Bamboe elektronica

Houden uw relaties van technologie en elektronica maar wordt ook duurzaamheid op prijs gesteld? Dat kan gelukkig samengaan in elektronica met een bamboe behuizing. Naast bamboe wordt ook tarwestro gebruikt, wat voor een luxe, eco-vriendelijke uitstraling zorgt. Uw bedrukking staat prachtig op zo'n duurzame oplader of speaker!

Filteren

Bamboe USB Manilla

4 GB | natuurlijk materiaal

Vanaf 20 november

Vanaf

2,95

Nieuw

Bamboe USB-stick

v.a. 50 stuks | 16 GB

Vanaf 30 oktober

Vanaf

3,91

Powerbank met bamboe behuizing

v.a. 25 stuks | 2200 mAh

Vanaf 30 oktober

Vanaf

4,67

Bamboe Hub

3 USB-poorten

Vanaf 30 oktober

Vanaf

4,74

USB van bamboe hout

gerecycled kartonnen doosje | 16 GB

Vanaf 5 november

Vanaf

4,81

Solar Rekenmachine | Bamboe

van bamboe en siliconen | nieuw product

Vanaf 13 november

Vanaf

5,35

Nieuw

Bamboe speaker rond

handsfree bellen via bluetooth

Vanaf 30 oktober

Vanaf

6,08

Nieuw

Draadloze bamboe oplader

v.a. 100 stuks | USB poort

Vanaf 30 oktober

Vanaf

6,12

Nieuw

Bamboe speaker sound

te bedrukken met uw logo

Vanaf 30 oktober

Vanaf

6,56

Bamboe fotolijst met weerstation

v.a. 50 stuks | AAA batterijen

Vanaf 30 oktober

Vanaf

8,36

Bamboe oordoppen

semi-draadloos

Vanaf 3 november

Vanaf

10,25

Bamboe bureau opbergbakje

met draadloze oplader | origineel bureaugeschenk

Vanaf 3 november

Vanaf

10,48

Draadloze oplader | bamboe

3 USB poorten | nieuw product

Vanaf 30 oktober

Vanaf

15,79

Bamboe speaker

bio katoen | hennep | gerecycled PET

Vanaf 3 november

Vanaf

24,16

Draadloze oplader met speaker

3W-luidspreker met oplader

Vanaf 3 november

Vanaf

28,52

Bamboe powerbank | Textiel

v.a. 25 stuks | draadloos

Vanaf 3 november

Vanaf

31,36

Nieuw

Bamboe dubbele speaker

10W-luidspreker hoogwaardige geluidskwaliteit

Vanaf 3 november

Vanaf

40,18

 

Duurzame opladers en speakers van bamboe

Uw relaties hoeven geen techjunkies te zijn om enthousiast te worden van het duurzame assortiment aan elektronica bij Greengiving. Zo zijn er speakers in allerlei soorten en maten, vaak met een behuizing van bamboe. Dit is een natuurlijke grondstof waar weinig water en energie nodig is bij het oogsten en de productie. De speakers zijn voorzien van Bluetooth en optimale geluidskwaliteit. Daarnaast zijn er de draadloze telefoonopladers, waarbij een plaatje van bamboe genoeg is om de telefoon van batterij te voorzien. We hebben zelfs een speaker en oplader in één voor het ultieme praktische relatiegeschenk! Naast geluidsdragers en opladers hebben we ook draadloze of semi-draadloze oordopjes. Een erg leuk en praktisch geschenk die iedereen gebruiken kan! Ook deze geschenken zijn gemaakt van bamboe; zo ziet u maar dat de toepassingen van bamboe origineel en de mogelijkheden eindeloos zijn.

 

Bamboe elektronica met logo

Met een hippe, elektronische gadget kunt u uw relaties, klanten of personeel ultiem verrassen. Toch is de verrassing pas compleet wanneer u uw logo of bedrijfsnaam op de geschenken laat bedrukken. Dit kan in één tot maar liefst vier verschillende kleuren, en bij bamboe is het vaak ook mogelijk om uw ontwerp te laten graveren. Dit zorgt voor een uitermate luxe uitstraling waarbij uw bedrijfsimago een duurzame boost krijgt. Wanneer relaties uw relatiegeschenk gebruiken, zullen ze namelijk uw naam op een positieve manier verbinden aan een duurzame en bewuste levensstijl. De waarde van een elektronisch geschenk van bamboe is dus ongeëvenaard!

 

Duurzame gadgets bestellen

Heeft u al een keuze kunnen maken uit een van onze duurzame gadgets? Zo niet, dan helpen we u graag bij het vinden van een geschenk dat naadloos aansluit bij wat u als bedrijf uit wilt stralen. Bestellen kan vervolgens eenvoudig via de website, of u kunt ook eerst een offerte aanvragen wanneer u nog niet helemaal zeker bent van uw keus. Bij uw bestelling kunt u uw gewenste opdruk uploaden, zodat onze ontwerpers gelijk aan de slag kunnen met het maken van een gratis digitale drukproef. Zo kunt u zien hoe het eindproduct eruit komt te zien, en kunt u desgewenst wijzigingen aanbrengen voordat uw elektronische geschenken worden bedrukt. Het prachtige eindresultaat zal u en uw relaties verrassen!

 

Wanneer er nog vragen of onduidelijkheden zijn kunt u altijd bellen of mailen naar de productspecialist. Adrian helpt u graag verder!

Bel naar 0342-745771 of mail naar adrian@greengiving.nl.