer duurzame drinkflessen. Wij leveren bijvoorbeeld ook bidons, thermosflessen en stijlvolle bamboe flessen. Ben je op zoek naar luxe drinkflessen? Daar helpen we je graag bij. Ook vind je in ons assortiment bekers en mokken en glazen. Met een duurzame fles of milieuvriendelijke koffiebeker met logo heb een prachtig, praktisch en verantwoord relatiegeschenk!

 

Tips voor het kiezen van duurzame waterflessen met bedrukking

Bij het zien van zoveel keuzes kunnen we ons indenken dat je wel wat tips kunt gebruiken. Daarom hebben we een keuzehulp gemaakt. Lees in deze blog meer over het kiezen van een duurzame waterfles met bedrukking. We leggen je daarin een aantal vragen en antwoorden voor die je helpen om gerichter te zoeken en uiteindelijk tot een keuze te komen die past bij je wensen. Vragen? We helpen je graag en denken gerust even met je mee!

 

Herbruikbare waterflessen bedrukken

Een belangrijk kenmerk van duurzame waterflessen is dat ze herbruikbaar en in toenemende mate recyclebaar zijn. Hierdoor dragen ze bij aan een circulaire economie. Door te kiezen voor herbruikbare waterflessen verminder je de vraag naar nieuwe productie en help je grondstoffen te besparen. Bovendien draag je bij aan vermindering van het single-use plastic afval. Onze duurzame waterflessen gaan lang mee en kunnen keer op keer worden bijgevuld. 

 

Duurzame waterflessen als relatiegeschenk

Duurzame waterflessen zijn uitstekende relatiegeschenken die zeker gewaardeerd worden door ontvangers. Met het aanbieden van een bedrukte waterfles aan je klanten, medewerkers of zakenrelaties geef je niet alleen een prachtig cadeau, maar stimuleer je ook hergebruik en vermindering van plastic afval. Bovendien zijn drinkflessen geschikt voor heel veel verschillende doelgroepen. Ze zijn handig voor zowel thuis als op kantoor, maar ook tijdens het sporten of op reis. Waterflessen zijn praktische relatiegeschenken die vaak gebruikt worden en zo kun je natuurlijk extra reclame maken voor je bedrijf of organisatie.

 

Merkpromotie dankzij herbruikbare waterflessen met logo

Duurzame waterflessen bedrukken is een milieuvriendelijke en effectieve manier om je merk te promoten. Ontvangers nemen de flessen vaak overal mee naartoe, waardoor je logo of bedrijfsnaam op veel plekken in beeld is. Op en top reclame! Bij Greengiving kun je kiezen uit een ruim assortiment duurzame waterflessen die bedrukt kunnen worden met je logo of tekst. Kies voor zo'n mooi praktisch relatiegeschenk en laat je merk op een duurzame manier opvallen!

 

Duurzame drinkflessen laten bedrukken

Net als alle andere producten bij Greengiving zijn de drinkflessen te bedrukken met je logo of tekst. Voor de meeste flessen is dit mogelijk in 1-4 kleuren of zelfs full colour. Het ontwerp hiervoor kun je zelf aanleveren. Op de productpagina's staat aangegeven welke bedrukkingsopties er zijn. Op deze manier geef je de geschenken een persoonlijk tintje. Je klanten of relaties ontvangen niet alleen een prachtige fles, maar onthouden ook je organisatie!

 

Drinkflessen met naam

Bij een aantal flessen is het zelfs mogelijk om persoonsnamen erop te laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld bij een aantal Doppers en Retulp flessen. Je kunt ook ervoor kiezen om op de ene kant je logo, en op de andere kant een persoonsnaam te laten bedrukken. Daarmee heb je prachtige gepersonaliseerde flessen, waarmee je zeker indruk maakt! Op de productpagina's kun je bij Accessoires kiezen voor 'Persoonsnamen'. Je levert vervolgens een Excellijst met namen aan en wij regelen de rest. Snel en prettig geregeld bij Greengiving!

 

Kunnen de duurzame waterflessen in de vaatwasser?

In de meeste gevallen kunnen de flessen gereinigd worden in de vaatwasser. In de producttekst staat aangegeven of dit het geval is en of daar nog specifieke instructies aan verbonden zijn. Staat het er niet bij, neem dan gerust contact met ons op, dan vragen wij het even na. 

 

Duurzame waterflessen met logo bestellen

Je kunt de drinkwaren makkelijk bestellen via onze website. Uiteraard kun je ook eerst een offerte aanvragen. Bij het plaatsen van je bestelling kun je ook gelijk je bedrukking aanleveren. Wij maken dan een gratis digitale drukproef en zodra je die hebt goedgekeurd, beginnen we met het drukproces. 

 

Heb je nog vragen over Drinkwaren bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl.