Keuken relatiegeschenken bedrukken

Grote kans dat uw medewerkers en relaties regelmatig in de keuken staan. Geschenken voor in de keuken komen dus altijd van pas. Greengiving heeft mooie en handige producten, zoals schorten, snijplanken, messensets en glazen. We helpen u graag een keuze te maken tussen al deze praktische en duurzame items!

Broodtrommels en besteksets

bekijk alle producten

Bekers en mokken

bekijk alle producten

Overige keukenartikelen

bekijk alle producten

Bamboe keukenartikelen

bekijk alle producten

Duurzame keukenartikelen bedrukken

Als u keukenartikelen laat bedrukken met uw logo of tekst, zijn het ideale promotieartikelen. Uw relatie of (potentiële) klant wordt namelijk dagelijks herinnerd aan uw bedrijf. Bij een heel aantal (houten) producten is het mogelijk om deze te laten graveren voor een extra luxe uitstraling. U kunt bij Greengiving terecht voor o.a. snijplanken, broodtrommels en besteksets en schorten. Ook kunnen we u helpen met bekers en mokken, glazen en keukenartikelen van bamboe

 

Keukenartikelen met logo

Uw relaties hoeven niet eens van kokkerellen te houden om blij te zijn met deze geschenken. Wie houdt er nu niet van een mooie serveerplank, glazen karaf of kaasset? Onze keukenartikelen zijn gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen zoals bamboe, hout en glas. U kunt alle items laten bedrukken met uw logo of tekst. Bij een aantal producten kunt u ook kiezen voor een gravering, wat bijdraagt aan een prachtige uitstraling.

 

Keuken relatiegeschenken bestellen

Het bestellen van uw relatiegeschenken is heel makkelijk. Dit kan namelijk gewoon via de website, maar u kunt natuurlijk ook eerst een offerte opvragen. Als u uw drukwerk heeft geüpload, maken wij een gratis digitale proefdruk. Pas wanneer u deze heeft goedgekeurd, starten wij met het drukproces. Zo weten we zeker dat alles naar wens is!

 

Heeft u nog vragen over Keuken relatiegeschenken bedrukt met logo? Neem contact op met Julia van Ginkel via 0342 745778 of julia@greengiving.nl.