Eetbare producten bedrukken

Eetbare relatiegeschenken zoals bedrukt fruit, snoepgoed, thee of koek vallen altijd in de smaak! Door onze jarenlange ervaring kunnen we een breed assortiment eetbare relatiegeschenken aanbieden. Denk eens aan de appel met logo, theezakjes bedrukt met uw logo of onze stroopwafels in blik. Naast deze producten ook nog andere koekjes, chocolade, etc. Al onze producten kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst. Kijk snel verder op de website voor de mogelijkheden!

Relatiegeschenk om te eten

Sommige mensen houden nu eenmaal veel van eten. Hen kun je dan ook niet blijer maken dan met een eetbaar relatiegeschenk. Dit kan ongezond zijn, zoals chocolade, maar ook gezond, zoals fruit. Het mooiste is dat al onze producten kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst. Dus om een greep uit ons assortiment te nemen: we hebben stroopwafels, zandkoekjes, Tony’s Chocolonely en mint snoepjes waarbij de verpakking bedrukt kan worden. De chocoladetabletten kunnen zelfs op de chocola worden bedrukt. Dan  hebben we het fruit: appels, mandarijnen, peren, kiwi’s en sinaasappels. Hierbij kunt u kiezen om de opdruk te graveren, bedrukken of om er een stickertje op te plakken. Dit kan ook bij de komkommer. Vervolgens kan de streekhoning en de jam op de deksel of wikkel worden bedrukt. Verpakkingen en stickers kunnen full-colour worden bedrukt. Dat valt op!

 

Duurzame producten met opdruk

Al onze eetbare producten zijn gekeurd op duurzaamheid. Zo strijdt Tony’s Chocolonely voor slaafvrije chocolade en zijn er veel streekproducten waarbij u niet hoeft te twijfelen aan de ambachtelijkheid. Zo laat u aan uw klanten en/of relaties zien dat u geeft om het milieu!

 

Eetbare geschenken bestellen

Het bestelproces van eetbare relatiegeschenken is erg eenvoudig. U bestelt direct op de site of vraagt eerste een offerte aan. Vervolgens levert u de bedrukking aan en maken wij een gratis digitale drukproef voor u. Pas wanneer u daarop uw akkoord heeft gegeven, starten we met het drukproces.

 

Heeft u verder nog vragen of bent u op zoek naar een specifiek geschenk? Neem dan contact op met Melisa van den Brand (0342 - 745 778) of mail naar melisa@greengiving.nl. Zij helpt u graag verder!

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.