Geborduurde badjassen

Wat is er leuker dan uw klanten of zakelijke relaties te verrassen met een badjas van hotelkwaliteit met borduring? Bij Greengiving vindt u heerlijk zachte badjassen voor nog zachtere prijzen. Wij hebben verschillende soorten badjassen in allerlei kleuren. Laat uw logo of de naam van de ontvanger op de badjas borduren voor een ultiem gepersonaliseerd geschenk!

Filteren

Badjas zonder capuchon

Hoogwaardig product | 100% katoen

Vanaf 4 november

Vanaf

15,85

Badjas met capuchon

Diverse maten en kleuren | 100% katoen

Vanaf 10 november

Vanaf

20,77

Badjassen borduren als relatiegeschenk

Wilt u dat uw klanten of relaties elke dag denken aan uw bedrijf? Laat dan badjassen bedrukken met uw bedrijfslogo bij Greengiving. Een gepersonaliseerde badjas is een prachtig geschenk voor uw werknemers. Ook zijn ze erg leuk als giveaway op een beurs of evenement, helemaal als u een wellnesscentrum, zwembad of beautysalon hebt. Badjassen met een geborduurd logo of tekst zijn dus een mooi geschenk voor iedereen!

Badjas laten bedrukken hoogwaardige kwaliteit

Greengiving biedt alleen badjassen van de beste kwaliteit. Zo worden de badjassen met de grootst mogelijke zorg geproduceerd en wordt er maximaal aandacht besteed aan alle productiefasen om tot het meest hoogwaardige eindproduct te komen. Maar naast kwalitatief hoogwaardig zijn deze badjassen ook duurzaam geproduceerd. De badjassen zijn bijvoorbeeld BSCI en Oeko-Tex gecertificeerd, wat zorgt voor betere arbeidsomstandigheden en een ecologisch verantwoorde productie.

Specificaties badjas met logo

Badjassen bedrukken bij Greengiving is goedkoop en snel. We hebben twee soorten badjassen in ons assortiment: badjassen met capuchon van 420 gr./m2 katoen en badjassen zonder capuchon van 340 gr./m2 katoen. De eerste zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, navy, grijs, zwart, wit, blauw en donkerrood en het laatste soort in zwart, wit en navy. Greengiving biedt de badjassen aan in drie maten: S/M, L/XL en XXL/XXXL, zodat ze altijd passen.

Online gepersonaliseerde badjas bestellen

Uw badjas met geborduurd logo of tekst bestelt u eenvoudig online. Wij sturen u een digitale drukproef van de bedrukte badjas. Pas nadat u deze akkoord heeft gegeven zullen wij de badjassen bedrukken. Heeft u nog vragen of bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze productspecialist.