Drinkwaren bedrukken

Bij Greengiving kunt u terecht voor een ruim assortiment duurzame drinkflessen. Populair zijn onze Doppers, Retulp flessen en thermosflessen. Een herbruikbare waterfles bespaart onnodig plastic afval. Bovendien kunt u met deze stijlvolle drinkwaren perfect reclame maken voor uw bedrijf of organisatie. Gaat u voor een waterfles, thermosfles of koffiebeker als relatiegeschenk? We helpen u graag!

Duurzame drinkwaren met logo

Draagt u ook zorg voor de aarde en wilt u dat laten zien met uw relatiegeschenken en promotieartikelen? Dan bent u bij Greengiving aan het juiste adres. Naast de unieke, populaire Dopper flessen bestaat ons assortiment uit nog veel meer duurzame drinkflessen. Wij leveren bijvoorbeeld ook bidons, thermosflessen en stijlvolle bamboe flessen. Bent u op zoek naar luxe drinkflessen? Daar helpen we u graag bij. Ook vindt u in ons assortiment bekers en mokken en glazen. Met een duurzame fles of milieuvriendelijke koffiebeker heeft u een prachtig, praktisch en verantwoord relatiegeschenk!

 

Heeft u een keuzehulp nodig? Lees in deze blog meer over het kiezen van een duurzame waterfles met bedrukking. Bij vragen staan we uiteraard voor u klaar.

 

Drinkflessen bedrukken

Net als alle andere producten bij Greengiving zijn de drinkwaren te bedrukken met uw logo of tekst. Voor de meeste flesjes is dit mogelijk 1-4 kleuren of zelfs full colour. Het ontwerp hiervoor mag u helemaal zelf aanleveren. Op de productpagina's staat aangegeven welke bedrukkingsopties er zijn. Op deze manier geeft u de geschenken een persoonlijk tintje. Uw klanten of relaties ontvangen niet alleen een prachtige fles, maar onthouden ook uw organisatie!

 

Drinkflessen met naam

Bij een aantal flessen is het zelfs mogelijk om persoonsnamen erop te laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld bij een aantal Doppers en Retulp flessen. U kunt ook ervoor kiezen om op de ene kant uw logo, en op de andere kant een persoonsnaam te laten bedrukken. Daarmee heeft u prachtige gepersonaliseerde flessen, waarmee u zeker indruk maakt! Op de productpagina's kunt u bij Accessoires kiezen voor 'Persoonsnamen'. U levert vervolgens een Excellijst met namen aan en wij regelen de rest.

 

Duurzame drinkflessen bestellen

U kunt de drinkwaren makkelijk bestellen via onze website. Uiteraard kunt u ook eerst een offerte aanvragen. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u uw bedrukking. Wij maken dan een gratis digitale drukproef en zodra u die hebt goedgekeurd, beginnen we met het drukproces. 

 

Heeft u nog vragen over Drinkwaren bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl.