• 25 maart 2024
  • leestijd 2 min.

De beste relatiegeschenken voor overheid en gemeente

Rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en meer: de overheid is belangrijk in de structuur van ons land. Daar horen ook geschikte relatiegeschenken bij om uit te delen aan relaties, belanghebbenden en personeel. Wij helpen je graag met duurzame geschenken met een professionele uitstraling!

Goede verbindingen tussen de juiste mensen zijn van groot belang in overheidsinstanties en relatiegeschenken kunnen daarbij helpen. Plus: het is goed om medewerkers te belonen en motiveren in hun werk! Zoek je inspiratie voor een passend duurzaam relatiegeschenk voor overheidsinstanties? Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet.

 

Luxe koffiemok

Zeker nu veel wegwerpbekertjes niet meer gebruikt mogen worden, is het slim om te investeren in mooie koffiebekers voor op kantoor. Een luxe koffiemok met logo, bijvoorbeeld van jouw gemeente, heeft een professionele uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor deze mokken met strak ontwerp in rustige kleuren of voor een duurzame mok met kurken detail. Zijn jouw relaties en personeel vaker onderweg dan achter een bureau? Ga dan voor een luxe reisbeker.

 

Groeipapier

Wil je iemand bedanken, uitnodigen of van informatie voorzien? Kies dan eens voor groeipapier om je boodschap te delen! Het papier kan geplant worden, waarna het kan uitbloeien tot mooie bloemen. Een kaart van groeipapier blijft vaak wat langer in het zicht en belandt in veel gevallen niet in de papierbak. In plaats daarvan geef je een blijvende herinnering! Kies voor een kaart in allerlei vormen, of maak je eigen bureaukalender van groeipapier.

 

 

Uitwisbaar notitieboek

Hoewel steeds meer zaken digitaal gaan, blijft het toch fijn om te schrijven. Help je relaties en personeel te verduurzamen door een uitwisbaar notitieboek cadeau te doen! De aantekeningen kunnen op een handige manier gedigitaliseerd worden, zo zijn de gedachten nooit verloren. Kies bijvoorbeeld voor een hardcover A5 bambook met papierbelijning naar keuze, of ga voor een correctboek A6. Of hebben jouw relaties meer baat bij een uitwisbare agenda? Het is mogelijk om je notitieboek te personaliseren met persoonsnaam, zo heeft iedereen een uniek geschenk!

 

 

Duurzame drinkfles

Een goede drinkfles is onmisbaar. Het is tenslotte belangrijk om genoeg water te drinken! Door een mooie duurzame drinkfles te geven, stimuleer je ook een gezonde levensstijl. En de keuzes zijn eindeloos: ga jij voor de dopper, stanley of toch de retulp? Of kies voor één van onze andere waterflessen die zeker in smaak zullen vallen.

 

 

 

Tony’s Chocolonely

Een geschenk wat bij (bijna) iedereen goed in de smaak valt is natuurlijk chocolade! De repen van Tony’s Chocolonely zijn gemaakt van eerlijke cacaobonen en daarbij ook ontzettend lekker. Er zijn veel smaken en variaties waar je jouw relaties ongetwijfeld blij mee maakt. Ga jij voor allerlei smaken Tiny Tony’s, een proeverij of toch voor een full size reep? Natuurlijk krijgt ook deze lekkernij een uitstraling die bij jullie past, door een logo of ontwerp op een wikkel of sticker.

 

Draadloze telefoonoplader

Altijd bereikbaar zijn voor belangrijke telefonische afspraken? Dan kan het wel eens voorkomen dat je telefoon opgeladen moet worden. Een draadloze oplader van duurzaam hout of bamboe, is dan een mooi relatiegeschenk. Een handige gadget die ook nog eens mooi op het bureau staat. Kies uit één van de vele opladers, zoals de draadloze ronde oplader of de draadloze oplader van bamboe.