• 12 juni 2024
  • leestijd 3 min.

6 duurzame giveaways voor beurzen en evenementen

Met de zomer voor de deur is het festivalseizoen al lang en breed naar binnen gewandeld. Sta je open voor nieuwe ervaringen, leg je graag contacten en hou je van plezier? Dan is het goede nieuws: het seizoen duurt nog een poos. Wij zetten 6 duurzame relatiegeschenken voor evenementen op een rijtje voor je. De items zijn ook handig voor beurzen of andere zakelijke bijeenkomsten. Laat je inspireren en ga goed voorbereid naar je favoriete evenementen.

Of je nu zelf een evenement organiseert of als bezoeker gaat, wij helpen je graag een handje met het vinden van de juiste promotionele producten. Natuurlijk zijn er nog genoeg andere duurzame items voor evenementen waarmee je mensen blij maakt. Kunnen we met je meedenken? Neem gerust contact op!

 

1. Duurzame festivalbandjes

Het dragen of uitdelen van milieuvriendelijke festivalbandjes is een mooie manier om te laten zien dat je toekomstgericht bent. Eerlijk is eerlijk, de meeste bandjes worden na het evenement snel weggegooid. Bij een festivalbandje van duurzaam materiaal hoef je daar geen slecht gevoel aan over te houden. Bovendien zijn de bandjes net even iets origineler dan de standaard varianten. Kies voor een armbandje van biologisch afbreekbaar kurk of gerecycled plastic. Of geef bandjes van groeipapier en geniet van de bloei van prachtige bloemen! Uiteraard zijn alle armbandjes te bedrukken met je logo of tekst.

 

2. Gepersonaliseerde keycords

Draag je graag een steentje bij aan een duurzame toekomst? Geloof het of niet, bij Greengiving zijn zelfs de keycords op een groene manier gemaakt. Keycords of lanyards zijn onmisbaar bij een evenement. Met een bedrukking van je logo maak je je organisatie goed zichtbaar. Omdat de keycords in diverse duurzame materialen als groeipapier, RPET en kurk verkrijgbaar zijn, stel je ze geheel naar eigen wens samen. Wanneer je gaat voor een keycord van katoen weet je zeker dat je er lang mee kan doen. Oftewel, een simpele stap om je evenement te verduurzamen!

 

3. Badges van bamboe of groeipapier

Het is erg handig én persoonlijk om bij beurzen nieuwe contacten aan te kunnen spreken bij naam. Met badges van bamboe of groeipapier badges is je personeel altijd herkenbaar. Deze duurzame badges zijn namelijk personaliseerbaar door het bedrukken van je eigen ontwerp. Met een speld of combi-clip bevestig je de badge gemakkelijk aan elk soort kledingstuk. De ideale manier om aan relaties te laten zien dat je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan.

 

4. Bedrukte katoenen tassen

Op zoek naar een leuke giveaway met een minimale impact op het milieu? Of geef je je personeel of relaties graag een ruime tas voor bijvoorbeeld een festival? Een katoenen tas is een goed idee! Je valt zeker op en straalt verantwoordelijkheidsbesef uit. Onze collectie bestaat uit tassen van verschillende materialen. Ze zijn stuk voor stuk van stevige kwaliteit en daarom vaak herbruikbaar. Laat je logo of bedrijfsnaam op de katoenen tassen full colour bedrukken om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten. Wat je ook kiest, bij Greengiving ben je aan het juiste adres voor bedrukte katoenen tassen.

 

5. Herbruikbare waterflessen

Het is enorm belangrijk om gehydrateerd te blijven tijdens een evenement. Wel zo prettig als je je stem veel gebruikt bij het maken van connecties op een beurs of bij het zingen op een festival. De keuze is reuze als het om waterflessen gaat, van de welbekende Doppers tot aan stijlvolle rvs flessen. Zo'n praktisch en duurzaam relatiegeschenk scoort altijd punten. Met een bedrukking van je logo of tekst maak je op een effectieve en milieuvriendelijke manier merkpromotie en laat je zien dat je zorgt draagt voor de aarde.

 

6. Groeipapier visitekaartjes

Een visitekaartje moet uitnodigend zijn en de aandacht trekken. Met visitekaartjes van groeipapier krijg je dat ongetwijfeld voor elkaar. Heb je de contactgegevens ergens opgeslagen? Dan stop je het visitekaartje gewoon in de grond en na een tijdje geniet je van een vrolijke mix van zomerbloemen. De kaartjes zijn van stevig groeipapier (200 gr./m2) en full colour te bedrukken. Een groene manier om te netwerken!

 

Heb je binnenkort een beurs of evenement op de planning staan? Neem dan voor meer inspiratie eens een kijkje tussen onze beursartikelen en giveaways.