Broodtrommels en besteksets

De meest duurzame optie om eten in mee te nemen is nog altijd een lunchbox. Geen plastic zakjes die weggegooid hoeven te worden, maar een herbruikbare broodtrommel die lang mee gaat. De lunchtrommels en besteksets van Greengiving gaan nog een stapje verder qua duurzaamheid, omdat ze gemaakt zijn van bamboe of tarwestro. Bedruk of graveer ze met uw eigen logo voor een prachtig relatiegeschenk!

Filteren

Sandwich lunchbox

gemaakt van tarwestro en bamboevezel

Vanaf 5 november

Vanaf

0,90

Bestekset van Tarwestro

9 kleuren | Opbergdoosje

Vanaf 30 oktober

Vanaf

0,91

Bamboe bestekset herbruikbaar

in canvas opbergzakje

Vanaf 30 oktober

Vanaf

1,35

Bamboe lunchbox

duurzaam materiaal | uniek

Vanaf 30 oktober

Vanaf

2,56

Lunchbox bamboe groot

1 liter

Vanaf 5 november

Vanaf

3,27

Lunchbox bamboe klein

700 ml

Vanaf 5 november

Vanaf

3,61

Bamboe bestekset

v.a. 100 stuks | in canvas etui

Vanaf 3 november

Vanaf

3,96

Lunchbox bamboe

v.a. 50 stuks | bamboevezel

Vanaf 30 oktober

Vanaf

4,56

Lunchbox bamboe twee compartimenten

2 x 700 ml

Vanaf 5 november

Vanaf

4,85

 

Duurzame broodtrommels

Hoe brengen uw relaties en personeel hun lunch mee? Als dit in een plastic zakje is, is er genoeg ruimte voor verbetering. Een duurzaam alternatief is dan de lunchtrommel, en al helemaal wanneer deze van bamboe of bamboefiber is gemaakt. Dit is een natuurlijk materiaal dat geen belasting voor het milieu vormt. Wanneer u uw relaties verrast met een lunchtrommel, inspireert u zo tot een duurzame levensstijl. De broodtrommels zijn niet alleen duurzaam, maar ook mooi en praktisch. Zo hebben we lunchboxes in verschillende formaten en inhoudsmaten van 700ml inhoud tot 1400ml. Sommigen hebben meerdere compartimenten zodat verschillende etenswaren goed gescheiden blijven. Bovendien zijn meerdere lunchtrommels uitgerust met een bestekset met daarin mes, vork en lepel. Op deze manier ontstaat er een compleet en luxe geschenk.

 

Lunchbox en bestekset met logo

Al onze broodtrommels van duurzaam bamboevezel kunnen worden bedrukt met uw tekst of logo. Dit kan op de bovenkant van de lunchbox voor een opvallend resultaat. De deksel is bovendien vaak gemaakt van bamboe, wat de duurzame uitstraling ten goede komt. Naast lunchtrommels met of zonder bestek zijn er ook besteksets die in een mooie canvas etui zitten. Dit opbergzakje is vervolgens ook te bedrukken, zodat u ook met een makkelijk mee te nemen bestekset reclame kunt maken. Het bestek is ook gemaakt van bamboe en er kan ook nog een bamboe rietje bij zitten om het compleet te maken. Zijn uw relaties of personeel klaar voor zo'n duurzame verrassing in de vorm van een broodtrommel of bestekset?

 

Lunchtrommel bamboe bestellen

Heeft u een keuze voor een lunchtrommel of bestekset kunnen maken? Zo niet, dan helpt onze verkoopspecialist u graag. Vervolgens kunt u het snelst direct via de website bestellen, maar eerst een offerte opvragen kan ook. In ieder geval maken we nadat u uw gewenste opdruk heeft geüpload een gratis digitale drukproef. Pas nadat u deze heeft goedgekeurd, beginnen we met het bedrukken van uw bestelling. Zo houden we een tevreden klant! 

 

Heeft u nog vragen over de broodtrommels, besteksets of over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de Adrian de Bruijn via 0342 745771 of adrian@greengiving.nl.