Notitieboekjes bedrukken

Notitieboekjes blijven ontzettend handig, zelfs in dit digitale tijdperk. Daar kun je perfect op inspelen door notitieboekjes te laten bedrukken met je logo en uit te delen als geschenk. Bedrukte notitieboekjes zijn gewaardeerde, praktische geschenken, zeker als ze ook nog een duurzaam karakter hebben. Bij Greengiving ben je aan het juiste adres voor een groot assortiment met notitieboekjes in verschillende soorten, kleuren en formaten.

Notitieboekjes A5/A6

bekijk alle producten

Ringbandboekjes

bekijk alle producten

Kurken notitieboekjes

bekijk alle producten

Uitwisbare notitieboekjes

bekijk alle producten

Notitieboekjes met pen

bekijk alle producten

Uitgebreid assortiment bedrukte notitieboekjes

In ons assortiment vind je heel veel verschillende soorten notitieboekjes. Genoeg te kiezen dus! Zo hebben we een uitgebreide collectie met notitieboekjes in A5 of A6 formaat, maar ook een aantal boekjes in overige formaten. Dat kan zowel groter als kleiner dan A5 of A6 zijn. Ook kun je kiezen voor ringbandboekjes of notitieboekjes met pen. Hierbij is vaak ook de pen te bedrukken, dus dat is dubbel reclame maken. Verder vind je een aantal uitwisbare notitieboekjes, zoals de Bambooks en Correctbooks. Deze boekjes zijn steeds opnieuw te gebruiken, omdat de pagina's uitwisbaar zijn. Dat zijn natuurlijk topproducten als het gaat over duurzaamheid. Ook met bedrukte notitieboekjes kun je dus milieuvriendelijke keuzes maken!

 

 

Notitieboekjes in diverse formaten en stijlen

De Greengiving collectie met notitieboekjes is enorm uitgebreid. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we de collectie onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo heb je de populaire notitieboekjes in A5 en A6 formaat en de ringbandboekjes. Ben je op zoek naar een notitieboekje met pen? Ook daarin heb je ruime keuze. Verder bieden we een aantal notitieboekjes met een kaft van kurk, wat een mooie natuurlijke uitstraling geeft. In de gehele collectie is vast een notitieboekje te vinden waarmee je je bedrijf perfect kunt promoten!

 

 

Duurzame notitieboekjes van milieuvriendelijk materiaal

Alle notitieboekjes in ons assortiment hebben een duurzaam karakter. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt van hernieuwbare of gerecyclede materialen. Denk aan een kaft van kurk, (gerecycled) karton, bamboe of RPET. Er zijn zelfs boekjes van koffievezel, gerecyclede melkpakken of graspapier. Dankzij deze materialen hebben de notitieboekjes een prachtige eco uitstraling. Ben je op zoek naar een extra duurzaam notitieboek? Bekijk dan eens onze collectie met uitwisbare notitieboekjes, zoals de Bambooks en Correctbooks. Deze bijzondere notitieboekjes kunnen eindeloos worden hergebruikt

 

 

Notitieboekjes perfect als promotiemateriaal

Of het nu gaat om het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, het bijhouden van takenlijsten of het noteren van ideeën, notitieboekjes komen altijd van pas in het dagelijks leven. Daarom zijn ze perfect in te zetten als promotiemateriaal. Bijvoorbeeld als praktisch geschenk voor medewerkers of relaties, of om uit te delen als giveaway tijdens een beurs of evenement. Notitieboekjes met bedrukking zijn geschikt voor heel veel doeleinden, en dat maakt ze erg populair als promotieartikel. De ruime keuze aan notitieboekjes maakt het makkelijk om je bedrijf of organisatie te promoten op een manier die aansluit bij je huisstijl.

 

 

Versterk je merk met bedrukte notitieboekjes

Notitieboekjes bedrukken is een effectieve en praktische manier om de zichtbaarheid van je merk te vergroten. Het voordeel van notitieboekjes is dat deze vaak veel meegenomen worden, wat betekent dat je logo of bedrijfsnaam op talloze plekken zichtbaar is. Ook het vaak grote drukoppervlak zorgt ervoor dat je je merk optimaal kunt promoten. Verder zijn bedrukte notitieboekjes zowel in grote als kleine oplage leverbaar, en in allerlei verschillende prijsklassen te bestellen, dus voor veel soorten organisaties perfect als promotiemateriaal!

 

 

Eco notitieboekjes bedrukken

Bij Greengiving kun je alle duurzame notitieboekjes laten bedrukken met je logo, tekst of eigen ontwerp. Op de productpagina van elk notitieboek is te zien op welke positie en in hoeveel kleuren het bedrukt kan worden. In de meeste gevallen kan dit in 1-4 PMS-kleuren. Een aantal notitieboekjes kunnen full colour worden bedrukt. Voor de meeste notitieboekjes geldt dat ze zowel op de voorkant als achterkant kunnen worden bedrukt. Op die manier is je bedrijf natuurlijk nog beter zichtbaar! Met een notitieboekje bedrukt met logo, slogan of tekst heb je een prachtig (relatie)geschenk in handen, of het nu voor klanten, medewerkers of relaties is.

 

 

Kan ik notitieboekjes personaliseren?

Naast het bedrukken met een logo kunnen een aantal notitieboekjes zelfs worden gepersonaliseerd met naam. Zeker bij de wat luxere notitieboekjes is dit extra leuk als je ze wilt uitdelen als persoonlijk geschenk, bijvoorbeeld aan je medewerkers of collega's. Het geven van bedrukte notitieboekjes als geschenk toont waardering en zorgt voor een positieve merkbeleving. Klanten voelen zich gewaardeerd en zijn meer geneigd om trouw te blijven aan je merk. Gepersonaliseerde notitieboekjes zijn dus ideaal voor binding, waardering en positiviteit. Onze tip? Laat Bambooks graveren met naam of slogan, daarmee heb je echt een prachtig duurzaam geschenk waar mensen zeker van onder de indruk zullen zijn.

 

 

Wat is de levertijd van bedrukte notitieboekjes?

Bedrukte notitieboekjes zijn doorgaans leverbaar tussen 5 en 10 werkdagen. Op de productpagina's kun je exact zien wanneer de boekjes incl. bedrukking geleverd kunnen worden. Zo kun je makkelijk uitrekenen wanneer je de notitieboekjes uiterlijk moet bestellen. We raden natuurlijk altijd aan om op tijd te zijn, dan heb je het maar geregeld en hoef je niet op het laatste moment nog te stressen of het allemaal gaat lukken. Bestel de notitieboekjes op tijd en maak duurzaam reclame voor je bedrijf of organisatie dankzij notitieboekjes met logo!

 

 

Tips voor notitieboekjes bedrukken

We geven je graag een aantal tips waarop je kunt letten bij het bestellen van bedrukte notitieboekjes:

 

  • Kies een boekje dat qua kleur en uitstraling past bij je huisstijl
  • Bedenk welk formaat je het meest handig vindt
  • Bedenk welke opties je in ieder gevalt wilt (bijv. met pen, leeslint of bladwijzer)
  • Plaats je opdruk strategisch op het boekje
  • Zorg dat je artwork geschikt is voor het drukwerk

 

 

Notitieboekjes met logo bestellen bij Greengiving

Je kunt de notitieboekjes eenvoudig via onze website bestellen. Eerst een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. In beide gevallen ontvang je eerst een digitale drukproef, waarop je kunt zien hoe de notitieboekjes worden bedrukt. Pas na akkoord starten we met het bedrukken van je notitieboekjes. Heb je nog vragen over notitieboekjes bedrukt met logo? Neem contact op met onze verkoopspecialist Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl.