Seizoensgeschenken bedrukken

Als organisatie is het slim om in te spelen op het seizoen. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, er is altijd een bijpassend relatiegeschenk te bedenken. Dat denkwerk nemen we je op deze pagina een beetje uit handen. Voor elk seizoen hebben we een aantal duurzame geschenken uitgezocht die passend zijn.

Lentegeschenken

bekijk alle producten

Zomergeschenken

bekijk alle producten

Herfstgeschenken

bekijk alle producten

Wintergeschenken

bekijk alle producten

Lente, zomer, winter en herfst relatiegeschenken

Seizoensgebonden relatiegeschenken zijn ideaal, omdat de ontvanger hier direct wat mee kan. De relevantie en het praktisch nut zijn dus hoog. Daarnaast worden veel seizoensgebonden artikelen geassocieerd met een bepaald gevoel. Je kunt hierop inspelen door het gevoel te geven dat past bij de tijd van het jaar. Denk hierbij niet alleen aan de tijd rond Kerst of eind van het jaar, maar juist ook aan andere seizoenen. Daarom hebben we voor elk seizoen een pagina gemaakt met diverse geschenken. Alle lentegeschenken, zomergeschenken, herfstgeschenken en wintergeschenken zijn ecovriendelijk en duurzaam. Je laat daarmee een positieve indruk achter bij je relaties!

 

Duurzame seizoensgeschenken met logo

Voor de lente is alles wat met zaadjes, bloemen, bijen en vogels te maken heeft leuk om te geven. Denk bijvoorbeeld aan groeipapier, maar ook een zaadzakje met bloemen- of kruidenzaad wordt gewaardeerd. Het voorjaar kan nog wel eens koud zijn, waardoor een vogelhuisje ook geen overbodige luxe is. In de zomer is het vaak dorstig weer. Help je relaties dan om gehydrateerd te blijven door middel van een mooie waterfles. Je relaties zullen er in de vakantie vast op uit gaan. Een elegante reistas van gereycled materiaal of een mooie koeltas komt dan goed van pas. In de herfst kun je je relaties voorbereiden op het gure weer door hen een stevige stormparaplu cadeau te doen. In de winter kun je mensen verrassen met een thermosfles, muts of ijskrabber.

 

Seizoensgeschenken met logo bestellen

Je kunt de seizoensgeschenken heel makkelijk online via onze website bestellen. Ontvang je liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat je je drukwerk hebt geupload, sturen wij een digitale drukproef. Na je goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de geschenken volgens de afgesproken levertijd.

 

Heb je nog vragen over bedrukte Seizoensgeschenken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl