Bamboe relatiegeschenken bedrukken

In de wereld van duurzame relatiegeschenken is bamboe erg populair. En terecht, vinden we bij Greengiving. Het is namelijk sterk, ziet er stijlvol uit en is geschikt voor allerlei soorten geschenken en promotieartikelen. Denk bijvoorbeeld aan pennen, notitieboekjes of keukenartikelen. Bekijk op deze pagina ons aanbod bamboe relatiegeschenken die u -uiteraard- kunt laten bedrukken met uw logo of tekst.

Bamboe notitieboekjes

bekijk alle producten

Bamboe bekers

bekijk alle producten

Bamboe elektronica

bekijk alle producten

Bamboe kantoorartikelen

bekijk alle producten

Bamboe textiel

bekijk alle producten

Bamboe pennen

bekijk alle producten

Bamboe keukenartikelen

bekijk alle producten

Duurzame relatiegeschenken van bamboe

Bamboe is perfect materiaal voor tijdloze, duurzame relatiegeschenken. Bamboe groeit namelijk erg snel en kan vaak geoogst worden. Bovendien is bamboe biologisch afbreekbaar en heeft het een prachtige natuurlijke uitstraling. Met een relatiegeschenk van bamboe kunt u op een ecologisch verantwoorde manier uw relaties onderhouden! Greengiving heeft een uitgebreid assortiment met bamboe producten, met onder andere bamboe pennen, bamboe notitieboekjes, bamboe kantoorartikelen en bamboe keukenartikelen.

 

Bamboe geschenken bedrukken met logo

Het mooie van al onze bamboe geschenken is dat ze bedrukt kunnen worden met uw tekst of logo. Daarnaast is een gravering bij pennen of USB-sticks vaak ook mogelijk. Hierdoor krijgt uw geschenk gelijk een luxe uitstraling. Op de productpagina's zijn de exacte bedrukkingsopties te vinden. Met bedrukte bamboe geschenken kunt u duurzaam reclame maken en uw bedrijf of organisatie op een milieuvriendelijke manier promoten.

 

Bamboe relatiegeschenken met logo bestellen

U kunt uw bamboe relatiegeschenken heel makkelijk online via onze website bestellen. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat u uw drukwerk heeft geupload of ge-e-maild, sturen wij u een digitale drukproef. Na uw goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de geschenken volgens de afgesproken levertijd.

 

Heeft u nog vragen over bedrukte bamboe geschenken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl.  Onze productspecialist denkt graag met u mee!