Bamboe textiel bedrukken

De toepassingen van bamboe zijn eindeloos. Neem de combinatie van bamboe met katoen waardoor er een sterke én duurzame textielsoort ontstaat. Onder andere T-shirts en tote bags worden van dit materiaal gemaakt, wat heerlijk zacht aanvoelt. Met uw logo of tekst bedrukt op de tassen of T-shirts is uw bedrijf perfect in beeld!

Filteren

Bamboe draagtas met lang hengsel

  • Vanaf 100 stuks
  • Materiaaldikte: 105 gr./m2

Vanaf 9 juni

Bamboe tote bag

  • Vanaf 250 stuks
  • Materiaaldikte: 105 gr./m2

Vanaf 9 juni

Bamboe boodschappentas wit

  • Vanaf 100 stuks
  • Materiaaldikte: 100 gr./m2

Vanaf 20 juni

Bamboe sokken

  • Vanaf 250 stuks

Vanaf 28 juli

T-shirts en tote bags van bamboe met logo

Greengiving verkoopt T-shirts en tote bags gemaakt van textiel waarin bamboe en katoen gecombineerd zijn. De T-shirts zijn verkrijgbaar in een dames- en herenversie en zijn gemaakt van 70% bamboe en 30% organisch katoen. Deze combinatie maakt dat de producten nóg duurzamer zijn dan producten van regulier katoen. Voor de tassen kunt u o.a. kiezen uit een draagtas met lange hengsels of een praktische rugtas met koorden die dichtgetrokken kunnen worden. De tassen zijn stevig en kunnen heel vaak hergebruikt worden! Bekijk ook eens onze andere eco tassen, bijvoorbeeld katoenen tassen, jute tassen en papieren tassen.

 

Duurzaam textiel bedrukken

Reclame maken is met een mooie tote bag of rugzak niet zo moeilijk. U kunt de tassen bedrukken met uw tekst of logo in één tot vier verschillende kleuren. Door de helderwitte achtergrond valt uw bedrukking goed op. De T-shirts zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en kunnen op de voor- en achterkant worden bedrukt met uw logo of tekst. Hiermee kunt u uw bedrijf of organisatie goed in beeld brengen en tegelijkertijd duurzaam reclame maken. Bekijk ook eens onze andere duurzame kleding, zoals T-shirts, polo's en vesten.

 

Bamboe textiel met logo bestellen

Wilt u bamboe T-shirts of tote bags met bedrukking bestellen? Dat kan heel makkelijk direct online via onze website. U kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen. U ontvangt na het bestellen via de mail een gratis online drukproef. Zodra u akkoord geeft op deze drukproef, gaat het drukken van start.

 

Heeft u nog vragen over bedrukte of onbedrukte Bamboe textiel? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl