Mokken bedrukken

Uw personeel allemaal een mok met het bedrijfslogo? Bij Greengiving is dit heel makkelijk en u zorgt gelijk voor een professionele uitstraling, ook richting klanten toe. Prachtige duurzame mokken van keramiek en porselein zullen ervoor zorgen dat wegwerpbekertjes er niet meer in komen! Ons team helpt u graag met het maken van een keuze.

Filteren

Kop & schotel Satellite 180 ml

stapelbaar | meest verkocht

Vanaf 28 oktober

Vanaf

3,01

Kop Satellite 180 ml

meest verkocht | stapelbaar

Vanaf 28 oktober

Vanaf

1,70

Bamboe mok

Verschillende kleuren | 300 ml

Vanaf 23 oktober

Vanaf

1,05

Stapelbare mok

Keramiek | 250 ml

Vanaf 11 november

Vanaf

1,16

Mok keramiek

verschillende kleuren | v.a. 100 stuks

Vanaf 11 november

Vanaf

1,25

Porseleinen mok

v.a. 100 stuks

Vanaf 11 november

Vanaf

1,27

Full colour mok | 400 ml

hoogwaardig keramiek | v.a. 50 stuks

Vanaf 11 november

Vanaf

2,90

Mok Cyprus 300 ml

Conisch model | 300 ml

Vanaf 28 oktober

Vanaf

2,22

Koffiemok van bioplastic

100% biologisch materiaal | uniek

Vanaf 4 november

Vanaf

2,52

Fullcolour mok

top kwaliteit | inhoud 400 ml

Vanaf 11 november

Vanaf

2,88

Porseleinen beker

v.a. 60 stuks | strak vormgegeven

Vanaf 28 oktober

Vanaf

3,08

Kop & Schotel Milano 180ml

vaatwasbestendig | 180 ml

Vanaf 28 oktober

Vanaf

3,39

Duurzame mokken van keramiek en porselein

Greengiving staat garant voor duurzame bedrukte mokken van keramiek en porselein. Bij keramiek komt bijvoorbeeld in het gehele productieproces vrijwel geen afval vrij en afval dat al vrijkomt wordt direct hergebruikt of ergens anders als nuttige stof toegepast. Porselein is net als keramiek hoogwaardig materiaal dat lang mee zal gaan. Gaat u eens na hoeveel wegwerpbekertjes u hiermee uitspaart! Hergebruik is dus erg belangrijk in het duurzame verhaal van onze mokken.

 

Kop en schotel bedrukken

Het ruime assortiment zal u niet teleurstellen: of u nu een mok van keramiek of porselein zoekt, overal zijn meerdere maten en varianten van. Wat dacht u bijvoorbeeld van de stapelbare mok? Of de mok die naast wit ook in de kleuren zwart, blauw, rood en geel te verkrijgen is? De mokken zijn zo nog beter aan te passen op uw huisstijl. Hiernaast hebben we nog een mooie kop en schotel die te bedrukken is en zelfs een mok die full-colour is te bedrukken! Ook drie of vier PMS-kleuren zijn natuurlijk mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer het gaat om mokken bedrukken. Omdat de mokken en schotels in kleine oplages te bestellen zijn, is het een ideaal relatiegeschenk voor het mkb.

 

Bedrukte mokken bestellen

Ziet u uw medewerkers, relaties of klanten al rondlopen met een mooie porseleinen of keramieken mok met uw bedrijfslogo? Bestel dan vandaag nog uw mokken, koppen of bekers. Het bestelproces is erg eenvoudig: u bestelt simpelweg via de site of vraagt eerst een offerte op. Vervolgens levert u een logo aan en maken wij een gratis digitale drukproef. Pas als die door u is goedgekeurd, starten wij met het drukproces. Zeven werkdagen later wordt er een prachtig pakket vol bedrukte mokken bij u afgeleverd!

 

Heeft u nog vragen over onze mokken, koppen en bekers bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.