Notitieboekjes bedrukken

Notitieboekjes blijven ontzettend handig, zelfs in dit digitale tijdperk. Daar kunt u perfect op inspelen door notitieboekjes te laten bedrukken met uw logo en uit te delen als geschenk. Bedrukte notitieboekjes zijn gewaardeerde, praktische geschenken, zeker als ze ook nog een duurzaam karakter hebben. Bij Greengiving kunt u terecht voor een groot assortiment met notitieboekjes in verschillende soorten, kleuren en formaten.

Notitieboekjes A5/A6

bekijk alle producten

Ringbandboekjes

bekijk alle producten

Kurken notitieboekjes

bekijk alle producten

Uitwisbare notitieboekjes

bekijk alle producten

Notitieboekjes met pen

bekijk alle producten

Overige formaten notitieboekjes

bekijk alle producten

Bedrukte notitieboekjes

Notitieboekjes zijn natuurlijk erg praktisch, maar zeker ook ideaal om in te zetten als relatiegeschenk. Bij Greengiving bedrukken we duurzame notitieboeken met de nieuwste technieken en een haarscherp resultaat. Op de productpagina van elk notitieboek is te zien op welke positie en in hoeveel kleuren het bedrukt kan worden. In de meeste gevallen kan dit in 1-4 PMS-kleuren. Met een notitieblok bedrukt met logo, slogan of tekst heeft u een prachtig (relatie)geschenk in handen, of het nu voor klanten, medewerkers of relaties is.

 

Duurzame notitieboekjes met logo

In ons assortiment vindt u heel veel verschillende soorten notitieboekjes. Genoeg te kiezen dus! Zo hebben we veel notitieboekjes in A5 of A6 formaat, maar ook een aantal boekjes in overige (kleinere) formaten. Ook kunt u kiezen voor ringbandboekjes of notitieboekjes met pen. Hierbij is vaak ook de pen te bedrukken, dus dat is dubbel reclame maken. Wat betreft materialen kunt u ook alle kanten op: bijvoorbeeld een kaft van kurk, (gerecycled) karton, bamboe, koffievezel, RPET of zelfs graspapier. Een ding is zeker: hoe verschillend alle notitieboekjes er ook uitzien, ze zijn allemaal milieuvriendelijk. Bent u op zoek naar een extra duurzaam notitieboek? Bekijk dan eens onze collectie met uitwisbare notitieboekjes, zoals de Bambooks en Correctbooks.

 

Notitieboekjes met logo bestellen

U kunt de notitieboekjes eenvoudig via onze website bestellen. Eerst een offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Heeft u advies nodig of wilt u even sparren? Onze verkoopspecialist denkt graag met u mee. Na uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe uw notitieboekjes worden bedrukt. Pas na uw akkoord starten we met het bedrukken van uw boekjes. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd.

 

Heeft u nog vragen over Notitieboekjes bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.