• 21 juni 2021
  • leestijd 3 min.

Oneindig notities maken met Correctbook

We doen natuurlijk het liefst zoveel mogelijk digitaal, maar soms is een notitieboekje gewoon erg handig om even snel wat op te schrijven. Voor de nieuwe generatie notitieboekjes wordt alleen geen gewoon papier gebruikt. Nee, de revolutionaire Correctbook is oneindig herbruikbaar dankzij de uitwisbare pagina’s. Het is vergelijkbaar met een whiteboard, maar dan met een schrijfervaring zoals op papier – de inkt vlekt bijvoorbeeld niet als je er overheen veegt. Lees snel verder voor alle voordelen van dit magische notitieboek!

Correctbook: simpel, kostenbesparend en duurzaam

Correctbook heeft een eenvoudig systeem bedacht voor het schrijven en uitwissen van notities. Het uitwissen kan met een (vochtig) doekje of simpelweg met de wisser die op de marker zit. Omdat er oneindig lang met hetzelfde notitieboek kan worden gedaan, bespaart dat in kosten, helemaal op grote schaal. Daarnaast wordt er geen papier gebruikt waarmee papierverspilling wordt tegengegaan. Op het eerste gezicht zijn er dus al genoeg voordelen te bedenken!

 

Strijd tegen analfabetisme

Correctbook heeft ook een maatschappelijke missie. Met de verkoop van elke Correctbook wordt één kind in een ontwikkelingsgebied drie maanden lang van dit uitwisbare schrijfmateriaal voorzien. De scholen in deze gebieden worden vaak slecht bevoorraad en hebben gebrek aan pen en papier. Correctbook zoekt juist deze scholen op om de kinderen van levenslang schrijfmateriaal te voorzien. Zo kunnen ze leren schrijven en wordt analfabetisme tegengegaan met uw Correctbook aankoop! 

 

Sla notities op met de app

Het is nog niet klaar met de innovativiteit van Correctbook, want zijn er notities die u graag wilt behouden? Dan kunt u die makkelijk opslaan via de Correctbook app, waardoor u de pagina alsnog uit kunt vegen en opnieuw kunt gebruiken. Aan alles is gedacht! Niet voor niets is Correctbook dan ook verkozen tot promotiegift van het jaar 2017, 2018 én 2019.

 

Correctbook als relatiegeschenk

Een Correctbook is prachtig om als relatiegeschenk weg te geven aan uw personeel, relaties of klanten. De notitieboeken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van A4 tot A7 en op de voorkant kan uw bedrijfsnaam of -logo full colour worden bedrukt. Het is zelfs ook mogelijk om een volledig ontwerp aan te leveren. Naast dat u mensen blij maakt met een ontzettend mooi en handig geschenk, draagt u een steentje bij in de strijd tegen analfabetisme!

 

Meer lezen? Bekijk onze Correctbook merkpagina.