Appel bedrukken

Wilt u uw relaties verrassen met een gezonde kennismaking of potentiële klanten aantrekken met een zoete verfrissing? Kies dan voor de appel bedrukt uw eigen bedrijfslogo. Dit unieke product met eetbare inkt is ontwikkeld door Greengiving. Uw logo kan ook worden gegraveerd of worden bedrukt op een sticker. Op welke manier laat u uw bedrijfsnaam opvallen?

Filteren

Appels bedrukken

snelle levering | lekker gezond

Vanaf 28 april

Vanaf

1,74

Appel met logo

bedrukt v.a. 100 stuks | gezond

Vanaf 28 april

Vanaf

1,74

Jonagold appel bedrukken

de goedkoopste | oerhollands

Vanaf 28 april

Vanaf

1,74

Appels met sticker

full colour sticker | v.a. 250 stuks

Vanaf 30 april

Vanaf

1,04

Appels graveren

haarscherp | heerlijk gezond

Vanaf 28 april

Vanaf

1,09

Appel in bedrukt doosje

full colour | v.a. 250 stuks

Vanaf 30 april

Vanaf

2,62

12 appels met logo in doos

luxe doos | kleine oplage

Vanaf 30 april

Vanaf

13,87

Appelkist met bedrukking

full colour bedrukt | v.a. 5 stuks

Vanaf 28 april

Vanaf

43,13

Full Colour Appelkist

full colour kist | v.a. 1 stuks

Vanaf 30 april

Vanaf

57,68

Appels bedrukken eetbare inkt

Het bedrukken van appels is nieuw en uniek in Nederland! Door een speciale druktechniek en eetbare inkt wordt uw logo aangebracht op de appel. Normaal gesproken, mits gekoeld bewaard, is de appel na bedrukken nog 3 weken houdbaar. Afhankelijk van het seizoen wordt de beste kwaliteit appel bepaald. Zo gebruiken we vaak Elstar, Granny Smith en Jonagold. De appels zijn beschikbaar in de kleuren groen en rood. Een mix is hierbij ook mogelijk! Wilt u de appels graag full-colour bedrukken? Ook dat is mogelijk wanneer u voor appels met sticker kiest. Hier kunt u een geheel eigen ontwerp voor aanleveren!

 

Appels graveren

Naast het bedrukken is graveren van appels ook mogelijk. Bij het graveren van de appels word met lichtstralen uw logo in de schil aangebracht. Het resultaat is haarscherp, waardoor uw relaties echt het gevoel hebben iets speciaals te ontvangen. De houdbaarheid van een gegraveerde appel is +/- 1,5 tot 2 weken, mits gekoeld bewaard.

 

Bedrukte appels verpakken

Bij zoveel speciaal bedrukte appels, past natuurlijk een luxe verpakking. Per stuk zijn ze te verpakken in een doosje, waarvoor u uw eigen full-colour ontwerp kunt aanleveren. Ook hebben we prachtige appelkisten en dozen die allemaal te bedrukken zijn met uw logo. Zo komt u erg professioneel over bij de (potentiële) klant! Een aantal appelkisten zijn zelfs full-colour te bedrukken. Hiermee gaat u gegarandeerd opvallen op een beurs of evenement!

 

Fruit bedrukken met logo

Naast appels met logo kunnen wij ook andere fruitsoorten bedrukken of graveren met uw logo. Bijvoorbeeld een sinaasappel met full colour sticker of komkommer graveren. Zo kunt u op een gezonde en originele manier aandacht vragen voor uw organisatie, product of dienst.

 

Heeft u nog vragen over de appel met logo, verzending of bedrukking? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl. Hij helpt u graag verder!