Appel bedrukken

Wilt u uw relaties verrassen met een gezonde kennismaking of potentiële klanten aantrekken met een zoete verfrissing? Kies dan voor de appel bedrukt uw eigen bedrijfslogo. Dit unieke product met eetbare inkt is ontwikkeld door Greengiving. Uw logo kan ook worden gegraveerd of worden bedrukt op een sticker. Op welke manier laat u uw bedrijfsnaam opvallen?

Filteren

Full Colour Appelkist

full colour kist | v.a. 1 stuks

Vanaf 4 maart

Vanaf

68,02

Appelkist met bedrukking

full colour bedrukt | duurzaam

Vanaf 28 februari

Vanaf

21,38

Appel in bedrukt doosje

full colour | v.a. 100 stuks

Vanaf 28 februari

Vanaf

2,37

Appels bedrukken

snelle levering | lekker gezond

Vanaf 28 februari

Vanaf

0,94

Appel met logo

bedrukt v.a. 100 stuks | gezond

Vanaf 28 februari

Vanaf

0,94

Jonagold appel bedrukken

de goedkoopste | oerhollands

Vanaf 28 februari

Vanaf

0,85

Appels met sticker

full colour sticker | snelle levering

Vanaf 28 februari

Vanaf

0,84

Appels graveren

haarscherp | heerlijk gezond

Vanaf 4 maart

Vanaf

0,74

Appels bedrukken eetbare inkt

Het bedrukken van appels is nieuw en uniek in Nederland! Door een speciale druktechniek en eetbare inkt wordt uw logo aangebracht op de appel. Normaal gesproken, mits gekoeld bewaard, is de appel na bedrukken nog 3 weken houdbaar. Afhankelijk van het seizoen wordt de beste kwaliteit appel bepaald. Zo gebruiken we vaak Elstar, Granny Smith en Jonagold. De appels zijn beschikbaar in de kleuren groen en rood. Een mix is hierbij ook mogelijk! Wilt u de appels graag full-colour bedrukken? Ook dat is mogelijk wanneer u voor appels met sticker kiest. Hier kunt u een geheel eigen ontwerp voor aanleveren!

 

Appels graveren

Naast het bedrukken is graveren van appels ook mogelijk. Bij het graveren van de appels word met lichtstralen uw logo in de schil aangebracht. Het resultaat is haarscherp, waardoor uw relaties echt het gevoel hebben iets speciaals te ontvangen. De houdbaarheid van een graveerde appel is +/- 1,5 tot 2 weken, mits gekoeld bewaard.

 

Bedrukte appels verpakken

Bij zoveel speciaal bedrukte appels, past natuurlijk een luxe verpakking. Per stuk zijn ze te verpakken in een doosje, waarvoor u uw eigen full-colour ontwerp kunt aanleveren. Ook hebben we prachtige appelkisten en dozen die allemaal te bedrukken zijn met uw logo. Zo komt u erg professioneel over bij de (potentiële) klant! Een aantal appelkisten zijn zelfs full-colour te bedrukken. Hiermee gaat u gegarandeerd opvallen op een beurs of evenement!

 

Heeft u nog vragen over de appel met logo, verzending of bedrukking? Neem dan contact op met Melisa van den Brand (0342 - 745 778) of mail naar melisa@greengiving.nl. Zij helpt u graag verder!