Katoenen tassen bedrukken

Reclame maken met katoenen tassen is altijd een goed idee. Helemaal nu katoenen tote bags helemaal hip zijn, zijn ze niet aan te slepen bij Greengiving. Niet dat we daar vreemd van opkijken, want door de nette afwerking, stevige kwaliteit en uitstekende bedrukking van de tassen krijgt u waar voor uw geld. Wanneer u de tas bedrukt met uw tekst of logo, ontstaat er een mooi én duurzaam geschenk. Moeite met kiezen? Neem gerust contact op met onze verkoopadviseurs.

Katoenen shoppers S t/m XL

bekijk alle producten

Ecru katoenen tassen

bekijk alle producten

Gekleurde katoenen tassen

bekijk alle producten

Kleine oplage katoenen tassen

bekijk alle producten

Snel katoenen tassen

bekijk alle producten

Fairtrade katoenen tassen

bekijk alle producten

Canvas tassen bedrukken

bekijk alle producten

Goedkope katoenen tassen

bekijk alle producten

Full colour katoenen tassen

bekijk alle producten

Goedkoop katoenen tas bedrukken

Wilt u goedkoop katoenen tassen bedrukken? U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor zowel eco katoenen tassen met bedrukking als katoenen tassen zonder bedrukking. Wij kunnen uw katoenen tas bedrukken met uw logo, foto of persoonlijke boodschap. Natuurlijk kunt u uw katoenen tassen ook onbedrukt kopen. De katoenen tassen van Greengiving hebben extra sterke kwaliteit voor een vertrouwde prijs. Hierdoor zijn de bedrukte katoenen tassen perfect om in te zetten bij promotieacties. Ook op beurzen en evenementen zullen de tassen gretig aftrek vinden. Uw (potentiële) klanten doen niets liever dan heerlijk shoppen met een stevige én duurzame tas met uw logo!

 

Katoenen tassen full colour bedrukken

De katoenen tassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Naast de standaard zeefdruk bedrukking tot vier PMS kleuren is het nu ook mogelijk om veel katoenen tassen full colour te laten bedrukken. Dit is ideaal wanneer u een logo heeft waarin meer dan vier verschillende kleuren zitten. Zelfs foto's komen haarscherp op de tote bag. Hiermee creeërt u een opvallend cadeau of duurzame weggever voor uw event. Voordat wij starten met bedrukken ontvangt u altijd een gratis digitale drukproef per mail, waarop u kunt zien hoe uw katoenen tassen worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het bedrukken van uw tassen. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd.

 

Katoenen tassen bedrukken kleine oplage

Wij bedrukken verschillende katoenen tassen in kleine oplage vanaf 25 stuks incl. logo opdruk. Ideaal voor het mkb dus! Ons assortiment katoenen tassen met een kleine oplage is zeer uitgebreid. Zo bieden we ongebleekte katoenen tassen aan, maar ook gekleurde katoenen tassen in onder andere zwart, blauw, roze, paars, wit en rood. Daarnaast kunt u kiezen uit tassen met lange hengsels, korte hengsels, met brede bodem of een schoudertas. De keuze is enorm, de oplagen zijn klein.

 

Soorten duurzame katoenen tassen met logo

Ons assortiment katoenen tote bags is zeer uitgebreid. Zo hebben we de katoenen boodschappentas met lange hengels, met korte hengsels, de katoenen rugzak met koorden en de katoenen draagtas met bodem. Naast de ecru tassen hebben we ook heel wat gekleurde tassen. Denk dan aan de kleuren groen, rood, oranje, geel, blauw, zwart en wit. Verschil in kwaliteit is er ook. We hebben heel zwaar 380 gr./m2 katoen, maar ook lichtere tasjes van 105 gram per m2 katoen. Ze zijn in ieder geval allemaal stevig en duurzaam. Het mooiste? De tassen zijn allemaal duurzaam en sommige zijn zelfs gecertificeerd met het Fair Trade of GOTS label. Zo kunnen uw relaties of klanten zien dat u zorg draagt voor het milieu! Ook is het belangrijk dat de katoenboeren genoeg geld krijgen, waar Fair Trade zich dan ook voor inzet. Wanneer u voor Greengiving kiest, kiest u altijd duurzaam en milieubewust.

 

Linnen tasjes bedrukken

Greengiving is een kei in het bedrukken van allerlei soorten en maten linnen tasjes. Laat uw linnen tassen bedrukken met een logo, tekst of foto en val op! Wij sturen u van tevoren een gratis drukproef toe en pas na akkoord beginnen we met het drukproces. Linnen tassen bedrukt zijn uitermate geschikt om weg te geven op een beurs of evenement. (Potentiële) klanten waarderen een leuke goodiebag of wanneer hun producten in een duurzaam linnen tasje verpakt zitten. Hier kunt u mooi op inspelen door linnen tasjes bedrukt met uw logo weg te geven aan uw klanten of relaties. Bovendien is het weggeven van een duurzaam geschenk zoals bedrukte linnen tassen, goed voor uw reputatie.

 

Canvas, linnen of katoenen draagtas

Onze katoenen draagtassen worden ook wel linnen tassen of tote bags genoemd. Hiermee worden vaak dezelfde duurzame tassen bedoeld, ook al zijn het verschillende materialen. Een canvas tas is echt iets anders, hoewel die nog steeds van katoen wordt gemaakt. Canvas tassen zijn namelijk van wat zwaardere kwaliteit, zodat de tas extra stevig is. Vanaf 200 gram per m2 wordt de tas meestal canvas genoemd. Wilt u meer weten over de verschillende materialen? Lees dan hier onze blog.

 

Bedrukte katoenen tassen online bestellen

Katoenen tassen bedrukken is bij ons een fluitje van een cent. U vraagt een offerte op of bestelt direct op Greengiving.nl. Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe uw bedrukte katoenen tas met logo eruit komt te zien. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Op de door u gekozen datum wordt uw bestelling afgeleverd.

 

Heeft u nog vragen over bedrukt of onbedrukt Katoenen tassen? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl