Houten USB sticks bedrukken

Een USB-stick van hout of bamboe past bij een groen bedrijfsimago en natuurlijk al helemaal bij bedrijven die hout in hun producten verwerken. Al onze houten USB-sticks zijn van de beste kwaliteit en verkrijgbaar in allerlei varianten, zodat er altijd een USB-stick is die past bij de door u beoogde uitstraling. Onze verkoopspecialisten adviseren u graag!

Filteren

Bamboe USB Manilla

4 GB | Natuurlijk materiaal

Vanaf 14 augustus

Vanaf

2,95

Houten USB Amazon

incl. halstouwtje | 4GB

Vanaf 14 augustus

Vanaf

3,12

Bamboe USB 4 GB

snelle levering | eigen voorraad

Vanaf 7 augustus

Vanaf

3,84

Luxe Houten USB Espoo

speciale vorm | 4GB

Vanaf 14 augustus

Vanaf

4,03

Houten USB | Inklapbaar

4 GB | Natuurlijk materiaal

Vanaf 14 augustus

Vanaf

4,93

Houten USB

2 GB

Vanaf 14 augustus

Vanaf

5,47

USB Eco Wood FSC

full colour bedrukt | FSC gecertificeerd

Vanaf 26 juli

Vanaf

7,32

USB Eco Wood gravering

gecertificeerd | esdoornhout

Vanaf 26 juli

Vanaf

8,02

Duurzame USB-sticks van hout

Duurzaamheid is belangrijk voor Greengiving, dus dat betekent dat onze houten USB-sticks ecologisch verantwoord zijn. Zo hebben we de USB-sticks van Eco Wood, waarvan het gecertificeerde esdoornhout uit verantwoord beheerde bossen komt. Ontbossing willen we namelijk te allen tijde voorkomen! Verder hebben we keuze uit verschillende houtkleuren: van donker tot licht, alles zit in ons assortiment. Ook binnen de USB-sticks is veel variatie te vinden in uitvoering. De een is vierkant, de ander wat ronder, de een is inklapbaar en de ander niet en bovendien zijn er ook USB-sticks met een halstouwtje of sleutelhanger. Als daar nog niet de juiste match tussen zit voor uw bedrijf..!

 

Bamboe USB-sticks met uw logo

Bijzonder zijn onze USB-sticks van bamboe. Dit is namelijk de meest duurzame houtsoort, doordat het zo snel groeit en dus vaak geoogst kan worden. Net als op de andere houten USB-sticks zijn hier verschillende opties om uw USB-sticks te personaliseren. Zo hebben we de standaard tampondruk, waarbij uw logo en/of tekst in tot wel drie of vier verschillende kleuren bedrukt kan worden. Ook kunnen we de USB-sticks graveren met een laser, wat garant staat voor een chique en tijdloze uitstraling. Nieuw voor de USB-stick is de mogelijkheid van een fullcolour bedrukking, waardoor elk logo er haarscherp op komt!

 

Houten USB-sticks met opdruk bestellen

Na het bestellen van de USB-sticks van uw keuze ontvangt u altijd een gratis digitale drukproef. Op deze digitale drukproef kunt u zien waar en hoe het logo op de USB-sticks bedrukt wordt, zodat het resultaat altijd naar wens is. Bestel vandaag nog houten USB-sticks bij Greengiving en ervaar onze hoge kwaliteit en geweldige service zelf!

 

Heeft u nog vragen over bamboe of houten USB-sticks bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl