• 5 maart 2018
  • leestijd 3 min.

Vier nationale boomfeestdag met je relaties!

14 maart is het weer zover, op deze dag worden door heel Nederland bomen geplant als actie tegen de grootschalige ontbossing in de wereld. Vele basisschoolkinderen steken dan hun handen uit de mouwen om een eigen boompje te planten. Een mooie actie, als je het ons vraagt! Het bracht ons wel op een idee, namelijk dat dit de ideale gelegenheid is om een boompje weg te geven als relatiegeschenk. Want ja, dat kan echt.

Boom geschenkpakket

In dit klein ogende brievenbuspakketje zit, jawel, een boom. Een miniboom, welteverstaan. Je kunt kiezen uit een spar, beuk of hulst. Dit geschenk is ideaal voor een mailing of marketingactie, omdat het doosje helemaal fullcolour bedrukt kan worden. Dat valt gegarandeerd op!

 

Baby Tree fruitboom

De Baby Tree is een jonge telg in ons assortiment, maar wel een heel leuke. Hierbij kun je namelijk kiezen uit fruitbomen: kers, peer, pruim en appel. In het pakketje zit vervolgens alles, maar dan ook écht alles wat je nodig hebt. Van bamboestok tot bodempil, zo wordt de drempel wel erg laag om een boompje te kweken! Deze kan natuurlijk ook weer gepersonaliseerd worden, deze keer komt er standaard een fullcolour sticker op de doos.

 

Sprout potlood spar

Je zou het niet denken, maar zelfs uit een potlood kan een boom groeien. Dit bijzondere Sprout potlood heeft een groene capsule met zaadjes. Zodra het potlood helemaal opgebruikt is, kan het stompje in de grond gestopt worden. Na een tijdje groeit er een prachtige spar. Het potlood kan full colour worden bedrukt met je logo of tekst. Een enorm originele én groene giveaway! 

 

Spar in jute zak

In dit leuke, organisch uitziende pakketje zit een potje met onderzetter, turftablet en zaadjes voor een kleine spar. Het is een prachtig symbool voor het uitgroeien van jullie onderneming van een klein zaadje tot een volwaardige boom! Het kaartje dat eraan zit kan helemaal zelf ontworpen en fullcolour bedrukt worden. Een mooi geschenk dat zeker gewaardeerd gaat worden.

 

Net zoals de relatie tussen klant en leverancier gekoesterd moet worden, moet dit ook met bomen gebeuren. Niet zomaar omkappen, maar blijven onderhouden en als het nodig is nieuwe boompjes planten. Een fijne boomfeestdag voor jou en je relaties toegewenst!