Het verhaal van Retulp

Het verhaal van Retulp begon in 2014. De oprichter wilde zich inzetten om de plastic soep in de oceanen te verminderen. Daarom bedacht hij het plan om herbruikbare flessen te produceren, zodat het recyclen van plastic voorkomen kan worden. Inmiddels zijn de trendy flessen van Retulp erg populair én staan ze bekend als bijzonder duurzaam relatiegeschenk. 

 

De missie van Retulp

Voor Retulp is het duidelijk: de plastic soep moet drastisch verminderd worden. En wegwerpplastic is geen optie meer. Of zoals ze zelf zeggen: 'eenmalig is schandalig'. Retulp wil mensen motiveren om herbruikbare drinkflessen te gebruiken. Hiermee kan iedereen bijdragen aan de verkleining van de enorme berg plastic afval. Draag je ook een steentje bij?

Mission Indisposable

De doelstelling van Retulp voor 2022 is: 

 

  • 20 miljoen liter drinkwater doneren (1000x de inhoud van elke verkochte fles wordt gedoneerd)
  • 20 miljoen plastic wegwerpflesjes vermijden

Op de pagina van Mission Indisposable kun je realtime zien in hoeverre deze doelstelling bereikt is.

Waarom Retulp?

Omdat het goed is voor jezelf, voor de ander en voor de planeet. Dat is wat Retulp zelf zegt. Van die eerste uit het rijtje maken wij natuurlijk 'voor uw relaties'. Bovendien voegen we er nog eentje toe. Dit zijn volgens ons de redenen om voor Retulp te kiezen:

 

  • Voor je relaties: een Retulp fles is een stijvol en trendy geschenk voor je relaties of medewerkers. Bovendien kunnen ze er lang mee doen. Gegarandeerd dat ze hier blij mee zijn!
  • Voor je organisatie: met een Retulp fles als relatiegeschenk laat je zien dat je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan.
  • Voor de ander: bij aankoop van een Retulp fles zorg je ervoor dat iemand anders op deze aarde ook schoon drinkwater krijgt. De donaties worden onder controle van Aqua for All geïnvesteerd in waterprojecten die worden uitgevoerd door Amref Flying Doctors, het Rode Kruis, Simavi en World Vision.
  • Voor de planeet: alleen door het consequent gebruiken van hervulbare flessen, kunnen we toenemende berg wegwerpflesjes, bekertjes en blikjes echt tegen gaan.

 

Retulp flessen

In het assortiment van Retulp zitten zowel gewone flessen als thermosflessen. Alle items kunnen worden bedrukt of gegraveerd met je logo. Sommige flessen kunnen zelfs met een persoonsnaam worden bedrukt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retulp Urban

Dubbelwandige fles

 

 

 

✔ Roestvrijstaal

✔ Inhoud 500 ml

✔ Verkrijgbaar in 9 kleuren

✔ Bamboe detail op de dop

✔ Ook als 750 ml

✔ Stoer en robuust

✔ Gemaakt van gerecycled rvs

✔ Inhoud 500 ml

✔ Stijlvolle zwart-wit kleurovergang

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bamboe thermosfles

Retulp thermosfles

Fles met theefilter

 

✔ Inhoud 420 ml

✔ Gerecycled rvs en bamboe

✔ Inclusief theefilter

 

✔ Compact formaat (250 ml)

✔ Gerecycled rvs en bamboe

✔ Inclusief theefilter

 

✔ Strak design

✔ Gemaakt van rvs

✔ Inhoud 300 ml

✔ Verkrijgbaar in 14 kleuren