Retulp thermosbekers en drinkflessen 

Een mooie drinkfles kopen en tegelijkertijd plastic besparen én water doneren? Met de waterflessen van Retulp kan het, aangezien voor elke verkochte fles de inhoud keer 1000 wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden. Een prachtig verhaal dus om aan uw relaties te vertellen wanneer u een waterfles of sportbidon met logo weggeeft als relatiegeschenk. 

Filteren

Dubbelwandige fles met theefilter

14 kleuren | 300 ml

Vanaf 10 november

Vanaf

10,09

Retulp Bidon Bioplastic

750 ml | 93% suikerriet

Vanaf 18 december

Vanaf

4,94

Retulp Urban 500 ml

leverbaar in 8 verschillende kleuren

Vanaf 10 november

Vanaf

7,14

Retulp fles met drinkdop

500 ml | enkelwandig

Vanaf 10 november

Vanaf

7,14

Enkelwandige fles | 600 ml

Retulp | metalen dop

Vanaf 10 november

Vanaf

7,17

Thermosfles 500 ml | Retulp

dubbelwandig

Vanaf 10 november

Vanaf

8,10

Retulp Waterfles Urban 750 ml

bamboe cap | 6 kleuren

Vanaf 10 november

Vanaf

8,89

Bamboe thermosfles met theefilter

RVS dop | 420 ml

Vanaf 10 november

Vanaf

10,80

Retulp met metalen dop

500 ml | dubbelwandig

Vanaf 10 november

Vanaf

10,31

Dubbelwandige fles 500 ml

metalen dop | 3 kleuren

Vanaf 10 november

Vanaf

11,25

 

Retulp RVS waterfles 

Retulp (vroeger Tulper genoemd) brengt mooie herbruikbare flessen van slijtvast rvs op de markt om single use plastic tegen te gaan en hergebruik stimuleren. Daarnaast zorgt Retulp voor schoon drinkwater voor mensen in derdewereldlanden. Dit doen ze niet op een manier waarbij er een waterpomp wordt neergezet die het na een paar jaar niet meer doet, maar ze hebben een speciale Water Vender Machine ontwikkeld die precies bijhoudt hoeveel liter water er wordt gebruikt, zodat de belofte dat de inhoud van elke verkochte fles keer 1000 wordt weggegeven, kan worden waargemaakt. Ook worden mensen lokaal opgeleid om de machine te kunnen onderhouden. Wanneer u als bedrijf dit prachtige project kunt steunen door een praktische waterflesthermosfles of sportbidon weg te geven als relatiegeschenk, is de keuze niet moeilijk meer.  

 

Rvs drinkfles met opdruk 

Alle Retulp flessen zijn gemaakt met behulp van milieuvriendelijke materialen en zijn uiteraard BPA-vrij. De thermosflessen en waterflessen zijn gemaakt van (gedeeltelijk) gerecycled roestvrij staal dat ook nog eens goed recyclebaar is. Kortom, de Retulp drinkfles is typisch Hollands, handig en herbruikbaar! Zo’n mooi product wilt u uw klanten en relaties natuurlijk niet onthouden. U kunt de flessen dan ook laten bedrukken met uw tekst of logo, zodat de ontvanger een prachtig gepersonaliseerd geschenk krijgt. En stiekem is het natuurlijk ook effectief reclame maken voor uw bedrijf, aangezien u uw bedrijfsnaam verbindt aan een uitermate duurzaam geschenk. Voor alle partijen een winsituatie, dus! 

 

Eco waterfles Retulp bestellen 

Heeft u een keuze kunnen maken uit de Retulp drinkflessen of sportbidons? Dan kunt u uw waterfles naar keuze bestellen via de website, of u kunt kiezen om eerst een offerte op te vragen. Na het uploaden van uw logo of tekst, maken wij een gratis digitale drukproef voor u. Zo kunt u alvast zien hoe het gaat worden en of dat naar wens is. Na akkoord op de drukproef beginnen we met het drukproces en sturen we de duurzame flessen u zo snel mogelijk toe. Kom maar op met die blije klanten en relaties! 

 

Nog vragen over de Retulp drinkflessen, de bedrukking of het bestelproces? Wat het ook is, onze verkoopspecialist Adrian staat voor u klaar. Hij is telefonisch te bereiken op 0342 - 745 771 of per mail op adrian@greengiving.nl.