Het verhaal van senz°

Senz° is in 2006 ontwikkeld door 3 Nederlandse studenten van de TU Delft. Ze wilden iets doen tegen de paraplu's die snel kapot gaan en bij het afval terechtkomen. Er worden jaarlijks namelijk miljoenen paraplu's weggegooid. Het idee ontstond om een duurzame paraplu te ontwerpen, eentje die sterk is en lang meegaat. Ziedaar de stormparaplu, een woord dat inmiddels in het Van Dale woordenboek staat!

 

De missie van senz°

De missie van senz° is om de best werkende en meest duurzame paraplu ter wereld te maken. Sterk, praktisch en beschermend tegen de zwaarste regenbuien, zuidwesterstormen en de felste zonnestralen. Senz° kreeg al snel heel veel fans. Sinds de introductie in 2006 kozen ruim 3 miljoen mensen overal ter wereld voor een senz° stormparaplu. Senz° won een flink aantal internationale designprijzen en is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Iconisch model

 

De senz° paraplu heeft een bijzonder design. De speciale aerodynamische vorm - gepatenteerd - werkt vergelijkbaar met een vleugel, waardoor de paraplu stormachtige winden kan weerstaan.

 

De paraplu zweeft eigenlijk op de wind, waardoor hij licht en gemakkelijk vast te houden is. Door het unieke model is de stormparaplu geschikt voor windvlagen tot wel 80 of 100 km/u.

Senz° paraplu als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een echt bijzonder, functioneel en mooi relatiegeschenk, dan is de senz° paraplu zeker een aanrader. U geeft u relaties een prachtig cadeau waar ze veel én lang plezier van kunnen hebben. Als u hem laat bedrukken, dan is de paraplu tegelijkertijd ook een mooie manier om reclame te maken en onder de aandacht te komen. U kunt 1-4 panelen op het doek voorzien van uw logo. Daarnaast kan het handvat voorzien worden van een full colour doming sticker. Deze stickers zijn weerbestendig.

Duurzame paraplu met revolutionair design

 

 

 

De paraplu's van senz°

 

Senz° original

✔ Aluminium steel, schuimrubberen handvat

✔ Met sleeve om hem op te bergen

✔ Verkrijgbaar in 8 kleuren

✔ Windstoten tot 100 km/u

 

 

 

 

Senz° mini / Senz° automatic

✔ Asymetrische vorm

✔ Automatisch openen en sluiten

✔ Verkrijgbaar in 10 kleuren

✔ Windstoten tot 80 km/u

 

 

 

Senz° large / Senz° XXL

✔ Asymetrische vorm

✔ Windstoten tot 100 km/u

✔ Large: verkrijgbaar in 5 kleuren

✔ XXL: verkrijgbaar in 9 kleuren

 

 

 

Senz° mini deluxe 

✔ Met waterafstotende coating

✔ Windstoten tot 100 km/u

✔ Verkrijgbaar in 4 kleuren

✔ Automatisch openen en sluiten

✔ Leren handgreep