In verband met Hemelvaartsdag zijn wij 21 en 22 mei gesloten. U kunt wel uw bestelling plaatsen. Deze zal maandag 25 mei verwerkt worden.

Duurzame koffiebekers

Koffiebekers voor op kantoor of onderweg kunnen best wat duurzamer, vinden wij. Neem daarom afscheid van de plastic bekers en ga voor biologisch afbreekbare kartonnen koffiebekers. Deze milieuvriendelijke wegwerpbekers zijn voorzien van een unieke zetmeel coating zodat er warme dranken in kunnen. Voor onderweg zijn er de bekers van ecologisch bamboe die hergebruikt kunnen worden. Dat drinkt goed, zo’n duurzame koffiebeker!

Filteren

Beker van bamboe

bamboevezels | inhoud 350 ml

Vanaf 1 juni

Vanaf

1,65

Herbruikbare beker

Bio materiaal | 500 ml

Vanaf 15 juni

Vanaf

0,80

100% recyclebare beker

geproduceerd in Duitsland

Vanaf 15 juni

Vanaf

0,57

Milieuvriendelijke koffiebeker

onbreekbaar en stabelbaar

Vanaf 15 juni

Vanaf

0,82

Enkelwandige koffiebeker

v.a. 100 stuks | Bamboevezel

Vanaf 3 juni

Vanaf

1,57

Nieuw

Bamboe beker to go

Met handige deksel en extra grip

Vanaf 3 juni

Vanaf

1,65

Koffiebeker van bamboe

Dubbelwandig | 6 kleuren

Vanaf 3 juni

Vanaf

2,84

Bamboe reisbeker

v.a. 100 stuks | 270 ml

Vanaf 3 juni

Vanaf

7,91

Eco Beker | Kurk

Gemaakt van PLA | Nieuw product

Vanaf 3 juni

Vanaf

10,06

Kartonnen koffiebekers met opdruk

Kartonnen koffiebekers zijn ideaal voor op kantoor, bij evenementen en festiviteiten. Extra leuk is het als uw wegwerpbekers dan zijn bedrukt met uw eigen tekst, logo of foto. Dit kan dan ook al vanaf 1000 stuks. De fullcolour bedrukking komt er haarscherp op! De bio koffiebekers zijn verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten: 240 en 360 ml. Onze kartonnen koffiebekers zijn gecertificeerd met het nummer EN - 13432 en mogen hierdoor gecomposteerd worden. De buitenkant is gemaakt van een dubbele laag karton wat ze extra stevig maakt. Kortom, deze bedrukte koffiebekers zijn precies wat u nodig hebt op een evenement!

 

Koffiebeker to go van bamboe

Naast koffiebekers van karton bieden we ook koffiebekers van bamboe aan. Deze bekers to go zijn gemaakt van bamboe, wat heel duurzaam en biologisch afbreekbaar materiaal is. Bamboe groeit namelijk snel en kan dus vaak geoogst worden, zonder dat het belastend is voor het milieu. De bamboe koffiebekers hebben een inhoud van 270 ml en zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, groen, blauw, rood en grijs waardoor er altijd wel een kleur bij uw huisstijl past. Ze zijn te bedrukken in tot wel vier verschillende kleuren, waardoor uw logo er opvallend opkomt! Wanneer uw medewerkers of relaties met deze meeneembeker reizen, wordt de opdruk door veel mensen gezien: ideale reclame dus! Het relatiegeschenk is compleet door de eco cadeauverpakking, waardoor het echt een presentje wordt.

 

Bedrukte kartonnen bekers bestellen

Bestel de koffiebekers van karton of bamboe vandaag nog via de website of vraag bij twijfel eerst een offerte aan. Wanneer u uw opdruk aanlevert, maken wij altijd eerst een gratis digitale drukproef, zodat u precies ziet hoe uw bedrukking gaat worden. Pas wanneer u akkoord heeft gegeven, starten wij met het drukproces.

 

Heeft u nog vragen over Koffiebekers bedrukt met logo? Neem contact op met Adrian de Bruijn via 0342 745771 of adrian@greengiving.nl.