Overige etenswaren

Etenswaren als relatiegeschenk of promotieartikel worden altijd positief ontvangen, want de toegevoegde waarde is natuurlijk voor iedereen duidelijk. De overheerlijke producten maken reclame voor uw bedrijf en leveren ook nog eens een inhoud die zorgt voor blije gezichten! Honing, streekjam en fruit zijn bovendien ook nog eens heel duurzaam én gezond. Wij helpen u graag met het maken van een keuze!

Sorteer op

Streekhoning geschenk

streekproduct | full colour bedrukt

bekijk product Vanaf € 3,97 per stuk

Sinaasappel met sticker

full colour sticker | top product

bekijk product Vanaf € 0,95 per stuk

Peren met logo

conference | eetbare inkt

bekijk product Vanaf € 0,99 per stuk

Mandarijn met sticker

full colour sticker | v.a. 250 stuks

bekijk product Vanaf € 0,72 per stuk

Komkommer graveren

gezond relatiegeschenk

bekijk product Vanaf € 1,50 per stuk

Kiwi met logo

klein maar gezond | gegraveerd

bekijk product Vanaf € 1,07 per stuk

Potje kersenjam

full colour | v.a. 300 stuks

bekijk product Vanaf € 0,98 per stuk

Potje aardbeienjam

full colour | v.a. 300 stuks

bekijk product Vanaf € 0,98 per stuk

Potje bloesemhoning

full colour | v.a. 300 stuks

bekijk product Vanaf € 1,17 per stuk

Sinaasappels in doosje

full colour doosje | gezond

bekijk product Vanaf € 2,90 per stuk

Jam, fruit en streekhoning bedrukken

Naast onze appel met logo - een ware bestseller -, de wijn, koekjes, chocolade en snoep levert Greengiving nog andere eetbare producten. Het assortiment bestaat onder andere ook uit fruit als kiwi's, sinaasappels, mandarijnen of peren, die eveneens te bedrukken zijn. U kunt ook een fullcolour sticker bedrukken die op het fruit geplakt kan worden. Daarnaast leveren wij ook nog komkommers die gegraveerd kunnen worden en niet te vergeten de overheerlijke streekhoning waar een fullcolour sticker op de deksel geplakt zit. Deze ambachtelijke honing komt van Nederlandse imkers en is dus enorm duurzaam!

 

Duurzame etenswaren met opdruk

Ook deze overige producten van ons eetbare assortiment zijn te bedrukken. Of het nu met eetbare inkt is, gewone inkt voor de verpakking in de vorm van een doosje of een full colour stickertje, er is veel mogelijk bij Greengiving. U kunt de print helemaal zelf ontwerpen met standaard een kleur voor de eetbare inkt en tot wel vier kleuren of zelfs fullcolour voor op een verpakking of stickertje. Bij ieder product staat aangegeven wat uw mogelijkheden zijn en hier vindt u ook wat afbeeldingen met voorbeelden. Het mooiste van alles is dat de producten die u bedrukt, erg duurzaam zijn. Alle etenswaren zijn namelijk vers en – behalve fruit zoals sinaasappels – van Nederlandse bodem. Zo straalt u richting uw relaties en klanten uit dat u wilt bouwen aan een duurzame én gezonde relatie!

 

Kijk voor al uw mogelijkheden snel verder op onze website. Neem dan contact op met Melisa van den Brand (0342 - 745 778) of mail naar melisa@greengiving.nl. Zij helpt u graag verder!

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.