Katoenen tassen bedrukken

Reclame maken met katoenen tassen is altijd een goed idee. Helemaal nu katoenen tote bags helemaal hip zijn, zijn ze niet aan te slepen bij Greengiving. Niet dat we daar vreemd van opkijken, want door de nette afwerking, stevige kwaliteit en uitstekende bedrukking van de tassen krijgt u waar voor uw geld. Wanneer u de tas bedrukt met uw tekst of logo, ontstaat er een mooi én duurzaam geschenk. Moeite met kiezen? Neem gerust contact op met onze verkoopadviseurs.

 

Goedkoop katoenen tas bedrukken

Wilt u goedkoop katoenen tassen bedrukken? U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor zowel eco katoenen tassen met bedrukking als katoenen tassen zonder bedrukking. Wij kunnen uw katoenen tas bedrukken met uw logo, foto of persoonlijke boodschap. Natuurlijk kunt u uw katoenen tassen ook onbedrukt kopen. De katoenen tassen van Greengiving hebben extra sterke kwaliteit voor een vertrouwde prijs. Hierdoor zijn de bedrukte katoenen tassen perfect om in te zetten bij promotieacties. Ook op beurzen en evenementen zullen de tassen gretig aftrek vinden. Uw (potentiële) klanten doen niets liever dan heerlijk shoppen met een stevige én duurzame tas met uw logo!

 

Katoenen tassen bedrukken kleine oplage

De katoenen tassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Naast de standaard zeefdruk bedrukking tot vier kleuren is het nu ook mogelijk om veel katoenen tassen fullcolour te laten bedrukken. Dit is ideaal voor kleine oplages of voor een logo waarin meer dan vier verschillende kleuren zitten. Ook komen zelfs foto's haarscherp op de tote bag. Voordat wij starten met bedrukken ontvangt u altijd een gratis digitale drukproef per mail, waarop u kunt zien hoe uw katoenen tassen worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het bedrukken van uw tassen. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd. Wij bedrukken verschillende katoenen tassen in kleine oplagen vanaf 25 stuks incl. logo opdruk. Ideaal voor het mkb dus!

 

Soorten duurzame katoenen tassen met logo

Ons assortiment katoenen tote bags is zeer uitgebreid. Zo hebben we de katoenen boodschappentas met lange hengels, met korte hengsels, de katoenen rugzak met koorden en de katoenen draagtas met bodem. We hebben zelfs een katoenen schoudertas in ons assortiment. Naast de ecru tassen hebben we ook heel wat gekleurde tassen. Denk dan aan de kleuren groen, rood, oranje, geel, blauw, zwart en wit. Verschil in kwaliteit is er ook. We hebben heel zwaar 280 gr./m2 katoen, maar ook lichte tasjes van 105 gram per m2 katoen. Ze zijn in ieder geval allemaal stevig en duurzaam. Het mooiste? De tassen zijn allemaal duurzaam en sommige zijn zelfs gecertificeerd met het Fair Trade of GOTS label. Zo kunnen uw relaties of klanten zien dat u zorg draagt voor het milieu! Ook is het belangrijk dat de katoenboeren genoeg geld krijgen, waar Fair Trade zich dan ook voor inzet. Wanneer u voor Greengiving kiest, kiest u altijd duurzaam en milieubewust.

 

Canvas, linnen of katoenen draagtas

Onze katoenen draagtassen worden ook wel linnen tassen of tote bags genoemd. Hiermee worden dezelfde duurzame tassen bedoeld. Een canvas tas is echter iets anders, hoewel die nog steeds van katoen wordt gemaakt. Canvas tassen zijn namelijk van wat zwaardere kwaliteit, zodat de tas extra stevig is. Vanaf 200 gram per m2 wordt de tas meestal canvas genoemd. De prijs-kwaliteit verhouding is bij ons altijd uitstekend!

 

Meer informatie over bedrukte katoenen tassen?

Heeft u nog vragen over katoenen tassen bedrukt met uw logo of weet u niet welke tas u het beste in kunt zetten voor uw bedrijf? Bel dan Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.