• 16 september 2021
  • leestijd 3 min.

Handige tips voor gepersonaliseerde Tony's Chocolonely repen

Misschien bekend, misschien nog onbekend, maar altijd goed: een gepersonaliseerde Tony's Chocolonely reep. Of het nu als bedankje of als welkomstgeschenk is, deze populaire Fairtrade chocoladerepen kunnen op elk moment worden gebruikt. In deze blog enkele voorbeelden ter inspiratie.

Tony reep met bedrukking, dit moet je weten: 

  • Voor de wikkel kun je je eigen ontwerp aanleveren. De templates zijn hier te downloaden of kunnen via de mail opgevraagd worden. Hulp of advies nodig? Laat het ons gerust weten

  • De smaakkeuze is reuze... Daarom kun je bij zowel de grote (180gr.) als de kleine Tony reep (50gr.) ook gaan voor een mix van smaken. Geef de verdeling van de smaken aan in het opmerkingenveld bij de bestelling.

  • Vind je 1 reep net te weinig? Voor zowel de kleine als de grote Tony kun je kiezen voor een dubbele reep. Uiteraard ook met gepersonaliseerde wikkel. 

 

Voorbeelden van Tony's repen met bedrukte wikkel

Hieronder een aantal mooie voorbeelden van repen met bedrukte wikkel. Zoals je ziet, kun je alle kanten op met het ontwerp, net wat past bij jouw boodschap en organisatie.

 

    

 

    

 

 

Wanneer zet je een gepersonaliseerde Tony's Chocolonely reep in?

 

... als bedankje 

De Tony's Chocolonely reep is ontzettend populair als bedankje. Terecht wat ons betreft, want de repen zijn om te watertanden. En net wat leuker dan het doosje chocolade uit de supermarkt. Dus wil je je medewerkers, vrijwilligers of andere relaties bedanken? Hoogste tijd voor een Tony! 

 

... voor een onvergetelijk welkom 

Nieuwe medewerkers, studenten of cursisten op hun eerste dag welkom heten? Een Tony reep kan niet ontbreken in het ‘welkomstmandje’ met kantoorartikelen. Met de smaak van romige hazelnoot crunch of chocokoek citroenkaramel kan hun eerste dag niet meer stuk! 

 

... als campagnemiddel 

Je kunt een Tony's Chocolonely reep ook heel goed inzetten bij bepaalde campagnes. Bijvoorbeeld om mensen aan te sporen voor een actie of mensen te informeren. Ook bij beurzen en evenementen zijn de repen heel geschikt om je merk, organisatie of boodschap aan het publiek te laten zien (en te proeven natuurlijk!). 

 

... bij een inhaakmoment

Elk jaar komen er weer honderden inhaakmomenten voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Dag van de Zorg, Dag van de Leraar, Dag van de... en vul maar in. Mooie momenten om mensen te bedanken of in het zonnetje te zetten. Vind je dit soort inhakers te voorspelbaar? Kies gewoon een andere dag. Het verrassingselement is dan misschien wat groter. 

 

... voor de feestdagen

Voor zowel Pasen, Sinterklaas en Kerst zijn er speciale Tony's Chocolonely repen. Met Pasen het ei, met Sinterklaas de S (én alle andere letters van het alfabet) en met Kerst de kerstboom. Het ei en de kerstboom kun je uit de reep 'breken’, zodat je de vorm overhoudt. Tijdens de feestdagen vaak geen gebrek aan chocola, maar voor zo'n originele reep is vast nog wel een plekje te reserveren toch?  

 

... in een kaart

Zoek je een alternatief voor de reep, maar wil je wel graag de lekkere chocola? Bekijk dan eens deze kaarten. We hebben een kaart met een Tiny Tony en een kaart met de kleine Tony reep (50gr.). Voor de kaart kun je uiteraard je eigen ontwerp aanleveren. We kunnen de kaarten ook individueel versturen, mocht je dat handig vinden. 

 

Natuurlijk zijn er nog talloze andere voorbeelden te bedenken van situaties waarin je een Tony's Chocolony reep kunt inzetten. Daarom: laat je creativiteit de vrije loop! Wil je meer weten over de missie en het verhaal van deze fairtrade, slaafvrije chocolade? Bekijk onze speciale Tony's Chocolonely merkpagina.