Textiel & Caps bedrukken

Op zoek naar t-shirts, petten of handdoeken met bedrukking? Greengiving heeft een compleet assortiment verantwoorde textielproducten. Zo is de kleding gemaakt van organisch katoen en zijn de handdoeken BSCI en Oeko-tex gecertificeerd. De standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker. 

Zeesokken

Verpakt in een doosje

Vanaf 4 september

Vanaf

5,37

Biologische kleding bedrukken

Kleding bedrukken als promotie- bedrijfskleding of relatiegeschenk. Kies de duurzame en biologische kleding van Greengiving. De kleding in ons assortiment is duurzaam, biologisch en sociaal. Onze producten kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst op verschillende posities. Naast de standaard opdruk met 1-4 kleuren is Full Colour nu ook al mogelijk. Met gebruik van 100% biologisch katoen wordt een reductie gerealiseerd van 90% CO2 uitstoot. De reductie van 90% is bereikt door een combinatie van biologische katoenteelt, verbeterde efficiëntie in het productieproces en het transport, en het gebruik van groene zonne- en windenergie in plaats van fossiele brandstoffen.

Sociaal verantwoordelijk

Naast duurzaam staan we bij Greengiving ook voor sociaal. Dit betekend voor ons; geen kinderarbeid, veilige werkomstandigheden, eerlijk loon en geen excessieve werktijden. De fabrieken worden voortdurend gemonitord om te verzekeren dat deze blijven voldoen aan de standaarden. Dit in aanvulling op de certificaten SA8000, BSCI, SAFE en GOTS.

 

Bij Greengiving kunt u diverse soorten duurzame kleding laten bedrukken met uw logo of tekst. Bestel vandaag nog biologische kleding bedrukt met uw logo en ontvang uw bestelling binnen 7 werkdagen op het door u gewenste adres! 

 

Heeft u nog vragen over het product, bedrukking en/of levertijd? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.