Senz° stormparaplu bedrukken

Iedereen kent het wel in Nederland: regen, wind en.. een kapotte paraplu. Bij Senz° hebben ze hiervoor de oplossing: een stormparaplu. Een Senz° stormparaplu bedrukt met uw persoonlijke design zorgt ervoor dat uw relaties tijdens en na elke bui blij aan u denken! De paraplu is het ideale opvallende én bruikbare relatiegeschenk. We helpen u graag met het maken van uw keuze!

Sorteer op

Senz° automatic

tot 80km/h | opvouwbaar

bekijk product Vanaf € 34,05 per stuk

Senz° smart

tot 80 km/h | kleine oplage

bekijk product Vanaf € 19,91 per stuk

Senz° XXL

tot 100 km/h | onze grootste

bekijk product Vanaf € 39,71 per stuk

Senz° Original

tot 100km/h | meest verkocht

bekijk product Vanaf € 31,22 per stuk

Senz° paraplu als relatiegeschenk

Een paraplu is een sterk middel om contact te houden met uw klanten. 75% van de relatiegeschenken is meer dan een half jaar in bezit van de eigenaar. Er zijn ook uitschieters, relatiegeschenken die tot 2 jaar in bezit blijven. Paraplu’s horen duidelijk bij deze uitschieters! Door het unieke model is de stormparaplu geschikt voor windvlagen tot 100 km/u. De stormparaplu is opvouwbaar en door het lichte gewicht en de stevige handgreep is de Senz° paraplu erg fijn in gebruik. 

Senz° bedrukt met uw bedrijfslogo

Uw Senz° paraplu is te bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan. Bij Greengiving zijn er verschillende mogelijkheden om uw Senz° paraplu te personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het polyester doek te bedrukken. Daarnaast kan het handvat voorzien worden van een full-colour doming sticker. De Senz° paraplu wordt geleverd met een standaard Senz° sleeve om de paraplu veilig op te bergen.

Stormparaplu kopen

Wanneer u op zoek bent naar een Senz° stormparaplu, bieden we die aan in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we de Senz° Original, de Senz° XXL, Senz° smart s, Senz° smart en Senz° automatic. Deze zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren, zoals zwart, donkerblauw, blauw, rood, oranje, wit, zilver en groen. Samen met uw logo is de paraplu zo helemaal aangepast aan uw huisstijl.

 

Heeft u nog vragen over de Senz° stormparaplu bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.