Bureauklokjes

Wilt u een duurzaam statement maken bij uw relaties op het bureau? Uw logo op een opvallend bureauklokje houdt uw naam hoog bij uw relaties. Onze bureauklokjes zijn ecologisch verantwoord én origineel omdat ze op waterenergie werken! Verpakt in een luxe, fullcolour bedrukt doosje heeft u zo een prachtig, duurzaam relatiegeschenk. We helpen u graag met het maken van een keuze!

Filteren

Bureauklok waterenergie

snelle levering | kleine oplage

Vanaf 23 oktober

Vanaf

12,38

Bureauklokjes bedrukken

Wilt u bureauklokjes bedrukken met uw logo? Een goed idee om dat aan Greengiving.nl uit te besteden! Greengiving staat namelijk bekend om een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Onze milieuvriendelijke klokjes zijn echte blikvangers op het bureau van uw medewerkers, klanten en / of relaties! De bureauklokjes kunnen worden bedrukt met uw eigen logo en/of tekst in tot wel vier verschillende kleuren. Dit kan gewoon op de voorkant van het klokje, maar ook op de dop zodat uw logo er echt uitspringt! De klokjes zelf zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en zilver zodat u precies de kleur kunt kiezen die bij uw huisstijl past.

 

Duurzame bureauklok op waterenergie

De bureauklokjes zijn zo bijzonder omdat ze niet op batterijen werken, maar op waterenergie. Hierdoor zijn ze enorm duurzaam! Het klokje heeft een leuke bolvorm en bovenin zit een opening met een dop waar het water in kan. Door het semi-transparante plastic kan iedereen het water zien zitten, wat natuurlijk aanleiding geeft tot gespreksstof. Hiermee kunt u uw duurzame boodschap uitdragen.

 

Bureauklokjes met opdruk bestellen

Bent u enthousiast geworden over dit originele relatiegeschenk? Dat begrijpen we heel goed! Gelukkig is bestellen heel eenvoudig via de website, maar u kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen. Wanneer u uw gewenste opdruk hebt doorgestuurd, maken wij hiervan een gratis digitale drukproef. Pas wanneer u die goed heeft gekeurd, beginnen wij met het drukproces. Vervolgens heeft u ze binnen 5 werkdagen al in huis!

 

Heeft u nog vragen over de duurzame bureauklokjes bedrukt met uw logo? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.