Vogelhuisjes bedrukken

Met een vogelhuisje helpt u vogels de winter te overleven. Heeft u er wel eens aan gedacht om zo’n duurzaam huisje in te zetten als relatiegeschenk? De huisjes zijn makkelijk te versturen en in elkaar te zetten, en bedrukt met uw logo of tekst zijn de vogelhuisjes ook nog eens een mooie promotie. Heeft u vragen? We beantwoorden ze graag.

Filteren

Vogelhuisje van FSC hout

Geschikt voor kleine tuinvogels | Gecertificeerd

Vanaf 9 november

Vanaf

6,91

Kartonnen vogelhuisjes FC

snelle levering | lichtgewicht

Vanaf 3 november

Vanaf

0,76

Vlinderhuisje bedrukken

Full colour | eigen ontwerp

Vanaf 3 november

Vanaf

0,76

Houten vogelhuisje

houten vogelhuisje | uniek product

Vanaf 30 oktober

Vanaf

2,68

Gecertificeerd houten vogelhuisje

Met 30 mm opening

Vanaf 9 november

Vanaf

4,02

Vogelhuisje van hout

v.a. 250 stuks | Full colour

Vanaf 10 november

Vanaf

4,08

Nieuw

Insectenhotel

Onderscheidend geschenk

Vanaf 3 november

Vanaf

6,68

Vogelhuisjes van hout en karton

Vogelhuisjes zijn een zeer geschikt relatiegeschenk wanneer u een promotiemiddel zoekt voor een mailing per post. Het is een uniek artikel om in te zetten wanneer u als bedrijf gaat verhuizen of een ludieke marketingactie wilt uitvoeren. We hebben allerlei vogelhuisjes in verschillende materialen en afmetingen. Zo zijn er de lichtgewicht kartonnen mezenhuisjes die makkelijk in elkaar zijn te zetten. Soms zit het vogelvoer er al bij, om het u nog makkelijker te maken. Verder zijn er de houten huisjes (van MDF) die uit losse onderdelen bestaan maar alsnog heel simpel in elkaar zijn te zetten. We hebben niet alleen vogelhuisjes, maar ook een insectenhotel van hout en een vlinderhuisje van karton. De diertjes worden zeker blij van zo’n veilig plekje om zich te nestelen en lekker te eten en u maakt gelijk promotie voor uw bedrijf!

Vogelhuisje met logo

De vogelhuisjes kunnen namelijk allemaal worden bedrukt in verschillende PMS-kleuren om de huisjes helemaal aan uw huisstijl aan te passen. Een kartonnen vogelhuisje kan zelfs full-colour worden ontworpen! Greengiving levert u het ontwerpsjabloon aan, zodat u het opvouwbare vogelhuisje gemakkelijk kunt vormgeven in uw eigen stijl. Het ontwerp wordt dan gedrukt en afgewerkt met een waterafstotende laminaatlaag.

Vogelhuisjes bestellen

Het bestelproces van vogelhuisjes bij Greengiving is heel eenvoudig. U bestelt op de website of vraagt eerst een offerte aan, en vervolgens levert u het gewenste ontwerp aan voor de bedrukking. Indien gewenst kunt u passende blanco witte enveloppen bijbestellen om de huisjes in te versturen. Dan maken wij een drukproef die u goedgekeurd moet hebben voordat wij met het drukproces beginnen. Zo garanderen we tevreden klanten!

 

Heeft u nog vragen over de duurzame vogelhuisjes bedrukt met uw logo? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.