• 23 april 2018
  • leestijd 4 min.

5x relatiegeschenken op zonne-energie

Het is volop voorjaar en dat betekent dat het zonnetje steeds vaker schijnt. De energie die de zon uitstraalt is geweldig duurzaam, dus daar moet dan ook wat mee gedaan worden. Zorg bijvoorbeeld dat je relatiegeschenken op zonne-energie aanbiedt! Erg origineel en je klanten en relaties zullen er erg blij mee zijn. Bovendien wordt de aarde niet uitgeput door deze vijf originele producten. Lees snel verder!

1. Solar sunflower

Zonnebloemen stralen energie uit, staan voor vrolijkheid, optimisme en gezondheid. Deze unieke zonnebloem verzamelt energie via een solar paneel en zet dit om in duurzame stroom voor je mobiele telefoon. Enorm duurzaam én het staat ook nog eens heel leuk op je bureau! Is er even geen zon? Geen probleem, deze bijzondere powerbank wordt geleverd met een oplaadbare batterij en een mini USB-kabel.

 

2. Solar zaklamp op zonne-energie

Een zaklamp is al vanouds een handig product. In het donker zorgt de lamp voor veiligheid en overdag kan hij worden opgeladen door de zon. Op de onderkant zit namelijk een zonnepaneeltje en op de bovenkant is de zaklamp te bedrukken met je eigen logo. Zo is de zaklamp naast duurzaam ook een opvallend relatiegeschenk!

 

3. Solar zakrekenmachine

Wilt je graag een rekenmachine weggeven die handig is voor op het bureau van je relaties en ook nog eens makkelijk is mee te nemen? Dan is deze zakrekenmachine op zonne-energie precies wat je nodig hebt. Het apparaatje is ook nog eens heel duurzaam omdat de behuizing is gemaakt van maïskunststof. Alleen maar voordelen dus aan dit vrolijke rekenwondertje!

 

4. Solar powerbank

Met deze powerbank kunnen je relaties hun telefoon in stijl opladen. Omdat de powerbank op zonne-energie werkt spat de duurzaamheid er vanaf. De powerbank heeft een groot vermogen van 8000 mAh, genoeg om meerdere keren op te laden. De powerbank kan worden bedrukt met je logo en/of tekst in drie PMS-kleuren of zelfs full-colour!

 

5. Waka Waka Light

WakaWaka betekent 'schitterend licht' in het Swahili. Deze leeslamp beschikt over de meest efficiënte solar ledlamp ter wereld. Eén dag opladen in de zon geeft tot wel 80 uur zeer fel, veilig en duurzaam licht. Extra mooie bijkomstigheid: als je een WakaWaka lamp kiest als relatiegeschenk, help je mee om zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit. Inmiddels gebruiken al meer dan een miljoen mensen WakaWaka producten.

 

Wist je dat er zulke originele producten op zonne-energie waren? Er zit vast wel iets bij wat je klanten en/of relaties zullen waarderen. Leuk en duurzaam, daar houden we van!