• Gratis digitale drukproef
  • Gratis verzending
  • Duurzaam en groen

Senz stormparaplu bedrukken

Wij hebben de originele Senz° stormparaplu waar uw relaties blij van worden. Iedereen kent het wel in Nederland: regen, wind en een kapotte paraplu. Bij Senz° hebben hiervoor dé oplossing; de stormparaplu. Een Senz° stormparaplu bedrukt met uw persoonlijke design zorgt ervoor dat uw relaties tijdens en na elke bui blij aan u denken! 

 

Heeft u nog vragen over de Senz° stormparaplu bedrukt met uw logo? Bel dan Job Pater 0342 - 745 772 of mail naar job@greengiving.nl.

Senz° automatic

tot 80km/h | opvouwbaar

Vanaf € 23,08 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Senz° smart

tot 80km/h | kleine oplage

Vanaf € 18,14 Prijs per stuk

bereken mijn prijs
+

Senz° smart s

tot 60 km/h | opvouwbaar

Vanaf € 15,08 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Senz° XXL

tot 100 km/h | onze grootste

Vanaf € 26,91 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Senz° original

tot 100km/h | meest verkocht

Vanaf € 23,08 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Senz paraplu als relatiegeschenk

Een paraplu is een sterk middel om contact te houden met uw klanten. 75% van de relatiegeschenken is meer dan een half jaar in bezit van de eigenaar. Hierbij zijn er uitschieters, relatiegeschenken die tot 2 jaar in bezit blijven. Paraplu’s horen duidelijk bij deze uitschieters! Door het unieke model is de stormparaplu geschikt tot windvlagen van 100km/u. Door het lichte gewicht en de stevige handgreep is de Senz° paraplu handig in gebruik. 

Senz bedrukt met uw bedrijfslogo

Uw Senz° paraplu bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan. Bij Greengiving zijn er verschillende mogelijkheden om uw Senz° paraplu te personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het polyester doek op verschillende posities te bedrukken. Daarnaast kan het handvat voorzien worden van een full colour doming sticker. De Senz° paraplu wordt geleverd met een standaard sleeve om de paraplu veilig op te bergen.

 

Heeft u nog vragen over de Senz° stormparaplu bedrukt met uw logo? Bel dan Job Pater 0342 - 745 772 of mail naar job@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.