Houten snijplanken graveren

Koken is weer helemaal in! Daarom zijn geschenken die een relatie hebben met de keuken zo populair. Bij Greengiving zijn we gespecialiseerd in het leveren van houten snijplanken in verschillende soorten en maten. Met een exclusieve gravering of een luxe bedrukking heeft u een gepersonaliseerd geschenk om weg te geven aan collega’s of relaties.

 

Heeft u nog vragen over houten snijplanken met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.

Filteren

Houten snijplank op maat

in iedere vorm | v.a. 50 stuks

Vanaf 28 oktober

Vanaf

18,34

Bamboe snijplank

Bamboeproduct

Vanaf 28 oktober

Vanaf

1,53

Nieuw

Bamboe snijplank met duimgat

Te graveren met uw logo

Vanaf 21 oktober

Vanaf

2,76

Snijplank graveren | Bamboe

Uitstekende kwaliteit | v.a. 24 stuks

Vanaf 28 oktober

Vanaf

4,55

Eco snijplanken set

vaatwasbestendig | v.a. 10 stuks

Vanaf 23 oktober

Vanaf

19,68

Houten snijplanken op maat

Houten snijplanken in elke gewenst vorm. Of het nu gaat om een vis, paprika of uw bedrijfslogo. Vrijwel alle vormen zijn mogelijk. De snijplanken worden gemaakt van verantwoord Europees (FSC) beukenhout, behandeld met voedselveilige olie en zijn hiermee dus onderhoudsvrij. Naast beukenhout is ook  essen- en eikenhout mogelijk. Door de lage minimale afname van 50 stuks kiezen veel klanten voor een snijplank op maat met logo.

 

Snijplanken graveren

Natuurlijk is het mogelijk om de snijplanken te personaliseren met uw logo en/of tekst. Dat doen we met een slijtvaste lasergravure. Met gegraveerde snijplanken met uw bedrijfslogo geeft u uw relaties en/of personeel een uniek, actueel en praktisch kwaliteitsproduct. Voor wij starten met de productie, bedrukking of gravering ontvangt u altijd een digitale drukproef met daarin het product en de positie van de personalisatie.

 

Naast het graveren kunnen de snijplanken ook worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan.

 

Meer informatie over gegraveerde snijplanken?

Heeft u nog vragen over gegraveerde snijplanken met uw bedrijfslogo? Bel dan Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.