Katoenen tassen bedrukken

Reclame maken met katoenen tassen is altijd een goed idee. Ze zijn duurzaam, herbruikbaar en een ontzettend populair alternatief voor plastic tasjes. Bij Greengiving vind je een groot assortiment katoenen draagtassen die je kunt laten bedrukken met een logo, tekst of eigen ontwerp. Perfect om je bedrijf of organisatie duurzaam te promoten! Hulp of advies nodig? Onze verkoopspecialist denkt graag met je mee.

Ecru katoenen tassen

bekijk alle producten

Fairtrade katoenen tassen

bekijk alle producten

Katoenen shoppers S t/m XL

bekijk alle producten

Gekleurde katoenen tassen

bekijk alle producten

Kleine oplage katoenen tassen

bekijk alle producten

Goedkope katoenen tassen

bekijk alle producten

Canvas tassen

bekijk alle producten

Full colour katoenen tassen

bekijk alle producten

Snel katoenen tassen

bekijk alle producten

Tassen van gerecycled katoen

bekijk alle producten
Budget

FC Katoenen tassen | 140gr / m2

 • Vanaf 50 stuks

Vanaf 29 februari

Full colour

FC Katoenen tassen | lang

 • Vanaf 50 stuks
 • Beschikbaar in 14 kleuren

Vanaf 1 maart

Populair

Fairtrade tas | 150 gr./m2 | Ecru

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 1 maart

Populair

Fairtrade draagtas zwart

 • Vanaf 50 stuks

Vanaf 1 maart

Populair

Katoenen tas | 155 gr / m2

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 1 maart

Katoenen tas gerecycled

 • Vanaf 100 stuks
 • Beschikbaar in 6 kleuren

Vanaf 1 maart

Budget

Katoenen tas | 125 gr / m2

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 1 maart

Populair

Katoenen draagtas | Gekleurd

 • Vanaf 100 stuks
 • Beschikbaar in 17 kleuren

Vanaf 1 maart

Populair

Katoenen Shopper | 155 gr / m2

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 1 maart

Bedrukte en onbedrukte katoenen tassen

Je bent bij Greengiving aan het juiste adres voor zowel katoenen tassen met bedrukking als katoenen tassen zonder bedrukking. De katoenen tassen zijn van stevige kwaliteit en talloze keren herbruikbaar. In onze collectie katoenen tassen vind je onder andere Fairtrade katoenen tassen, ecru katoenen tassen, gekleurde katoenen tassen, goedkope katoenen tassen, katoenen shoppers en tassen van gerecycled katoen. Voor zowel een grote oplage als kleine oplage katoenen tassen kun je bij ons terecht.

 

Katoenen tassen met bedrukking

De bedrukte katoenen tassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en formaten. Naast de standaard zeefdruk bedrukking tot vier PMS kleuren (aan de voor- en achterkant) is het nu ook mogelijk om katoenen tassen full colour te laten bedrukken. Dit is ideaal als je logo meer dan vier verschillende kleuren bevat. Zelfs foto's komen haarscherp op de tassen. Perfect om je merk op een goed zichtbare en positieve manier te promoten!

 

Linnen tasjes en stoffen tassen bedrukken

Katoenen draagtassen worden ook wel linnen tassen of stoffen tassen genoemd. Hiermee worden vaak dezelfde duurzame tassen bedoeld, ook al zijn het verschillende materialen. Een canvas tas is echt iets anders, hoewel die nog steeds van katoen wordt gemaakt. Canvas tassen zijn namelijk van wat zwaardere kwaliteit, zodat de tas extra stevig is. Vanaf 200 gram per m2 wordt de tas meestal canvas genoemd. Wil je meer weten over de verschillende materialen? Lees dan hier onze blog.

 

Waarom kiezen voor katoenen tassen bedrukken?

Katoenen tassen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tassen. Het gebruik van katoenen tassen draagt bij aan het verminderen van plastic afval en de impact op het milieu. Katoenen tassen zijn bovendien duurzaam en gaan lang mee dankzij de herbruikbaarheid. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen slijtage en scheuren. Dit betekent dat mensen de tassen steeds opnieuw kunnen gebruiken, waardoor je bedrijf of organisatie langer zichtbaar is. Een bedrukte katoenen tas is dus de perfecte duurzame promotietool!

 

Bedrukte katoenen tassen voor beurs of evenement

Katoenen tassen zijn perfect om in te zetten bij beurzen of evenementen. Ideaal voor bezoekers en (potentiële) klanten om hun boodschappen in op te bergen, maar zeker ook als promotie voor je bedrijf of organisatie. Bijkomend voordeel: bezoekers nemen de tas mee naar huis en gebruiken hem daar weer voor andere dingen. Zo blijf je lang zichtbaar met deze duurzame katoenen tassen. Ben je nog last-minute op zoek naar bedrukte katoenen tassen? Een aantal tassen in onze collectie kunnen snel geleverd worden.

 

Katoenen tassen bedrukken voor effectieve promotie

Door je logo, bedrijfsnaam of boodschap op katoenen tassen te bedrukken, vergroot je de naamsbekendheid van jouw merk. Zodra mensen de bedrukte tassen gebruiken, worden ze een wandelend reclamebord en trekken ze de aandacht van anderen. Mensen gebruiken katoenen tassen in verschillende situaties, zoals bij het boodschappen doen, naar het werk gaan of evenementen bezoeken, waardoor je merk op veel verschillende plaatsen in de spotlights staat. Het bedrukken van katoenen tassen is bovendien goed betaalbaar, vooral in vergelijking met andere vormen van promotie. 

 

Kunnen bedrukte katoenen tassen in de wasmachine?

Nee, bedrukte katoenen tassen zijn niet geschikt om te wassen in de wasmachine. De tassen kunnen dan namelijk gaan krimpen. Ook kan de bedrukking vervagen. We raden daarom aan om de katoenen tassen in een handwas op max. 30 graden te wassen. Op die manier blijven de tas en bedrukking het mooist en heb je er het langst plezier van!

 

Bedrukte katoenen tassen in kleine oplage

Bij Greengiving kun je bedrukte katoenen tassen in kleine oplage bestellen. Dat is natuurlijk ideaal voor bijvoorbeeld het MKB of kleinere organisaties die geen grote hoeveelheden nodig hebben. De tassen zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks inclusief bedrukking. In deze collectie zitten ecru tassen, maar ook zwarte of gekleurde katoenen tassen. Met bedrukte katoenen tassen kun je je merk promoten, bijdragen aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd praktische tassen aanbieden aan (potentiële) klanten!

 

Katoenen tassen met logo bestellen bij Greengiving

Katoenen tassen bedrukken is bij Greengiving een fluitje van een cent. Je vraagt eerst een offerte op of bestelt direct op onze website. Vervolgens ontvang je een digitale drukproef, waarop je kunt zien hoe de bedrukte katoenen tassen eruit komen te zien. Pas na jouw akkoord starten we met het drukproces.

 

Heb je nog vragen over bedrukte of onbedrukte Katoenen tassen? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl