Bamboe relatiegeschenken

In de wereld van duurzame relatiegeschenken is bamboe terecht erg populair. Het is namelijk sterk, ziet er mooi uit en is geschikt voor allerlei soorten geschenken, van pennen tot opladers. Of heeft u liever een duurzame USB-stick of reisbeker? Bekijk hier ons aanbod bamboe relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken met uw logo of tekst.

Bamboe notitieboekjes

bekijk alle producten

Bamboe bekers

bekijk alle producten

Bamboe elektronica

bekijk alle producten

Bamboe kantoorartikelen

bekijk alle producten

Bamboe textiel

bekijk alle producten

Bamboe pennen

bekijk alle producten

Bamboe keukenartikelen

bekijk alle producten

Een duurzaam relatiegeschenk van bamboe

Bamboe of bamboo is de ideale grondstof omdat het stevig en tegelijkertijd erg duurzaam is. Bamboe groeit namelijk erg snel. Het kan dus niet alleen vaker geoogst worden, ook duurt het niet zo lang als bij bomen voordat het weer volgroeid is. Bovendien is bamboe biologisch afbreekbaar. Met een relatiegeschenk van bamboe bent u dus op een ecologisch verantwoorde manier relaties aan het onderhouden! Naast dat bamboe producten erg duurzaam zijn, zijn ze ook erg mooi en in allerlei soorten verkrijgbaar. Zo hebben we balpennen in allerlei soorten en maten. Sommige zijn zelfs voorzien van een touchtip voor de smartphone of tablet waardoor ze helemaal zijn aangepast aan het digitale tijdperk. Ook hebben we balpennen verpakt in een prachtig kartonnen of houten doosje, soms samen met een bamboe vulpotlood die de geschenkset helemaal compleet maakt! Natuurlijk hebben we ook talloze andere bamboe geschenken, zoals zonnebrillen, reisbekers en lunchtrommels

 

Bamboe geschenken bedrukken met logo

Het mooie van al onze bamboe geschenken is dat ze bedrukt kunnen worden met uw tekst of logo in tot wel vier verschillende kleuren. T-shirts van bamboe vormen daardoor bijvoorbeeld een mooi promotieartikel. Daarnaast is een gravering bij pennen of USB-sticks vaak ook mogelijk. Hierdoor krijgt uw geschenk gelijk een luxe uitstraling. Met zo’n luxe en duurzame pen wil iedere (potentiële) klant wel schrijven!

 

Bamboe geschenk met opdruk bestellen

Ziet u zo’n duurzaam promotieartikel wel zitten? Het bestelproces is heel eenvoudig: u bestelt het gewenste relatiegeschenk op de website of vraagt eerst een offerte aan. Na het aanleveren van uw opdruk maken we een gratis digitale proefdruk. Pas wanneer u hier uw akkoord voor hebt gegeven, starten we met het drukproces van uw eyecatchers!

 

Heeft u nog vragen over Bamboe relatiegeschenken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.