• 31 januari 2019
  • leestijd 4 min.

Ontmoet onze nieuwe teamleden!

Door onderhoud aan de website konden er even geen blogs online komen, maar hier is dan eindelijk weer een nieuwe blog. Aan het begin van het jaar leek het ons een goed idee om weer eens een voorstelrondje te doen, want sinds deze blog een jaar geleden is ons team behoorlijk uitgebreid. Zo kun je de persoon achter het telefoontje of de mail net wat beter leren kennen. We hechten namelijk altijd veel waarde aan persoonlijk contact!

Benieuwd wie er nu allemaal bij Greengiving werken? Bekijk het Greengiving team!

 

 

Adrian de Bruijn – verkoopspecialist

Laten we beginnen bij Adrian, die al het langst meedraait: sinds april 2018. Hij regelt een gedeelte van de verkoop in Nederland en België. Wanneer je hem aan de telefoon hebt, is de kans groot dat hij niet achter z’n bureau zit maar lekker rondloopt met z’n headset op. Dat hoor je alleen niet, want hij loopt op sokken. Bellen doet hij ook gerust op z’n hurken in een hoekje, of in de schommelstoel: Adrian blijft je verrassen en zorgt dan ook voor veel gezelligheid op kantoor. Verder worden zijn groene vingers erg gewaardeerd, wat hem dan ook de taak als plantenverzorger heeft opgeleverd. De planten op kantoor leven bijna allemaal nog! Adrian is fan van zaalvoetballen, wat hij dan ook graag doet in z’n vrije tijd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Willemijn ter Burg – magazijnmedewerkster 

Door naar Willemijn, die net als Adrian in april bij Greengiving is komen werken. Ze is 32 jaar en moeder van twee lieve zoontjes. Bij Greengiving print en verwerkt ze de binnengekomen groeipapier orders. Een hele klus, want vooral wanneer er een aantal flinke orders zijn binnengekomen is ze de hele dag in touw en zou ze het liefst in de pauze doorwerken. Willemijn is uiterst tevreden met een baan bij Greengiving: “Voor mij is dit een fijne en flexibele werkplek omdat het goed te combineren is met de schooltijden van onze oudste zoon”. Leuk weetje: Willemijn is de zus van Marian, wat natuurlijk voor veel gezelligheid zorgt.

 

 

Melisa van den Brand – verkoopspecialist

Na de zomervakantie is Melisa bij ons komen werken, een vrolijke meid die altijd wel wat te vertellen heeft. Ze werkt naast haar studie Commercieel Management 4 dagen in de week bij Greengiving als verkoopspecialist. Momenteel is ze met haar 18 jaar de jongste van het team. Ze praat graag, wat natuurlijk makkelijk is in het contact met klanten. Haar collega’s worden regelmatig vermaakt met verhalen over haar familie (vooral papa en mama komen aan bod) en vrienden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sylvia de Fauw – Tekstschrijver/klantencontact Duitsland

Vlak na Melisa is Sylvia bij Greengiving komen werken voor 16 uur in de week. Deze gezellige, positieve vrouw is een aanwinst voor ons team vanwege het toenemende aantal Duitse klanten. Ze is aangenomen om teksten te vertalen voor de Duitse website, maar heeft daarnaast ook veel telefonisch contact met Duitstalige klanten. Sylvia is een geboren Duitse die is getrouwd met een Nederlandse man. Samen hebben ze vier kinderen en een kleinkind, op wie ze stapeldol is. Sylvia houdt van veel lachen, gezond eten en actief bezig zijn. Ze straalt dan ook een en al positiviteit uit: “Liefde en vriendelijkheid spelen een grote rol in mijn dagelijks leven, zodat ik klanten ook altijd vriendelijk te woord wil staan.” Het zal je dan ook niet verbazen dat de Duitse klanten weg van haar zijn! 

 

 

Marleen Brunekreeft – Administratief medewerkster 

Omdat Jenny het wel erg druk begon te krijgen met de administratie van Greengiving, was het tijd om Marleen in dienst te nemen. Vanaf oktober 2018 doet ze allerlei werkzaamheden rondom de financiële administratie. En ze is de ideale werknemer, want als het druk is helpt ze gewoon mee met groeipapier kaartjes vouwen, bijvoorbeeld. Marleen is al 25 jaar getrouwd met Harry en ze heeft twee kinderen. Ze is van alle markten thuis, want ze is van oorsprong diëtiste en heeft ook theologie gestudeerd. Nu is ze bezig om haar MBA diploma te behalen en is ze helemaal op haar plek bij Greengiving. “Type bezig bijtje”, zo omschrijft ze zichzelf, want ze heeft ook nog eens een aantal hobby’s: lezen, haken en sporten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jojanneke Blaak – marketingspecialist

Sinds januari 2019 is Jojanneke bij Greengiving in dienst als marketingspecialist. Je zou dus zeggen dat ze helemaal nieuw is, maar dat valt mee. In 2013 heeft ze namelijk al een aantal opdrachten voor Greengiving gedaan en nu is ze dus weer terug bij “dit superleuke bedrijf”! Jojanneke is gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige kindjes. Ze wordt blij van haar vrienden en van fietsvakanties, oftewel inspanning en ontspanning tegelijk. De charme van zulke vakanties vindt ze dat je de hele dag nieuwe en mooie dingen in je kunt opnemen. Jojanneke heeft het helemaal naar haar zin bij Greengiving en bijt zich vast in haar takenpakket. Ze zorgt voor een frisse wind in de online marketing van Greengiving!