Vilten tassen bedrukken

Op zoek naar een mooie, chique en trendy draagtas? Kijk dan eens naar deze prachtige vilten tote bags. Vilten tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Met een opvallende opdruk zoals uw eigen logo of tekst creëert u een ideaal reclamemiddel! Heeft u hulp nodig om de juiste vilten tas te kiezen? Onze verkoopspecialist staat voor u klaar!

Filteren

Vilten draagtas | Klein | 27 x 10 x 20 cm

trendy draagtas | luxe uitstraling

Vanaf 4 november

Vanaf

1,81

Vilten Tote Bags | 42 x 44 x 6 cm

trendy model | exclusieve uitstraling

Vanaf 4 november

Vanaf

2,03

Vilten draagtas | Gekleurd | 45 x 15 x 33 cm

verschillende kleuren beschikbaar

Vanaf 4 november

Vanaf

2,80

Vilten draagtas | Trapezium

grote trendy draagtas | luxe uitstraling

Vanaf 4 november

Vanaf

3,76

Draagtas vilt

Waarom u voor een vilten draagtas zou kiezen? Redenen te over! Allereerst is vilt sterk materiaal waardoor het lang meegaat én waardoor het gelijk duurzaam is. Bovendien heeft het een luxe uitstraling; mensen worden graag gezien met zo’n mooie tas! Ook zijn de tassen helemaal aan te passen aan uw huisstijl door de verschillende kleuren waar ze in te verkrijgen zijn. Wat dacht u van zwart, donkergrijs, lichtgrijs, rood, oranje of blauw? Verder zijn er draagtassen verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en hebben we zelfs een vilten schoudertas in ons assortiment!

 

Vilten tas met opdruk

Wilt u de tassen gebruiken om weg te geven op een beurs of evenement? Heel slimme zet! Onze vilten tassen zijn namelijk te bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst in één of twee PMS-kleuren. Wanneer (potentiële) klanten hier dan mee rond gaan lopen, wordt de vilten tas met opdruk zo een geweldig reclamemiddel!

 

Vilten tote bags bestellen

En, bent u al overtuigd van uw keuze voor een vilten tas? De tas van uw keuze kunt u eenvoudig via de website bestellen, al in een kleine oplage vanaf 50 stuks. Ideaal voor het mkb dus, deze vilten tote bags. Wanneer u uw gewenste opdruk heeft aangeleverd, maken we eerst nog een gratis digitale drukproef voordat we beginnen met het drukproces. Vandaar al die tevreden klanten natuurlijk!

 

Heeft u nog vragen over papieren tassen bedrukt met uw logo? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.