• 11 december 2023
  • leestijd 3 min.

De mooiste relatiegeschenken voor de winter

De winter is een seizoen met zijn eigen charmes en bijzonderheden, net als alle andere seizoenen trouwens. We hopen natuurlijk elke keer weer op sneeuw- en ijspret, maar die vlieger gaat niet altijd op. Des te leuker als het wel het geval is! In deze blog geven we je inspiratie voor geschenken die perfect passen bij het winterseizoen.

Wil je gelijk naar het overzicht met relatiegeschenken voor de winter? Bekijk onze collectie met wintergeschenken.

 

Thermosflessen Dopper en Retulp

Een thermosfles komt altijd van pas, maar zeker in de winter. Perfect om je koffie of thee heerlijk warm te houden terwijl je onderweg bent bijvoorbeeld. Je vindt bij ons thermosflessen van o.a. Dopper en Retulp. Denk aan de prachtige Dopper Insulated of de stijlvolle Retulp bamboe thermosfles met theefilter. De thermosflessen hebben een superstrakke uitstraling, daar kun je gegarandeerd mensen blij mee maken! Je kunt ook denken aan een thermosbeker of koffiebeker.

 

Vesten en truien met logo

Vesten en truien en accessoires zoals een muts kan iedereen gebruiken. Helemaal tijdens de gure winterdagen. Daarom zijn deze items perfect om cadeau te doen aan medewerkers of relaties, bijvoorbeeld met kerst. Alle vesten en truien zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. Met deze kledingitems heb je niet alleen een mooi en praktisch cadeau, maar kun je ook effectief reclame maken voor je bedrijf of organisatie. De kleding is gemaakt van (organisch) katoen, en in veel gevallen ook nog Fairtrade gecertificeerd.

 

IJskrabbers

Voor werknemers of klanten die met de auto naar hun werk gaan, is een ijskrabber het ideale winterse relatiegeschenk. De ijskrabbers zijn gemaakt van bamboe, tarwestro of 100% bio-based materialen. Bedrukt met logo of tekst worden je relaties zo elke koude ochtend aan je bedrijf herinnerd. Slim reclame maken, noemen we dat. Heb je een beurs of evenement in de wintermaanden? Deel ijskrabbers uit als giveaway!

 

Stormparaplu’s met logo

In Nederland weten we wel wat guur weer is. Storm, regen, kou of alles tegelijk zijn niet de meest comfortabele omstandigheden. Vooral die steeds omklappende paraplu kan voor veel ergernis zorgen… Gelukkig is de stormparaplu hiervoor de oplossing. Of het nu de innovatieve Senz° stormparaplu’s zijn of andere paraplu's uit onze collectie, ze zullen gegarandeerd de held zijn van je relaties. Bedrukt met je logo vormen de paraplu’s bovendien een prachtige promotie voor je bedrijf.

 

Zaklampen

Tja, die donkere, winterse dagen vragen natuurlijk wel om een lichtbron. Daar kunnen zaklampen zeker bij helpen. De meeste werken op een dynamo of zonne-energie, waardoor ze geen batterijen verslinden maar erg duurzaam zijn. Hierdoor gaan ze erg lang mee en komt je bedrijfsnaam of -logo dan ook voortdurend in beeld. Een geweldige manier van klantenbinding!

 

Bekijk alle wintergeschenken voor nog meer inspiratie. Heb je vragen of kunnen we even meedenken? Laat het ons weten!