Bloemzaden relatiegeschenk

Bloemzaden laten iets zien van leven, groei en bloei. Een top idee om te gebruiken bij uw promotieactie! Bestel bijvoorbeeld bloemzaden in full colour bedrukte zaadzakjes, bloembollen in een koker of een potje met bloemzaadjes. Fleurige relatiegeschenken voor weinig geld, maar een echte aandachttrekker tussen de klassieke promotieartikelen. Een impressie van ons aanbod bloemzaden relatiegeschenk treft u onderstaand aan.

 

Zaadzakjes bedrukken

Wilt u bedrukte zaadzakjes uitdelen op de beurs of versturen bij een mailing? U kunt ze bij Greengiving.nl bestellen. Mooi dubbelzijdig, full colour bedrukt. Genoeg mogelijkheid dusl om uw logo of bedrijfsboodschap duidelijk te communiceren. Bestel nu zaadzakjes en laat ze bedrukken met uw opmaak.

 

Groeipapier bedrukt als mailing

Wilt u groeipapier gebruiken voor een beurs, mailing of promotieactie? U kunt het groeipapier bedrukt bij Greengiving bestellen. Groeipapier is een speciaal soort papier met bloemzaden erin. Na het lezen van de boodschap kan het papier eenvoudig worden geplant in een pot met grond of buiten in de tuin. Water, zon en liefde geven na verloop van tijd prachtige bloemen. Standaard hebben we in ons assortiment het dunne 80gr./m2 papier en het dikkere 190gr/m2 papier. Vraag voor meer informatie één van onze productspecialisten.

 

Bloembollen relatiegeschenk

Bloembollen zijn het promotieitem bij uitstek; duurzaam, orgineel en leuk om weg te geven. Zo kun je het geschenk letterlijk en figuurlijk laten groeien. Bij Greengiving maken we gebruik van 100% Nederlandse bloembollen van topkwaliteit. Door ons brede assortiment qua verpakkingen en bloembollen is er altijd wel een pakket wat bij u past. Wilt u een eigen verpakking, eigen keuze aan bloembollen? Dit is allemaal mogelijk bij Greengiving. Ga direct naar het productoverzicht met onze bloembollen relatiegeschenk.

 

Groei- en bloei geschenken

Zoekt u een zonnebloem geschenk? Een beuk of spar in een doosje? Greengiving heeft diverse groene relatiegeschenken rond het onderwerp 'groei- en bloei', die te bedrukken zijn met uw logo. Erg leuk en vrolijk als relatiegeschenk. Laat uw inspireren bij onze groene relatiegeschenken.