Eco tassen bedrukken

Bij Greengiving  vindt u herbruikbare draagtassen en eco tassen voor uw bedrijf. Alle tassen zijn gemaakt uit duurzame en milieuvriendelijke materialen. Binnen onze collectie eco draagtassen vindt u een ruime keuze in materialen, formaten en kleuren. De eco draagtassen worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan. Bedrukt met uw logo heeft u een tas in handen die gewaardeerd wordt door klanten en relaties.

 

Meer informatie over eco tassen bedrukt met uw bedrijfslogo? Neem dan contact op met Job Pater 0342 - 745 772 of mail naar job@greengiving.nl.

Sorteer op

Luxe ZEROTREE® tassen | klein

20 x 8 x 26 cm | verschillende kleuren

bekijk product Vanaf € 0,74 per stuk

Luxe ZEROTREE® tassen | middel

26 x 10 x 35 cm | verschillende kleuren

bekijk product Vanaf € 0,94 per stuk

ZEROTREE® tassen | plat hengsel

31 x 10 x 40 cm | 0% bomenkap

bekijk product Vanaf € 2,77 per stuk

Luxe ZEROTREE® tassen | groot

30,5 + 10 x 40,5 cm | meerdere kleuren

bekijk product Vanaf € 1,09 per stuk

Bamboe draagtassen wit

38 x 42 cm | lange hengsel

bekijk product Vanaf € 1,96 per stuk

Bamboe boodschappentas wit

35 x 15 x 42 cm | lange hengsel

bekijk product Vanaf € 3,05 per stuk

Kurk tassen bedrukken

38 x 42 cm | lange hengsel

bekijk product Vanaf € 4,13 per stuk

ZEROTREE® tassen bedrukken

ZEROTREE® draagtassen zijn gemaakt zonder dat er bomen aan te pas komen. Deze tassen worden gemaakt van het afval van bananenbladeren, gras en afval uit de katoenindustrie. Door de verschillende kleuren en formaten kunnen de tassen breed worden ingezet. De tassen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een omslag- en bodemversterking. De hengsels zijn gemaakt van 2 ingeknoopte jute koorden wat de tas een extra duurzame uitstraling geeft. De ZEROTREE® tassen kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan.

 

Bamboe tassen bedrukt met uw logo

Bamboe is een mooi voorbeeld van onze ontwikkeling van duurzame en natuurlijke grondstoffen voor draagtassen. De bamboestengels kunnen tot zeer fijne vezels worden verwerkt waaruit dan weer stof wordt geweven. Deze stoft wordt gebruikt in kleding maar ook in bamboe tassen. De bamboe tassen kunnen eenvoudig worden bedrukt en zijn hiermee een goed alternatief voor katoenen, plastic en papieren tassen.

 

Bedrukte kurken tassen

Kurken tassen bedrukken met uw bedrijfslogo. Het is mogelijk bij Greengiving. Kurk is een sterk en duurzaam product waardoor het uitermate geschikt is voor het maken van draagtassen. Op de buitenzijde van de tas kunt u goed zien dat de draagtas gemaakt is van kurk, dit komt door de structuur van het materiaal. Daarnaast zorgt het kurk er ook nog eens voor dat deze tassen makkelijk schoon te maken zijn, waterafstotend is, en zacht aanvoelt. Met bedrukte kurken tassen heeft u zeker unieke tassen waar uw klanten en relaties blij van worden.

 

Meer informatie één van onze tassen met uw bedrijfslogo? Neem dan contact op met Job Pater 0342 - 745 772 of mail naar job@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.