Een BeCommerce keurmerk voor Greengiving.be

Sinds kort is Greengiving.be gecertificeerd met het BeCommerce keurmerk. Dit label geeft in het kort aan dat we een betrouwbare en veilige webshop zijn. BeCommerce is de Belgische tak van het Ecommerce Europe trustlabel, dat Europawijd veilig online winkelen garandeert en ervoor zorgt dat de regels overeenkomen. Ook dit trustlabel mag Greengiving.be dragen. Om concreet te maken wat dat nu betekent, gaan we in deze blog uitleggen wat de gedragscode is waar we ons aan houden en wat u als consument dus van ons kunt verwachten.

11 september 2019 - Leestijd 3 min.

De tien regels waar we ons aan (zullen) houden hebben alles te maken met veiligheid, betrouwbaarheid en privacy. Hier worden we op gecontroleerd, dus u kunt ervan op aan!

 

1. We zeggen wie we zijn

We geven u duidelijke informatie over onze identiteit, adres en hoe u op een handige manier contact met ons op kunt nemen (bijvoorbeeld e-mail, sociale media, telefoon) voordat u een bestelling plaatst. Deze informatie kunt u zowel op onze website www.greengiving.be als in onze correspondentie vinden. 


2. Producten en diensten worden adequaat beschreven

Onze producten worden geleverd op basis van de beschrijving en de productfoto. Wij herinneren u aan het bestaan ​​van een wettelijke conformiteitsgarantie voor goederen.


3. We zijn duidelijk en transparant

We zijn transparant over ons aanbod en de prijs die u moet betalen voor onze diensten of onze producten voordat u het bestelproces ingaat. We brengen geen extra kosten in rekening voor diensten of producten tenzij u expliciet akkoord bent gegaan met deze aanvullende diensten of producten. Voordat u het contract sluit, ziet u de definitieve prijzen, inclusief btw en verzendkosten.

 

4. We zorgen voor een soepel bestelproces

Wij zorgen voor een transparant, toegankelijk en gemakkelijk bestelproces dat u voorziet met de mogelijkheid om uw bestelling te controleren en eventueel te corrigeren voordat u definitief besluit te bestellen. We zullen uw bestelling altijd bevestigen en u informatie geven over uw bestelling en voortgang ervan.

 

5. We communiceren onze contractvoorwaarden

We bieden eerlijke, gemakkelijk toegankelijke en transparante contractvoorwaarden in duidelijke taal die uw rechten respecteren. Dit wordt op een logische manier gecommuniceerd, door ze op de homepagina van de website te zetten en ze mee te sturen met onze e-mails..

 

6. We bieden u veilige betaalmethoden

Wij bieden u transparante, handige, breed geaccepteerde en veilige betaalmethoden (betaling vooraf, betaling achteraf en iDeal).

 

7. We zorgen voor een goede en snelle bezorging

We gebruiken transparante, handige, algemeen geaccepteerde en veilige bezorgsystemen op basis van de informatie verstrekt tegen transparante prijzen. Wij leveren op de plaats en tijd zoals aangegeven op de website of zoals rechtstreeks is gecommuniceerd.

 

8. We verstrekken informatie over uw (herroepings)rechten

Voordat u het contract sluit, verstrekken we duidelijke en transparante informatie over uw wettelijke rechten en plichten, uw herroepingsrecht of de afwezigheid daarvan, de kosten om te bewerkstelligen uw herroepingsrecht (zoals en indien vereist door EU-wetgeving) en, in geval u daarvan gebruik wilt maken, het standaard Europese herroepingsformulier. Wij zorgen voor een gemakkelijke en transparante retour en terugbetalingsprocedures.

 

9. U kunt gemakkelijk contact opnemen

U kunt altijd op een gemakkelijke en handige manier contact met ons opnemen. We hechten waarde aan een transparante en gemakkelijk toegankelijke klantenservice en klachtenbehandelingssysteem.

 

10. We respecteren uw privacy

Wij beschermen uw gegevens en zorgen voor een veilige webomgeving. Wij zijn transparant en u informeren over het verzamelen en verwerken van uw gegevens en de doeleinden waarvoor we ze gebruiken, inclusief informatie over het cookiebeleid. Gegevens worden verzameld om het contract uitvoeren en ons aanbod aan u en uw koopervaring verbeteren. Uw gegevens worden verzameld in overeenstemming met de wetgeving inzake gegevensbescherming en privacy en, voor zover wettelijk vereist, alleen met uw uitdrukkelijke toestemming.