Groeipapier creatieve vormen

Bij Greengiving kunt u groeipapier in iedere gewenste vorm laten snijden. Wilt u een aparte vorm visitekaartje? Of een inhaker op het seizoen, bijvoorbeeld een paashaas of kerstman? Een bepaald model auto of een vlinder? Niets is te gek. Met ons op maat gemaakt stansmes kunnen we alle vormen snijden. Natuurlijk bedrukken we ook alles. Informeer gerust!

Filteren

Groeipapier onderzetter | 200 gr./m2

full colour bedrukt | v.a. 250 stuks

Vanaf 3 augustus

Vanaf

0,38

Groeipapier Boekenlegger | 120 gr./m2

full colour bedrukt | v.a. 100 stuks

Vanaf 6 augustus

Vanaf

0,35

Nieuw

Groeipapier deurhanger

200 gr./m2 | groeiend

Vanaf 3 augustus

Vanaf

0,88

Nieuw

Groeipapier kalender A6

6 verschillende zaden | full colour

Vanaf 6 augustus

Vanaf

2,52

Nieuw

Groeipapier bureaukalender

120 gr./m2 | 6 verschillende zaden

Vanaf 6 augustus

Vanaf

2,93

Groeipapier visitekaartjes

de goedkoopste | 200 gr./m2

Vanaf 3 augustus

Vanaf

0,36

Groeipapier boekenlegger | 200 gr./m2

kleine oplage | full colour

Vanaf 3 augustus

Vanaf

0,44

Groeipapier stansvorm | 120 gr./m2

eigen ontwerp | v.a. 2500 stuks

Vanaf 18 augustus

Vanaf

0,48

Confetti box

Vanaf 13 augustus

Vanaf

0,96

Nieuw

Memoblok van groeipapier

50 sticky notes | Productie in EU

Vanaf 4 augustus

Vanaf

1,46

Nieuw

Memoset van groeipapier

25 sticky notes | productie in EU

Vanaf 4 augustus

Vanaf

1,65

Nieuw

Groeipapier scheurkalender

6 verschillende zaden | full colour

Vanaf 6 augustus

Vanaf

2,39

Groeipapier confetti

1000 gram

Vanaf 25 augustus

Vanaf

198,80

Wat is groeipapier?

Heel kort gezegd: groeipapier is papier dat groeit. Groeipapier bestaat uit twee dunne lagen papier met zaden ertussen. Als het in de grond wordt gestopt, ontkiemen de zaadjes en gaan ze groeien. Het zaadpapier kan worden bedrukt met uw logo, tekst of eigen ontwerp. Met het groeipapier geeft u uw relaties niet alleen uw boodschap mee, maar stimuleert u hen ook om groen en duurzaam bezig te zijn. Zo laat u een positieve indruk achter! U kunt kiezen uit meedere zaadsoorten. Wilt u weten wanneer u het beste voor welke zaadsoort kunt kiezen? Bekijk dan onze zaaikalender.

 

Hoe werkt groeipapier?

Groeipapier moet in de aarde worden gepoot, zodat het papier composteert en de zaadjes kunnen ontkiemen. De aarde moet wel goed vochtig gehouden worden. Na een tijdje groeien er prachtige bloemen, heerlijke kruiden of groenten. Het klinkt allemaal eenvoudig, maar hoe zorg je nu voor het beste resultaat? Dat leggen we uit in ons stappenplan. Ook voor iedereen die niet van tuinieren houdt of geen groene vingers heeft, is dit uiterst simpel. Op onze blog leest u hier alles over.

 

Onbeperkte mogelijkheden met groeipapier

Groeipapier is beschikbaar in twee verschillende diktes: 120 gr./m2 en het stevigere 200 gr./m2. Het dunnere papier heeft als voordeel dat de zaadjes sneller ontkiemen, het dikkere papier is stevig en scheurt minder snel. Het stevige groeipapier is ideaal voor kaarten, enveloppen en tassen. Daarnaast kan het duurzame bloempapier bedrukt worden geleverd in iedere gewenste vorm. Heeft u een leuk idee voor de vorm? Laat het ons weten en wij gaan graag voor u aan de slag!

 

Groeipapier creatieve vormen bedrukken

Naast de standaard formaten bieden we ook speciale formaten aan. Sterker nog, elke gewenste vorm kan worden uitgesneden met het op maat gemaakte stansmes. De unieke stansvormen van groeipapier kunt u natuurlijk bedrukken met bijv. een logo, website, afbeelding of slogan. Het groeipapier kan full colour worden bedrukt. Let op, het is niet mogelijk om volvlakken te bedrukken, omdat er dan strepen kunnen ontstaan. Na uw bestelling ontvangt u gratis een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe het groeipapier zal worden bedrukt. Pas na akkoord starten we met het bedrukken.

 

Bent u overtuigd van de keuze voor groeipapier als relatiegeschenk? Dan zien we uw bestelling graag tegemoet. Wilt u liever eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl.