• 26 september 2017
  • leestijd 4 min.

Het is herfst! Tijd voor een Senz° stormparaplu

Het is herfst en iedereen weet wat dat betekent: regen, wind en een kapotte paraplu. Vroeg of laat krijgt de wind vat op je paraplu waardoor je je bijna nat zou laten regenen wanneer het waait. De meeste paraplu’s delven dan ook het onderspit, behalve de senz° stormparaplu. Je redder in nood wanneer het regent en waait!

De Senz° paraplu is een ijzersterk middel om je daarmee door de herfststormen te begeven. Senz° paraplu’s houden makkelijk vast door hun aerodynamische vorm, die zich aan elke wind aanpast. Bovendien zijn de paraplu’s tot wel 100 km/u windproof. Ze laten je dus niet in de steek in slecht weer door om te klappen. Naast functioneel zijn de paraplu’s ook erg stijlvol. Senz° heeft dan ook meerdere nationale en internationale design- en innovatieprijzen gewonnen.

 

Senz° paraplu’s functioneren als ijzersterk reclamemiddel. De paraplu’s zijn namelijk te bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan. Hierdoor creëer je een zeer effectief relatiegeschenk. We weten namelijk uit onderzoek dat 75% van de relatiegeschenken meer dan een half jaar in bezit van de eigenaar is. Daarnaast zijn er uitschieters die tot twee jaar in bezit blijven. Paraplu’s horen bij deze uitschieters, waardoor een senz° stormparaplu een relatiegeschenk is die erg wordt gewaardeerd.

 

De mogelijkheden om een Senz° paraplu te bedrukken zijn eindeloos. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het polyester doek te bedrukken met een logo. Daarnaast kan het handvat worden voorzien van een full-colour doming sticker. Bij een grotere afname is het zelfs mogelijk om het doek in bedrijfskleuren te laten maken voor een uniek en opvallend ontwerp.

 

Senz° heeft vijf verschillende stormparaplu’s op de markt gebracht. Hierdoor is er voor elk bedrijf wel een betaalbare senz° paraplu die te bedrukken is. De senz° automatic, de senz° smart s en de senz° smart zijn lichtgewicht en klein, waardoor ze makkelijk hanteerbaar zijn. Bovendien zijn ze opvouwbaar, waardoor je ze altijd mee kunt nemen. De senz° original en de senz° xxl zijn robuust en bestand tegen elk weertype. Om het af te maken wordt elke senz° paraplu geleverd met een luxe hoes. Bij de senz° smart s en automatic is het bovendien mogelijk om een gift box te bestellen, waarmee de beleving van het geschenk compleet wordt gemaakt.

 

De Senz° paraplu’s zijn verkrijgbaar in een heel aantal kleuren, van elegant zwart tot opvallend groen en stijlvol donkerblauw. Er is altijd een stormparaplu die bij je past! Laat je gerust adviseren door onze Greengiving verkoopspecialisten.