Duurzaam snoep

Wat is er lekkerder dan snoep? Jong en oud zal zeggen: niet veel. Vooral niet als het gaat om snoep in een duurzame verpakking. Greengiving biedt het lekkerste snoepgoed dat in te zetten is als een smaakvol relatiegeschenk of promotieartikel. Bedrukt met uw eigen logo of tekst is dit een (h)eerlijke promotie voor uw bedrijf!

Filteren

Snoepbakje | Biodegradable

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 15 februari

Vanaf

0,86

Aanrader

Biodegradable bakje snoep

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 15 februari

Vanaf

0,94

Snoepbakje biodegradable groot

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 15 februari

Vanaf

0,94

Biodegradable snoepbakje

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 15 februari

Vanaf

1,02

 

Heerlijke relatiegeschenken

Verrast u uw personeel, klanten of relaties met heerlijke snoep? Succes gegarandeerd! De bakjes met snoep zijn namelijk niet alleen lekker en verfrissend, maar ook duurzaam. Het biologisch afbreekbaar materiaal zorgt ervoor dat het milieu geen schade lijdt. U geeft uw bedrijf een milieubewust imago wanneer u deze bakjes met snoep inzet als relatiegeschenk. U kunt kiezen uit bakjes met mintsnoepjes en jellybeans in een kleine en grotere variant.

 

Snoep bedrukken 

Natuurlijk zijn de verpakkingen van het snoep ook te bedrukken. U kunt hierbij voor de meeste producten kiezen uit uw logo of reclametekst in 4 PMS-kleuren of zelfs full colour. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een origineel en persoonlijk product, waardoor uw bedrijf extra opvalt. Het zal uw imago bovendien alleen maar goed doen, omdat relaties uw duurzaam snoep en uw bedrijfsnaam zien en proeven!

 

Kunt u al kiezen uit dit heerlijke snoepgoed? Neem gerust contact op met onze productspecialist voor vragen of om een offerte op te vragen.