Kartonnen USB sticks bedrukken

Een USB-stick is het prototype van een origineel en praktisch relatiegeschenk. Wanneer u voor een USB-stick van gerecycled karton kiest, komt daar nog duurzaamheid bovenop. Een USB-stick als relatiegeschenk past eigenlijk bij alle bedrijven. Bedrukt met uw logo creëert u een opvallend en milieuvriendelijk geschenk dat uw relaties zeker zullen waarderen!

Filteren

Kartonnen USB-stick | Gerecycled

100% duurzaam | 4 GB opslag

Vanaf 14 augustus

Vanaf

3,09

Nieuw

Gerecycled kartonnen USB

Verpakt in een doosje | 16GB

Vanaf 29 juli

Vanaf

3,85

Nieuw

USB-stick karton

Draaimechanisme | 16 GB

Vanaf 29 juli

Vanaf

3,89

Papieren USB sticks met uw logo

USB-sticks van karton of papier zijn bijzonder geschikt als relatiegeschenk of promotieartikel, omdat ze kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of tekst. Dit kan door middel van de tampondruk, waarbij uw logo in tot wel drie PMS-kleuren op de USB-stick wordt gedrukt. De USB-sticks van hout kunt u ook laten graveren en zelfs full-colour bedrukken. Wanneer uw logo op de USB-stick staat, is het een manier van effectief reclame maken, omdat uw relaties en/of klanten de USB erg praktisch zullen vinden voor alledaags gebruik. En daar hebben ze groot gelijk in: de kartonnen USB-stick heeft namelijk een opslagcapaciteit van 4GB, wat uitbreidbaar is wanneer u de sticks in een grote oplage besteld. Maar dat hoeft natuurlijk niet: in een kleine oplage vanaf 100 stuks heeft u de prachtige gepersonaliseerde USB-sticks al in huis!

 

Duurzame USB-stick karton

Een kartonnen USB-stick past bij een groen bedrijfsimago, en daarvoor hoeft u als bedrijf echt geen papier in uw producten te verwerken. Karton als duurzaam alternatief voor kunststof of plastic is zeer geschikt om te laten zien dat u om het milieu geeft. U zegt nee tegen stoffen die de aarde uitputten, en dat mag iedereen weten! Al onze kartonnen USB-sticks zijn van topkwaliteit en verschillende USB-sticks kunnen direct uit voorraad kunnen worden geleverd.

 

USB-stick eco karton bestellen

Na het bestellen van uw kartonnen USB-stick via de website, ontvangt u altijd een gratis digitale drukproef. Hierop kunt u zien waar en hoe het logo op de USB-sticks bedrukt wordt, zodat u als u wilt nog aanpassingen kunt maken. Pas wanneer u akkoord hebt gegeven, starten we daadwerkelijk met het drukproces. Bestel vandaag dus nog uw papieren USB-sticks bij Greengiving of vraag een offerte aan!

 

Heeft u nog vragen over kartonnen USB-sticks bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.