Houten USB sticks bedrukken

Een USB-stick van hout of bamboe past bij een groen bedrijfsimago en natuurlijk al helemaal bij bedrijven die hout in hun producten verwerken. Al onze houten USB-sticks zijn van de beste kwaliteit en verkrijgbaar in allerlei varianten, zodat er altijd een USB-stick is die past bij de door u beoogde uitstraling. Onze verkoopspecialisten adviseren u graag!

Sorteer op

Roterende Eco USB stick

v.a. 100 stuks | eco product

bekijk product Vanaf € 4,55 per stuk

Inklapbare, houten USB

Levertijd 14 werkdagen

bekijk product Vanaf € 5,00 per stuk

Bamboe USB Manilla

4 GB | Natuurlijk materiaal

bekijk product Vanaf € 4,44 per stuk

Bamboe USB 4 GB

snelle levering | eigen voorraad

bekijk product Vanaf € 5,76 per stuk

Luxe Houten USB Espoo

speciale vorm | 4GB

bekijk product Vanaf € 5,24 per stuk

Houten USB Amazon

incl. halstouwtje | 4GB

bekijk product Vanaf € 4,64 per stuk

Bamboe USB 8 GB

8 GB | stevige behuizing

bekijk product Vanaf € 5,77 per stuk

Houten USB | Inklapbaar

4 GB | Natuurlijk materiaal

bekijk product Vanaf € 4,93 per stuk

Houten USB

2 GB

bekijk product Vanaf € 5,49 per stuk

USB Eco Wood FSC

full colour bedrukt | FSC gecertificeerd

bekijk product Vanaf € 6,44 per stuk

USB Eco Wood gravering

gecertificeerd | esdoornhout

bekijk product Vanaf € 6,86 per stuk

Duurzame USB-sticks van hout

Duurzaamheid is belangrijk voor Greengiving, dus dat betekent dat onze houten USB-sticks ecologisch verantwoord zijn. Zo hebben we de USB-sticks van Eco Wood, waarvan het gecertificeerde esdoornhout uit verantwoord beheerde bossen komt. Ontbossing willen we namelijk te allen tijde voorkomen! Verder hebben we keuze uit verschillende houtkleuren: van donker tot licht, alles zit in ons assortiment. Ook binnen de USB-sticks is veel variatie te vinden in uitvoering. De een is vierkant, de ander wat ronder, de een is inklapbaar en de ander niet en bovendien zijn er ook USB-sticks met een halstouwtje of sleutelhanger. Als daar nog niet de juiste match tussen zit voor uw bedrijf..!

 

Bamboe USB-sticks met uw logo

Bijzonder zijn onze USB-sticks van bamboe. Dit is namelijk de meest duurzame houtsoort, doordat het zo snel groeit en dus vaak geoogst kan worden. Net als op de andere houten USB-sticks zijn hier verschillende opties om uw USB-sticks te personaliseren. Zo hebben we de standaard tampondruk, waarbij uw logo en/of tekst in tot wel drie of vier verschillende kleuren bedrukt kan worden. Ook kunnen we de USB-sticks graveren met een laser, wat garant staat voor een chique en tijdloze uitstraling. Nieuw voor de USB-stick is de mogelijkheid van een fullcolour bedrukking, waardoor elk logo er haarscherp op komt!

 

Houten USB-sticks met opdruk bestellen

Na het bestellen van de USB-sticks van uw keuze ontvangt u altijd een gratis digitale drukproef. Op deze digitale drukproef kunt u zien waar en hoe het logo op de USB-sticks bedrukt wordt, zodat het resultaat altijd naar wens is. Bestel vandaag nog houten USB-sticks bij Greengiving en ervaar onze hoge kwaliteit en geweldige service zelf!

 

Heeft u nog vragen over bamboe of houten USB-sticks bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.