Markeerstiften bedrukken

Bij een goedkoop en praktisch weggevertje denken de meeste mensen gelijk aan pennen. Dat is natuurlijk wel tijdloos promotiemateriaal, maar erg origineel is het niet. Een markeerstift is dan een verrassende variatie die bij iedereen goed in de smaak zal vallen. Wanneer u uw eigen logo of tekst erop laat bedrukken, is het relatiegeschenk compleet!

Filteren

Gerecyclede Markeerstift

geel of witte body | recycled PET

Vanaf 10 november

Vanaf

0,50

Markeerstiften Eco

roze of gele inkt | recycled PET

Vanaf 10 november

Vanaf

0,42

 

Duurzame markeerstift gerecycled

Dat Greengiving waarde hecht aan duurzaamheid, wist u natuurlijk allang. Wat deze markeerstiften zo duurzaam maakt, is dat de omhulsels zijn gemaakt van gerecycled PET plastic. Hierdoor vormen ze geen belasting voor het milieu. Hierin heeft u keuze uit twee verschillende markeerstiften: met een blauw transparante body en een wit of geel omhulsel. De inkt is verkrijgbaar in de kleuren geel en roze. Welke kleur past het best bij uw organisatie?

 

Eco marker met bedrukking

Om de ecologisch verantwoorde markers nog verder aan te passen aan uw huisstijl, kunnen ze worden bedrukt met uw eigen tekst of logo in tot wel vier verschillende kleuren. Door al die kleurtjes creëert u echt een opvallend geschenk dat nog lang mee zal gaan. Bovendien is een eco marker met bedrukking een originele variatie op een simpele pen of potlood. Alleen maar winning dus! Qua formaat zijn de markeerstiften bijna hetzelfde, ze verschillen alleen een halve centimeter in de lengte. Voor de perfecte weggever voor op beurzen, evenementen en voor in goodiebags hoeft u dus niet meer verder te zoeken!

 

Markeerstift met logo bestellen

Een markeerstift met logo-opdruk is heel eenvoudig via de website van Greengiving te bestellen. Vervolgens levert u de gewenste bedrukking aan en sturen wij een gratis digitale drukproef die u naar wens kunt laten aanpassen. Zo weet u zeker dat er niet bedrukt wordt voordat het akkoord gegeven is!

 

Heeft u nog vragen over Markeerstiften bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.