Keuken relatiegeschenken

Grote kans dat uw relaties regelmatig in de keuken staan. Geschenken voor in de keuken komen dus altijd van pas. Greengiving heeft mooie en handige producten, zoals een keukenschort, snijplanken, messensets of glazen. Ook zitten er in het assortiment wijnsets en een karaf die ontworpen is door de bekende kok Jamie Oliver. We helpen u graag een keuze te maken tussen al deze praktische en duurzame geschenken.

Broodtrommels en besteksets

bekijk alle producten

Bekers en mokken

bekijk alle producten

Overige keukenartikelen

bekijk alle producten

Bamboe keukenartikelen

bekijk alle producten
Nieuw

Flesopener hout

  • Vanaf 100 stuks
  • Techniek: Graveren

Vanaf 11 oktober

Vanaf

1,23

Nieuw

Flesopener beukenhout

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 11 oktober

Vanaf

1,61

Nieuw

Katoenen ovenwant

  • Vanaf 25 stuks
  • Techniek: Bedrukken
  • Beschikbaar in 2 kleuren

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

3,56

Nieuw

Lunchbox gerecycled PP

  • Vanaf 100 stuks
  • Techniek: Bedrukken
  • Beschikbaar in 3 kleuren

Vanaf 11 oktober

Vanaf

7,78

Keukenartikelen bedrukken

Als u keukenartikelen laat bedrukken met uw logo of tekst, zijn het ideale promotieartikelen. Uw relatie of (potentiële) klant wordt namelijk dagelijks herinnerd aan uw bedrijf. Bij een heel aantal (houten) producten is het mogelijk om deze te laten graveren voor een natuurlijker en meer geïntegreerd resultaat. Een gravering geeft ook een zeer luxe en professionele uitstraling. Om de verrassing compleet te maken, is het bij sommige geschenken ook mogelijk om ze in mooie verpakkingen te laten leveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Bedrukte geschenken keuken

Uw relaties hoeven niet eens van kokkerellen te houden om blij te zijn met deze geschenken. Wie houdt er nu niet van een mooie serveerplank of karaf ontworpen door Jamie Oliver? Onze duurzame snijplanken zijn gemaakt van bamboe, wat ze erg milieuvriendelijk maakt. Hiermee scoort u altijd. Dat geldt ook voor kaasplanken en kaassets. Terwijl uw relaties heerlijk natafelen maakt u reclame met uw logo of tekst. Voor de koks is er natuurlijk het messenset of de keukenschort. Die kunt u personaliseren, wat zeker gewaardeerd wordt.

 

Keuken relatiegeschenk bestellen

Het bestellen van uw favoriete geschenk is heel makkelijk. Dit kan namelijk gewoon via de website, maar u kunt natuurlijk ook eerst een offerte opvragen. Als u uw drukwerk heeft geüpload, maken wij een gratis digitale proefdruk. Pas wanneer u deze heeft goedgekeurd, starten wij met het drukproces. Zo weten we zeker dat alles naar wens is.

 

Heeft u nog vragen over Keuken relatiegeschenken bedrukt met logo? Neem contact op met Julia van Ginkel via 0342 745778 of julia@greengiving.nl.