Geschenken voor de herfst

Elk seizoen heeft zijn eigen charmes en bijzonderheden. Voor de herfst zijn dat natuurlijk de bomen die als een kameleon van kleur veranderen. De hopen bladeren in het bos waar je doorheen kunt struinen. Het landschap dat zich klaarmaakt voor de winter. En ja, de herfst is ook het seizoen waarin een paraplu absoluut onmisbaar is. Die staat dan ook zeker op deze pagina, naast alle andere relatiegeschenken die passen bij de herfst. 

Filteren
Populair

Stormparaplu zwart

gekleurde details

Vanaf 12 augustus

Vanaf

10,44

Aerodynamische stormparaplu

leverbaar in 3 kleuren

Vanaf 12 augustus

Vanaf

9,76

Biologisch afbreekbare poncho

afbreekbaar | bio PE kunststof

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

0,78

Mandarijn met sticker

full colour sticker | v.a. 250 stuks

Vanaf 6 augustus

Vanaf

0,70

Houten mikadospel

snelle levering | v.a. 250 stuks

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,58

Houten dominospel

In houten schuifdoos | full colour

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,69

Nieuw

RPET zadelhoesje

Vanaf 10 augustus

Vanaf

0,71

Douchecoach Druppel

met zuignap | v.a. 100 stuks bedrukt

Vanaf 4 augustus

Vanaf

1,12

Tekenset gerecycled

12-delig tekenset | van gerecycled hout

Vanaf 6 augustus

Vanaf

1,53

Appels bedrukken

snelle levering | lekker gezond

Vanaf 4 augustus

Vanaf

1,74

Zakmes van bamboe

Vanaf 10 augustus

Vanaf

2,86

Nieuw

Turbo grote kleurplaten

jungle | stad | water

Vanaf 4 augustus

Vanaf

5,49

Mini paraplu ÖkoBrella

6 kleuren | gerecycled plastic

Vanaf 12 augustus

Vanaf

12,21

Energiebespaarbox small

led-lamp, douchecoach, etc.

Vanaf 4 augustus

Vanaf

13,85

Hoodie heren

Fairtrade katoen | veel kleuren

Vanaf 9 augustus

Vanaf

32,24

Relatiegeschenken voor de herfst

De herfst staat bekend om zijn stormachtige buien. Een stevige paraplu is dus onmisbaar. In deze categorie vindt u een aantal stormparaplu's van het merk Senz. Deze paraplu's zijn gemaakt om windstoten tot wel 100km/u te kunnen trotseren. Zoekt u een kwalitatief hoogwaardig én praktisch relatiegeschenk, dan zijn de Senz paraplu's perfect. Andere handige items voor buiten op een regenachtige dag zijn de poncho en het zadelhoesje. Terwijl de regen op het dak tikt, kunnen uw relaties zich binnen vermaken met duurzaam speelgoed met als gezond tussendoortje typisch herfstfruit zoals een mandarijn of appel met bedrukking. Kortom, genoeg leuke en handige herfstgeschenken!

 

Herfstgeschenken met bedrukking

Alle geschenken voor de herfst kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst. Hiervoor zijn vaak verschillende opties. Deze kunt u op de productpagina in het rechtermenu vinden. Veel geschenken kunnen worden bedrukt in 1-4 PMS-kleuren, sommige zelfs full colour. Een herfstgeschenk met bedrukking zorgt ervoor dat uw relaties uw organisatie vaak in beeld hebben. Dat geldt natuurlijk zeker voor een paraplu, waarbij de kans groot is dat ook veel andere mensen uw logo zien. En dat is perfecte gratis reclame, toch?

 

Herfstgeschenken bestellen

U kunt uw herfstgeschenken heel makkelijk online via onze website bestellen. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat u uw drukwerk heeft geupload of ge-e-maild, sturen wij u een digitale drukproef. Na uw goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de geschenken volgens de afgesproken levertijd.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl