Retulp thermosbekers en drinkflessen

Een mooie drinkfles kopen, plastic besparen én water doneren? Met de waterflessen van Retulp kan het allemaal tegelijk. Hoe dat kan, vertellen we graag in onderstaand verhaal. U kunt de flessen uiteraard laten bedrukken met uw logo of tekst. Het resultaat is een prachtige, duurzame fles.

Filteren

Dubbelwandige fles met theefilter

14 kleuren | 300 ml

Vanaf 6 augustus

Vanaf

11,85

Thermosfles 500 ml | Retulp

dubbelwandig

Vanaf 6 augustus

Vanaf

7,52

Retulp fles met drinkdop

500 ml | enkelwandig

Vanaf 6 augustus

Vanaf

7,92

Enkelwandige fles | 600 ml

Retulp | metalen dop

Vanaf 6 augustus

Vanaf

8,97

Retulp met metalen dop

500 ml | dubbelwandig

Vanaf 6 augustus

Vanaf

9,44

Retulp thermosfles

Vanaf 6 augustus

Vanaf

9,52

Retulp Urban 500 ml

leverbaar in 9 verschillende kleuren

Vanaf 6 augustus

Vanaf

10,56

Retulp Waterfles Urban 750 ml

bamboe cap | 6 kleuren

Vanaf 6 augustus

Vanaf

10,65

Bamboe thermosfles met theefilter

RVS dop | 420 ml

Vanaf 6 augustus

Vanaf

10,95

Dubbelwandige fles 500 ml

metalen dop | 3 kleuren

Vanaf 6 augustus

Vanaf

11,45

Nieuw

Retulp food container

Vanaf 6 augustus

Vanaf

13,60

Retulp rvs waterfles

Retulp (vroeger Tulper genoemd) verkoopt rvs flessen om single use plastic tegen te gaan en hergebruik te stimuleren. Daarnaast zorgt Retulp voor schoon drinkwater voor mensen in derdewereldlanden. Ze hebben namelijk een speciale Water Vender Machine ontwikkeld die precies bijhoudt hoeveel liter water er wordt gebruikt. Op deze manier kan Retulp de belofte waarmaken dat de inhoud van elke verkochte fles keer 1000 wordt weggegeven. Ook worden mensen lokaal opgeleid om de machine te kunnen onderhouden. Wilt u dit prachtige project steunen? Geef dan een praktische waterfles of thermosfles weg als duurzaam relatiegeschenk.

 

Rvs drinkfles met opdruk

Alle Retulp flessen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled roestvrijstaal, bamboe of bioplastic. Uiteraard zijn de flessen BPA-vrij. De Retulp drinkfles is typisch Hollands, handig en herbruikbaar. Zo’n stijlvol en duurzaam product wilt u uw klanten en relaties niet onthouden. U kunt de flessen laten bedrukken met uw tekst of logo, zodat de ontvanger een prachtig gepersonaliseerd geschenk krijgt. Bovendien verbindt u uw bedrijfsnaam aan duurzaamheid. Dat is perfect, toch?

 

Eco waterfles Retulp bestellen

Gaat u voor de Retulp waterfles of thermosfles? U kunt de flessen eenvoudig bestellen via onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een offerte op te vragen. Na het uploaden van uw logo of tekst maken wij een gratis digitale drukproef. Zo kunt u alvast zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Na akkoord op de drukproef beginnen we met het drukproces. U hebt de duurzame flessen vervolgens snel in huis.

 

Heeft u nog vragen over bedrukt of onbedrukt Retulp? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.