• 5 januari 2024
  • leestijd 4 min.

Duurzame pennen voor jouw collega's en zakenrelaties

Het vinden van het juiste geschenk voor collega's en zakenrelaties kan een uitdaging zijn. Het moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een blijk van waardering tonen en passen bij de professionele omgeving. Een duurzame, bedrukte pen is het eeuwig populaire cadeau wat dit perfect combineert. En je geeft hiermee niet zomaar een pen; het is een symbool van duurzaamheid en bewustzijn, waar jouw naam op komt te staan. Lees hier waarom duurzame pennen het perfecte cadeau zijn voor jouw collega's en zakenpartners!

Maak schrijven milieuvriendelijker!

Duurzame pennen zijn geproduceerd met aandacht voor het milieu. Ze worden gemaakt van gerecyclede materialen of duurzame grondstoffen, waardoor ze een groen alternatief zijn voor traditionele pennen. In een zakelijke omgeving worden er nogal wat pennen leeg geschreven. Door te kiezen voor duurzame pennen draag je bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

 

Door duurzame pennen weg te geven aan collega’s en zakenrelaties, draag je bij aan het creëren van een duurzame bedrijfscultuur. Je inspireert anderen om na te denken over hun eigen keuzes en moedigt een bewustere levensstijl aan, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Het opent de deur naar discussies over groenere opties en draagt bij aan het verspreiden van bewustwording binnen de werkomgeving en daarbuiten.

 

Een cadeau van kwaliteit

Ondanks hun duurzaamheid doen duurzame pennen geen concessies aan kwaliteit en functionaliteit. Ze schrijven net zo soepel als traditionele pennen en hebben vaak een ergonomisch ontwerp voor comfortabel schrijven. Deze pennen zijn duurzaam en gaan lang mee, wat zorgt voor langdurig gebruik en herinnering aan jouw attentie!

 

Een klassieke manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten

Duurzame pennen kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd met logo's, namen of boodschappen, waardoor ze uitstekend zijn voor branding. Door jouw bedrijfslogo op deze pennen te plaatsen, vergroot je de zichtbaarheid van jouw merk en onderstreep je jouw betrokkenheid bij duurzaamheid.

voorbeeld van een bedrukte pen als merkpromotie

 

Bekijk onze ruime collectie

Als het om duurzame pennen gaat, heeft Greengiving precies wat je nodig hebt. Een ruime collectie pennen met diverse vormgevingen en mogelijkheden tot bedrukking. Kies bijvoorbeeld voor houten pennen, gerecyclede pennen, bamboe pennen, kartonnen pennen, full colour pennen, tarwestro pennen, stijlvolle pennensets of klassieke, duurzame BIC pennen. Een grotere fan van duurzame potloden? Daarvoor kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Bespreek gerust de mogelijkheden met ons, zodat jouw pennen geheel naar wens op kunnen worden gestuurd.

 

Geef bedrukte duurzame pennen weg!

Ook in het nieuwe jaar is het belangrijk jouw merknaam op de kaart te zetten en je collega’s en zakenpartners een blijk van waardering te geven. Duurzame pennen zijn niet alleen functionele geschenken, maar ook symbolen van verantwoordelijkheid en respect voor het milieu. Het geven van deze pennen aan collega's en zakenrelaties is een manier om jouw waardering te tonen en tegelijkertijd een statement te maken over jouw inzet voor een duurzamere wereld. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide collectie duurzame pennen? Neem dan snel een kijkje op de website of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Met cadeautjes van Greengiving wordt jouw merk geassocieerd met duurzaamheid en bewustwording.