Bamboe bureauartikelen

Hecht uw bedrijf waarde aan duurzaamheid en mag iedereen dat weten? Dan zijn onze kantoorartikelen van bamboe de ideale promotieartikelen. Een bamboe notitieboek of opbergbakje staat goed op ieder bureau. Met uw logo erop bedrukt, maakt u een duurzaam statement. Onze verkoopspecialisten weten alles van ecologisch verantwoord reclame maken, dus vraag hen gerust om hulp!

Filteren

Liniaal van bamboe

15 cm

Vanaf 2 november

Vanaf

0,44

Nieuw

Ringband notitieboek bamboe

harde kaft | 80 blz.

Vanaf 6 november

Vanaf

1,15

Nieuw

Bamboe notitieboek A6 incl. pen

blauwe inkt | 70 blz.

Vanaf 6 november

Vanaf

1,79

Nieuw

Bamboe notitieset

Notitieblok en zelfklevende memoblaadjes in bamboe box

Vanaf 2 november

Vanaf

2,07

Bamboe USB Manilla

4 GB | natuurlijk materiaal

Vanaf 23 november

Vanaf

2,95

Nieuw

Bamboe notitieboek met knoop

80 blz. gelinieerd

Vanaf 6 november

Vanaf

3,02

Bamboe Hub

3 USB-poorten

Vanaf 2 november

Vanaf

4,74

Draadloze oplader | rond

van bamboe | v.a. 50 stuks

Vanaf 2 november

Vanaf

4,93

Nietmachine bureaupakketje

nietmachine en - verwijderaar

Vanaf 16 november

Vanaf

5,32

Solar Rekenmachine | Bamboe

van bamboe en siliconen | nieuw product

Vanaf 16 november

Vanaf

5,35

Nieuw

Bureaukalender bamboe

strakke uitstraling | hernieuwbare grondstof

Vanaf 2 november

Vanaf

6,15

Notitieboek bureau set

A5-notitieboek van bamboe

Vanaf 4 november

Vanaf

6,65

Bamboe bureau opbergbakje

met draadloze oplader | origineel bureaugeschenk

Vanaf 4 november

Vanaf

10,48

Draadloze oplader | Pennenhouder

100% natuurlijk bamboe | pen

Vanaf 4 november

Vanaf

16,31

 

Notitieboek, oplader of pennenhouder met logo

Bamboe is de ideale grondstof voor een relatiegeschenk. Bamboe is stevig en tegelijkertijd erg duurzaam. Het groeit namelijk snel en kan dus vaker geoogst worden. Bovendien is het biologisch afbreekbaar. Met deze kantoorartikelen kunt u dus op een milieuvriendelijke manier uw relaties onderhouden en versterken! Naast dat de kantoorspullen erg duurzaam zijn, zijn ze ook erg mooi en in allerlei soorten verkrijgbaar. Zo zijn er prachtige notitieboeken met en zonder ringband of pen, wat natuurlijk altijd van pas komt bij uw relaties. Heeft uw relatie liever een eyecatcher voor op het bureau? Een pennenhouder, opbergbakje, nietmachine of bureaukalender bedrukt met uw logo is ook een leuke optie. Daarnaast zijn er de opladers, speakers en powerbanks van bamboe die het ontzettend goed doen op het moment. Greengiving bewijst dat leuke gadgets en duurzaamheid gewoon samen kunnen!

 

Duurzame stationery van bamboe

Al onze duurzame stationery zijn producten waar uw relaties écht wat aan hebben. Zo ontstaat er een duurzame relatie op basis van een praktisch en origineel relatiegeschenk. Omdat al onze bureauartikelen van bamboe te bedrukken of te graveren zijn met uw logo of tekst, is het gelijk een effectief reclamemiddel. Elke keer dat uw relatie op kantoor zit, wordt diegene herinnerd aan uw bedrijf op een positieve en duurzame manier. Beter kan niet, toch?

 

Bureauartikelen van bamboe bestellen

Zo’n duurzaam notitieboek of oplader met een luxe uitstraling ziet u vast wel zitten. Gelukkig is ons bestelproces heel eenvoudig. U bestelt gelijk via de webshop of vraagt eerst een offerte aan. Vervolgens levert u de gewenste opdruk aan waarna wij een gratis digitale proefdruk voor u maken. Pas wanneer die is goedgekeurd, starten we met het drukproces. Zo garanderen we een tevreden klant!

 

Heeft u nog vragen over deze bamboe bureauartikelen bedrukt met uw logo? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.