• 7 januari 2021
  • leestijd 2 min.

Greengiving gaat 2021 in met een vernieuwde website

Laten we beginnen met het belangrijkste: een gezond, duurzaam en gelukkig 2021 gewenst! Wij zijn inmiddels weer bijgekomen van de decemberdrukte en gaan vol frisse energie het nieuwe jaar in. En dat begint al goed, want onze website is vernieuwd. 

De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met een nieuw design voor onze website. Greengiving is in een verfrist jasje gestoken. Je ziet dat op de homepage, maar ook op de andere pagina’s. En dat niet alleen, we hebben ook verschillende functionaliteiten vernieuwd.  

 

Weet je bijvoorbeeld al precies wat je zoekt? Vul dit in de zoekbalk in en je krijgt alle gerelateerde producten te zien. Klik op het product dat je wilt bestellen. Op de productpagina kun je nu heel makkelijk een digitaal voorbeeld of offerte aanvragen, of gewoon direct bestellen. Kom je er niet uit? Scroll naar boven en je vindt een hulplijn! Je kunt nu ook een product toevoegen aan je favorietenlijstje. Vervolgens kun je van je favoriete producten een digitaal voorbeeld aanvragen, zodat je weet hoe je logo of tekst op het product wordt bedrukt.  

 

Het is natuurlijk leuk om nu een kijkje op onze website te nemen. Maar, blijf de komende weken zeker terugkomen. In deze periode voegen we namelijk veel nieuwe producten toe. We hebben dan alle nieuwe catalogi van leveranciers bekeken en besloten welke producten we opnemen in ons assortiment. Ben je benieuwd welke relatiegeschenken dit jaar trending worden? Stay tuned!