Boomgeschenken bedrukken

Op zoek naar een echt origineel groen geschenk? Bekijk dan de producten in deze categorie. Hoe leuk is het om een klein boompje cadeau te doen aan je medewerkers of relaties, die ze vervolgens zelf verder kunnen laten groeien. Een echt groen geschenk waarmee je een groeiende relatie kunt symboliseren. Bij de meeste producten kan het doosje of de verpakking full colour worden bedrukt met je eigen ontwerp!

Full colour

Sprout boom potlood

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 29 mei

Boomgeschenk in doosje

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 29 mei

Boom geschenk

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 3 juni

Boomgeschenk met Tiny Tony's

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 29 mei

Boomgeschenk met notitieboekje

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 29 mei

Boomgeschenk met Tony

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 29 mei

Denneboom set

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 27 mei

Baby Tree fruitboompakket

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 5 juni

Boomgeschenk met bedrukking

In deze categorie vind je verschillende boomgeschenken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fruitboom geschenk of een denneboom geschenk. Ook vind je hier leuke geschenkpakketjes met kleine bomen, zoals de olijfboom of koffieboom. Degene aan wie je het boompje cadeau doet, kan het verzorgen en uit laten groeien tot een mooie boom voor in de tuin of op het balkon. Ontzettend leuk om zo'n groeiend en bloeiend geschenk uit de delen aan klanten, medewerkers of andere relaties!

 

Boompje als relatiegeschenk

Een bloeiend boompje is een prachtig symbolisch geschenk om de band met je relaties te verstevigen. Het is niet alleen een mooi geschenk, maar ook ontzettend leuk om uit te delen, want je kunt je eigen ontwerp op het doosje, de verpakking of het kaartje laten bedrukken. Zo geef je je persoonlijke boodschap mee. Op de productpagina's vind je de precieze bedrukkingsopties en alle info over het product. Wie verras jij met zo'n origineel groen geschenk?

 

Boomgeschenken bestellen

Via onze website kun je makkelijk een offerte opvragen of direct bestellen. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een digitale drukproef, waarop je kunt zien hoe de bedrukte boomgeschenken eruit komen te zien. Pas na jouw akkoord start de drukkerij met het drukproces.

 

Heb je nog vragen over bedrukte of onbedrukte Boomgeschenken? Neem contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl