Het verhaal van Correctbook

In 2014 zag oprichter Sam tijdens een vakantie in Zuid-Afrika dat kinderen geen of beperkt toegang hadden tot schrijfmaterialen zoals pen en papier. En hoe kun je leren schrijven als je niets hebt om op te schrijven? Deze ervaring was voor Sam de aanleiding om de Correctbook te ontwikkelen: een uitwisbaar notitieboek dat hier én in ontwikkelingsgebieden oneindig mee gaat.

 

De missie van Correctbook

Met de aankoop van elk Correctbook voorziet Correctbook kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal. Het ambitieuze doel van Correctbook is dat in 2023 1 miljoen kinderen een jaar lang van schrijfmateriaal worden voorzien. Help mee om dit doel te bereiken door bedrukte Correctbooks cadeau te doen aan personeel of relaties!

Hoe werkt Correctbook?

Heel simpel. Maak notities met de Correctbook pen, scan en digitaliseer de notities met de Correctbook app en wis ze vervolgens uit met het Correctbook wisdoekje. Op deze manier kan het notitieboek eindeloos worden gebruikt!

 

Klik op de afbeelding hieronder voor een video met uitleg.

 

              

Correctbook in Afrika

Het uitwisbare schrijfmateriaal van Correctbook wordt gedoneerd via diverse organisaties in Afrika. Door de “Teaching With Impact” samenwerking met Edukans breidde het verspreidingsgebied van Correctbook uit. Inmiddels creëren ze impact in de volgende Afrikaanse landen: Rwanda, Kenia, Ethiopië, Zuid-Afrika, Ghana, Gambia, Malawi en Oeganda. Naast het leveren van Correctbooks aan basisscholen worden er ook productielocaties opgezet in deze landen.

 

Correctbook als relatiegeschenk

Zoek je een praktisch relatiegeschenk waarmee je ook nog eens bijdraagt aan een bijzondere missie, dan is Correctbook zeker een goede keuze. De Correctbook is in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Je kunt zelfs je eigen ontwerp op het notitieboek laten bedrukken. Perfect als duurzaam promotiemiddel!

 

 

Correctbook producten

 

 

 

 

Correctbook softcover

βœ” Verkrijgbaar in A4, A5 en A6

βœ” Keuze uit meerdere kleuren (afhankelijk van formaat)

βœ” 20 vellen (40 kantjes)

βœ” Full colour ontwerp mogelijk

βœ” Inclusief penhouder, pen en wisdoekje

βœ” Ontwerp pagina's: keuze uit 8 opties

βœ” Ringband waar pagina's in/uit kunnen

 

 

 

 

 

 

Correctbook pocket

βœ” Formaat 110 x 70 mm

βœ” Inclusief penhouder, pen en wisdoekje

βœ” 20 vellen (40 kantjes)

βœ” Blanco pagina's

βœ” Full colour ontwerp mogelijk

βœ” Ringband waar pagina's in/uit kunnen

 

 

 

 

 

Correctbook gamebook

βœ” 22 uitwisbare, uitklikbare pagina's 

βœ” 14 verschillende spelletjes

βœ” Incl. stiften, dobbelstenen en wisdoekje

βœ” Full colour eigen ontwerp

βœ” Ringband waar pagina's in/uit kunnen