Join the Pipe blogs

Het verhaal van Join the Pipe

Refill, reuse, reduce: dat is de rode draad in het verhaal van Join the Pipe. Als iedereen een herbruikbare fles gebruikt én toegang heeft tot schoon kraanwater, kunnen we de berg plastic afval verminderen. Met hun herbruikbare flessen en drinkwaterprojecten maakt Join the Pipe het voor veel mensen mogelijk om een duurzame keuze te maken.

 

De missie van Join the Pipe

Bij Join the Pipe zetten ze zich in voor een wereld waarin iedereen, overal, toegang heeft tot schoon drinkwater. Daarnaast staat het verminderen van plastic afval hoog op de agenda. Daarom heeft Join the Pipe een aantal projecten opgezet, zoals het plaatsen van watertappunten en handpompen en organiseren van clean-ups. 

BluePump

Join the Pipe heeft de BluePump ontwikkeld: een duurzame en kwalitatieve handpomp die 100 meter diep gaat. De pomp wordt geplaatst in rurale gebieden in Afrika, zodat ook de mensen daar toegang hebben tot veilig drinkwater. De pomp is vijf jaar onderhoudsvrij, wat zeker in afgelegen gebieden een uitkomst is.

Join the Pipe projecten

 

City Clean Up

In grote steden in Afrika en Azië wordt er veel uit plastic flesjes en zakjes gedronken. Deze worden vervolgens op straat gegooid, waardoor de berg plastic afval alleen maar toeneemt. Join the Pipe organiseert daarom City Clean Ups, waarbij schoolkinderen helpen om het afval op te ruimen.

 

Water Kiosk at School

Bij scholen worden speciale water kiosks opgezet die door kinderen worden gerund. Bij deze kiosks wordt koud water in flesjes verkocht en kunnen kinderen de flesjes hervullen bij het watertappunt. 

 

Blue Pump

Join the Pipe installeert de speciaal ontwikkelde BluePump in rurale gebieden in Afrika. Deze duurzame handpomp is makkelijk in gebruik en 5 jaar onderhoudsvrij. Op deze manier zorgt Join the Pipe voor concrete oplossingen om de problematiek van schoon drinkwater aan te pakken.

 

City Taps

Wereldwijd zijn al meer dan 4500 watertappunten geplaatst. Bij deze tappunten kunnen mensen hun fles vullen en gebruikmaken van schoon en veilig drinkwater.

 

Voor elke fles die verkocht wordt, krijgt een kind in Afrika ook een fles óf wordt er een bijdrage geleverd aan een van deze projecten.

 

    

 

 

Join the Pipe fles als relatiegeschenk

De flessen van Join the Pipe zijn bijzonder geschikt als duurzaam relatiegeschenk. Niet alleen omdat de flessen een mooi design hebben, maar ook omdat het verhaal van Join the Pipe de moeite waard is om te vertellen. Bovendien draagt u op deze manier bij aan een mooie missie. 

 

 

 

Join the Pipe fles

โœ” Verkrijgbaar in zwart en wit

โœ” Ring in 8 verschillende kleuren

โœ” Inhoud 400ml

โœ” Bedrukking in 1-4 kleuren

โœ” BPA-vrij

 

 

 

 

 

 

Join the Pipe fles bedrukt

โœ” Verkrijgbaar in 8 kleuren

โœ” Inhoud 500ml

โœ” BPA-vrij

โœ” Bedrukking in 1-4 kleuren