Senz° stormparaplu's bedrukken

Iedereen in Nederland heeft ervaring met regen, wind en... een kapotte paraplu. Senz° heeft hiervoor de perfecte oplossing: een duurzame stormparaplu. Hiermee is het tijdperk van onhandige wegwerpparaplu’s en bergen afval voorbij. Een bedrukte senz° stormparaplu zorgt ervoor dat je relaties tijdens elke bui droog blijven en de wind moeiteloos kunnen trotseren. De paraplu is het ideale opvallende én handige relatiegeschenk.

Senz° mini

 • Vanaf 12 stuks
 • Beschikbaar in 14 kleuren

Vanaf 5 maart

Senz° Original

 • Vanaf 12 stuks
 • Beschikbaar in 14 kleuren

Vanaf 5 maart

In prijs verlaagd

Senz° automatic

 • Vanaf 12 stuks
 • Beschikbaar in 12 kleuren

Vanaf 5 maart

Senz° large

 • Vanaf 12 stuks
 • Beschikbaar in 13 kleuren

Vanaf 5 maart

Senz° XXL

 • Vanaf 12 stuks
 • Beschikbaar in 13 kleuren

Vanaf 5 maart

Senz° deluxe

 • Vanaf 12 stuks
 • Beschikbaar in 4 kleuren

Vanaf 5 maart

Hoe werkt de senz° stormparaplu?

De innovatieve hoogwaardige paraplu is ontworpen door een Nederlandse student. Zijn droom was om de perfecte paraplu te ontwerpen. De gepatenteerde aerodynamische vorm van deze stormparaplu werkt vergelijkbaar met een vleugel, waardoor de paraplu stormachtige winden kan weerstaan. Alle senz° paraplu's zweven op de wind, waardoor ze licht en gemakkelijk vast te houden zijn. Door het unieke model is de stormparaplu geschikt voor windvlagen tot wel 80 of 100 km/u. De stormparaplu is opvouwbaar en door het lichte gewicht en de stevige handgreep is de senz° paraplu erg fijn in gebruik.

 

Duurzame senz° paraplu's met bedrukking

We zijn trots op senz°, een écht Nederlands merk dat alle belangrijke designprijzen heeft gewonnen. Wereldwijd kiezen mensen voor deze duurzame paraplu en maken daarmee een statement tegen vervuiling. Bij senz° hebben ze ontdekt dat het grootste effect op het gebied van duurzaamheid wordt behaald door de levensduur van een paraplu te verlengen. De materialen in de senz° paraplu (staal, glasvezel, aluminium, polyester, ABS) zijn het meest geschikt om dit te bereiken. Het gaat dus niet om de milieuvriendelijkheid van de afzonderlijke delen, maar het is de som van de delen die zorgt voor een uiterst stevige en duurzame paraplu.

 

Senz° paraplu's met logo bedrukken

De senz° paraplu is een prachtig geschenk, gericht op de lange termijn. De paraplu kan namelijk lange tijd gebruikt worden. Greengiving biedt verschillende mogelijkheden om je senz° paraplu te personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het polyester doek te bedrukken met je logo of slogan. Daarnaast kan het handvat voorzien worden van een full colour doming sticker. Deze stickers zijn weerbestendig. De senz° paraplu wordt geleverd met een standaard sleeve om de paraplu veilig op te bergen.

 

Senz° stormparaplu's als relatiegeschenk

Bij Greengiving is de senz° stormparaplu in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo hebben we de senz° original, de senz° XXL, senz° mini, senz° deluxe, senz° large en senz° automatic. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren. Laat de paraplu's bedrukken met je logo en je hebt een prachtig geschenk voor je relaties, klanten of medewerkers.

 

Heb je nog vragen over Senz° stormparaplu's bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl.