Katoenen Tassen Bedrukken

Bij Greengiving.nl kunt u katoenen tassen bedrukken. Door de nette afwerking en de extra stevige kwaliteit van de tassen kiezen steeds meer bedrijven voor de tassen van Greengiving. De katoenen tassen kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst en foto.  Bekijk ons assortiment en neem bij vragen contact op met onze verkoopadviseurs.

Goedkope katoenen tas bedrukken

Wilt u goedkoop katoenen tassen bedrukken? U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor zowel eco katoenen tassen met bedrukking als katoenen tassen zonder bedrukking. Wij kunnen uw katoenen tas bedrukken met uw logo, foto of persoonlijke boodschap. Maar ook kunt u uw katoenen tas onbedrukt kopen. De katoenen tassen van Greengiving hebben door onze import en bedrukfaciliteiten een extra hoge kwaliteit en een concurrerende prijs. Deze extra sterke kwaliteit krijgt u voor de vertrouwde prijs. De bedrukte katoenen tassen zijn perfect te gebruiken om ingezet te kunnen worden bij promotieacties.

Katoenen tassen bedrukken kleine oplage

De katoenen tassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Naast de standaard zeefdruk bedrukking tot twee kleuren is het nu ook mogelijk de katoenen tassen full-colour te laten bedrukken. Voordat wij starten met bedrukken ontvangt u een digitale drukproef per mail, waarop u kunt zien hoe uw katoenen tassen worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het bedrukken van uw tassen. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd. Wij bedrukken verschillende katoenen tassen al vanaf 25 stuks incl. logo opdruk.

Soorten katoenen tassen met logo

Als het om katoenen tassen gaat, is ons assortiment zeer uitgebreid. Zo hebben we de katoenen boodschappentas met lange hengels, met korte hengsels, de katoenen rugzak met koorden en de katoenen draagtas met bodem. We hebben zelfs een katoenen schoudertas in ons assortiment. Naast de ecru tassen hebben we ook heel wat gekleurde tassen. Denk dan aan de kleuren groen, rood, oranje, geel, blauw, zwart en wit. Verschil in kwaliteit is er ook. We hebben heel zwaar 280 gr./m2 katoen, maar ook lichte tasjes van 105 gram per m2 katoen. En het mooiste? De tassen zijn allemaal duurzaam en sommige zijn zelfs gecertificeerd met het Fair Trade of GOTS label. Zo kunnen uw relaties of klanten zien dat u zorg draagt voor het milieu!

Meer informatie over bedrukte katoenen tassen?

Heeft u nog vragen over katoenen tassen bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.